Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

tommac2007

tommac2007

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Ezért kérek én mindig M-est a 187cm-em ellenére. ;)

Brutál! A tavalyi Xl-es és az ide Xl-es között vállszélességben 10 cm különbség van! Köszönõviszonyban sincsenek.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
gratula mindenkinek aki végignyomta a mai napot! Közép és hosszútávosok talán emlékeznek arra a 4 ordibáló idiótára, akik próbáltak "hangulatban" szurkolni a népnek az eged nagy lejtõje aljában, 10km-re a vége elõtt :) Savanyúgabi beordította az erdõt :)

lõttem pár képet a kis géppel, nem lettek túl jók de a tükörrefit nem volt kedvem cipelni;)

https://picasaweb.go...gCMnC9tDY2MXYVg

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Úgy tûnik én ma aszkéta hangulatban voltam, elsõ itatónál egy pohár víz, a második kimaradt, Várkútinál két pohár príma hideg víz, az egy kulacs izó felét meg haza hoztam.

Tondach veled mi történt?

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
A röviden mentem, nekem való, vagyis nagyon könnyû volt a pálya, minden másodpercét élveztem, ez volt életem legjobb bringás élménye.

Köszönet a szervezõknek a hétvégéért, beleértve a gyerekversenyt is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem is távol volt (idõben) az a két frissítõ. Nekem volt kb optimális távolságban, az azt jelenti, hogy az indulók 90%ának már messze van. Kell még egy frissítõ az elsõ Völgyfõházhoz.

A sebesség mindent megold.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Fura, h nem említi senki a középtáv két frissítõpontja közti távolságot.Legalább 30km volt a kettõ között.Úgy 5-6 ember kérdezte tõlem, h nem tom-e mikor lesz már végre.Nekem két kulacsom volt, de így is simán elfogyott a folyadékom és így enni sem tudtam rendesen, valszeg ezért is fájdult meg a fejem.Amúgy minden ok volt, a pálya annyira nem jött be, jobban szeretem a technikásabb, meredekebb pályákat, de ez csak egyéni vélemény.Köszi a szervezõknek és a fotósoknak elõre is.

Itatók az én mérése szerint: 13 km körül, 28 km körül és 45 km körül. Nem a távolság volt sok, a levegõ volt fülledt. Nem tudtam annyit inni, amennyit izzadtam, a végén már csak a szél fújt be a célba.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Igen az nem volt kellemes, 1 kulaccsal. Nagyon eléheztem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ha jól tudom google maps-ra hagyatkoztak ebben. a Középtáv 2200 szintje is izgalmasan hangzott. De féltáv után (jóval, 1000 méter szint után) már sejtettem, hogy 100 km-s közelbe nincs az a hegy, ahol ez a hátralévõ távon összejönne a maradék 2200 :)

az a baj volt olyan pöts :) aki komolyan vette, mondván a rendezõk a mûsorváltoztatás jogát fenntartják, s a 2200 meg így éhgyomorra soknak tûnt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Fura, h nem említi senki a középtáv két frissítõpontja közti távolságot.Legalább 30km volt a kettõ között.Úgy 5-6 ember kérdezte tõlem, h nem tom-e mikor lesz már végre.Nekem két kulacsom volt, de így is simán elfogyott a folyadékom és így enni sem tudtam rendesen, valszeg ezért is fájdult meg a fejem.Amúgy minden ok volt, a pálya annyira nem jött be, jobban szeretem a technikásabb, meredekebb pályákat, de ez csak egyéni vélemény.Köszi a szervezõknek és a fotósoknak elõre is.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Valaki mondja már meg, hogy jött ki az az 1100 szint a rövidre, amit rajt elõtt mondtak... Nálam 705 m, és érzésre is biztos, hogy nem volt több. Egyébként tetszett (elõször voltam itt), csak a rövid tényleg nem igényel technikát, meglepõ volt, hogy teljes egészében murvás volt némi földúttal meg aszfalttal.

