Egy a versenyhez csak távolról kapcsolódó kérdésem lenne: nem emlékszik rá valaki véletlenül, hogy mi volt az a dal, amit a közép táv rajtja elõtt hallottunk, a Fire és a Prodigy nóta elõtt és a szpíker nagy lelkesedéssel énekelt...hörgött, röfögött stb rá? Tudom, hogy apróság, de számunkra komoly és megoldandó rejtély a dolog :-))))
Amúgy komolyabbra fordítva a dolgot, a középtávon nekünk alapvetõen jók voltak a tapasztalataink, a pálya talán kicsit jobban szét volt járva mint tavaly, több volt a keréknyom, különösen a második kör vége felé a lefelé tartó szakaszon. Valóban nem ez a legizgalmasabb TOP maraton pálya, de ennek ellenére jót versenyeztünk és köszönjük a szervezõknek. :-)Sajnáljuk, hogy ennyi rossz tapasztalatot lehet olvasni a hosszúsok részérõl, jó lenne, ha legközelebb senkinek nem kellene rossz szájízzel távoznia.
A magán-tapasztalat meg: van még hova erõsödni meg ügyesedni :-)
System of Down-ra röfögtem. ...furi ennyi különbözõ és néha szélsõséges véleményt olvasni...vessetek rám követ, de 22 éves tapasztalatom alapján, a limitidõre szükség van...valóban nem volt kihirdettve, de jómagam nem kaptam rá engedélyt.
Az mezõny végének ünneplése: ...elõször is, ha megfigyeltétek, még az eredményhirdetés alatt beérkezõket is bemondtam!!! ...ez nem erény, hanem a minimum...és külföldön megünneplik az utolsót is...igen...de ugyanott, nem szemétdomb lesz a verseny következménye, a versenytársak nem "csak" a tombola miatt maradnak sz eredményhirdetésre, hanem hogy megtapsolják a legjobbakat...ugyanitt, nem sír a szájuk az idõjárás miatt...ha melléhugyoznak a fajansznak, azt letörlik...avagy amikor telibekulázzák a wc-ét, lehúzzák azt...nem fordúlnak egybõl a bírosághoz, mert nem tetszett valami...azért szeretném tudattni: akik elöl érnek célba, azoknak eszükbe sem jut az ilyesmi...vagy a Blazsó jelentse fel a Parkerdõt, mert egy tüske elvette az elsõ helyét? ...a BuZsó-nak meg kellett volna vernie a Nagy Ádámot, mert defektje lett? ...avagy a Buriczki miért nem pampog semmiért?
Végül: nincs tökéletes verseny, de a saját tökéletlen életeiteket, nem kéne rávetíteni, egy-egy versenyre...
...megélhetés rendezés: ...talán ( nem tudhatom, nem vagyok rendezõ ), de ha tudnád mennyi meló egy ilyet összekalapálni, te többet kérnél! ( én biztosan )...
...a külföld az EU...mi sosem leszünk EU...BALKÁN vagyunk s maradunk örökre.