Na... megérkeztünk.
Az én történetem: kicsit laposabbra hagytam a gumit, mint szoktam, hogy ezt is kipróbáljam már egyszer.
Bejött, csak a hátsó RK 2.2 olyan nagy volt, hogy állandóan azt néztem, hogy most defektem van-e, vagy nincs.(persze nem nyomogattam, csak néztem, hogy mennyire lapul be:D)
Az órám szerint 9:53-kor rajtoltunk el, szóval majdnem lekéstem a rajtot. 174-es pulzussal álltam oda a rajthoz. És ezt tartottam is a rajtig(kb. 5 perc). De csak álltam. Szóval kicsit izgatott voltam:D... Már mindenki ott állt. Kb. a 5-6-7. sorba sikerült bejutni. Na nem baj...
Elrajtoltunk. Kb. fél perc alatt már 195 volt a pulzusom. Utolértem a jobb helyrõl rajtoló vetélytársakat, aztán beálltam szélárnyékba az elsõ 20 közé. Mentünk-mentünk... kiértünk a murvára. Ott 2(?) részre szakadt ez a kb. 20 fõs társulat. Én a második(?) vonatban mentem Labidanival, és még 3 sporttárssal.
Mentünk-mentünk(még mindig...
), aztán volt, aki leszakadt a bolyról, aztán újra együtt mentünk. Aztán végleg szétszakadt ez a vonat a szõlõhegy elõtti lejtõn. A szõlõhegyet megmásztam, meg a következõ emelkedõket is... de nagyon nem estek jól. Na mindegy... beértem a célba. Elsõ lettem(kategória: Rövidtáv U15 Fiú), aminek nagyon örülök!
Köszönöm a biztatást H.Zolinak a szõlõhegy utáni emelkedõrõl; az innivalót, és a szélárnyékot Labidaninak!
Átlagpulzusom: 186 BPM
Max pulzusom: 195 BPM
Idõm: 1:38:55
Sonáj: 1:07-tel vertem Misut. Jövõre biztos elkeni mindenkinek a száját U15-ben.
A díj: egy Nokia telefon. Egész jó... tetszik. És egy érem. Viszont az nagyon nem tetszett, hogy nem kapnak az elsõ helyezettek U17 alatt bajnoki trikót. Mikor XCO-ban az U7-eseknek is adnak... nem értem.
Apa története: elrajtolt. Elég jól ment. Kb. a 25. kilométerig élvezte. A frissítõpontokon megállt, evett banánt, feltöltötte a púpot. Aztán egyszer elkezdett mozogni a nyerge. Meg kellett állni meghúzni-azzal a szerszámmal, amit egy kedves sporttárs adott. Még egyszer köszönjük!-. Leszállt a bringáról, de alig bírt ráállni, mert begörcsölt mindkét combja. Ment-ment tovább. Aztán kapott egy defektet egy lejtõn, és elesett. Volt 10 perc filmszakadás... arra emlékszik, hogy két miskolci sporttárs rakja be az elsõ kerekét. Ezt is köszönjük még egyszer! Aztán már nagyon nem élvezte... Aztán végül beért a célba. Nagyon kivolt. De most már jó kedve van... ahhoz képest, hogy alig bírja a bal karját mozgatni, mert úgy fáj a válla, meg a térde is sebes... Mindegy. Ezentúl(ha akar indulni:)), akkor rövidtávra nevezem. Az biztos.(Mondjuk én ezekkel a gumikkal, azzal a bringával el sem mertem volna indulni, de ezt már inkább csak az autóban mondtam Neki hazafelé
...).
Végülis 518. lett abszolútban 523-ból.
25. lett a kategóriájában(Master 3) 26-ból. Most nem jön be az eredménylista, szóval nem tudok pontos idõt mondani, de kb. 5:30 alatt ért be.
Én meg vagyok elégedve Vele. Az volt a cél, hogy célba érjen.
Hirtelen ennyi:).