Ha jól tudom google maps-ra hagyatkoztak ebben. a Középtáv 2200 szintje is izgalmasan hangzott. De féltáv után (jóval, 1000 méter szint után) már sejtettem, hogy 100 km-s közelbe nincs az a hegy, ahol ez a hátralévõ távon összejönne a maradék 2200 :)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Valaki mondja már meg, hogy jött ki az az 1100 szint a rövidre, amit rajt elõtt mondtak... Nálam 705 m, és érzésre is biztos, hogy nem volt több. Egyébként tetszett (elõször voltam itt), csak a rövid tényleg nem igényel technikát, meglepõ volt, hogy teljes egészében murvás volt némi földúttal meg aszfalttal.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

. A pálya teljesen rendben volt, kanyargós technikás és nagy sártól mentes.

a rövid, tecnikás ?
nemá.
ha tudom hogy rövidet megyek, (az egy másik történet) cross bicó majdnem slick gumival.

amúgy tényleg rendben volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Még én sem tévedtem el soha, de most sikerült !! Közép táv 30.km Felsõtárkány itató után amikor lefordultunk a betonútról jobbra, ott egyenesen át kellett volna menni a réten. Na mi úgy tizenötödmagammal elmentünk jobbra egy széles elég meredek mászásba kezdtünk úgy 15-20 perc után egyre gyanúsabb volt, hogy semmi jelölés, de olyan sokan tekertünk látótávon belül, hogy még bizakodtunk, hogy ennyien csak nem néztük be. De sajnos igen!!! Ilyen nevekkel, mint Simonyi Ákos, Poór Brigi (aki szerintem akkor még elsõ volt a csajok között) voltam az eltévedtek között. Hát nem volt valami jó érzés visszafordulni, és becsatlakozni a mezõnybe.. eléggé elment minden motivációm, és kedvem az egésztõl .Dobogó helyett így egy 10.hely jutott :-(.
Szóval a pályajelölésben még lehet fejlõdni (úgy hallottam, a pálya másik részén is eltévedtek), amúgy jó volt minden..
Pedig ez volt az elsõ versenyem BB csapattagként (köszi balu a segítséget). Sajnálom hogy nem tudta örömet okozni a nekik.....

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
fent vannak az eredmények: http://www.tempospor...kk_eredmény.pdf
Nekem nagyon kalandos volt, de minden gixert magamnak köszönhetek. Pálya ismeret nélkül ne veressünk mert esés lehet belõle. Lett is...

u.i.: Füzesabony határában látta valaki a kamikaze zöld Astra-t?

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sziasztok! Nekem az elsõ bükk maratonom volt és gerincproblémáktól hátráltatva a rövidet választottam. A pálya teljesen rendben volt, kanyargós technikás és nagy sártól mentes. Viszont a cél elõtti hurok a füvön....na az nem volt mindennapi. A pálya legszarabb része volt, nem is nagyon ültem a nyeregben :)

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Tuti verseny volt. Köszönet a szervezõknek. A speaker humorától nem mindig ájultam el, pl. master 3 járókerettel jön be..., vagy amikor a csajok "seggérõl " értekezett. Az alpári macsó stílus helyett sokkal izgalmasabban is fel lehetne hívni a maroknyi nõre a figyelmet. Nem vagyok széplélek sem egyéb, elõttem is tekert már nagyon formás nõ, tudom milyen az. Persze magamban én is hasonló megjegyzést teszek, mint a speaker, de õ 2000 embernek beszélt.

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Szia!
Te voltál aki mondta nekem hogy fél órát rossz irányba mentél?:)

Nem hiszem, bár én is említett valakinek hogy egyszer eltévedtem. Nem tudom mennyi idõd dobtunk el ott, de biztos nem keveset.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nagyon jóvolt a pálya.....sodrós, poros.
Egy kritikám van, a plót kéne normálisan méretezni, mert az kicsit furcsa h a 193 centis, mázsás testemen az xl-es olyanm mint egy hálóing. :)

Ezért kérek én mindig M-est a 187cm-em ellenére. ;)

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Eredmények: http://www.tempospor...kk_eredmény.pdf

faritrek

faritrek

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
nagyon jó volt a hosszútáv pályája,hátul a hutshinson cobra elsõ osztályú volt...nekem annyi kínom volt,hogy az utolsó frissítõt egy pár kilivel tehették volna elõrébb..
edzõm:TISZA ZOLTÁN