Hosszútáv M2 nevezés eladó. 5000 Ft. 30 3734362.
át lehet iratni gondolom közép távra. Ha igen , engem érdekel
Hosszútáv M2 nevezés eladó. 5000 Ft. 30 3734362.
át lehet iratni gondolom közép távra. Ha igen , engem érdekel
rövidtáv és mini táv nevezést keresek ..
ha van valakinek akkor sms vagy emailt irjatok. Köszönöm
06704669898
royalflotta@gmail.com
Szia Zs!
Gyerekeknek lesz triatlon versenye, az fontosabb. Gyógyuljál, már alig vagyunk
Gondolom a megjegyzés a hídnál történtekre is vonatkozik, ott ha jól látom majdnem felöklelted az előtted lévőt, tudod amíg önveszélyes vagy magadra egyedül bicajozásnál az magánügy, amikor társas bicajozásnál teszed az már közveszélyes kategória!
Azt is vállalom, ember vagyok és hibázok, nem láttam a hídat mert az előttem levőt figyeltem, de ha jól megnézed ő se látta és satuzott, azért tórlódtunk fel - egyébként előbb fékezett volna és nekem is kellett volna (ami azelött nemsokkal már megtörtént: amikor a második sor előzésére készültem még volt hely jobb oldalon de fékeztem mert láttam hogy fékez és egymás mellé fognak érni. Szerintem erre is szólt a megjegyzés, bár volt még mögöttem elég hely a sebességkülönbség miatt). Remélem feltünt hogy némi önkritikával töltöttem fel külön azt a részletet. Másrészt viszont ez verseny, az én szemszögömből az az érthetetlen hogy hogy tudok ilyen gyorsan elmenni mellettük, amikor bőven van hely előzésre, fékezésre a kétsávos dózeren.
Vállalom a kritikát mert tényleg nem szóltam hogy merről jövök (pedig szoktam), de azért belém is szorult egy kis józan ész mert elmehettem volna köztük (akkor persze szóltam volna, jó hangosan ) de tudtam hogy nagy anyázás lett volna belőle.
Gondolom a megjegyzés a hídnál történtekre is vonatkozik, ott ha jól látom majdnem felöklelted az előtted lévőt, tudod amíg önveszélyes vagy magadra egyedül bicajozásnál az magánügy, amikor társas bicajozásnál teszed az már közveszélyes kategória!
Már pedig ha Máté azt mondta akkor az úgy is van, elgondolkodni kellene esetleg...
Vállalom a kritikát mert tényleg nem szóltam hogy merről jövök (pedig szoktam), de azért belém is szorult egy kis józan ész mert elmehettem volna köztük (akkor persze szóltam volna, jó hangosan ) de tudtam hogy nagy anyázás lett volna belőle.
Egy kis ízelítő a Bükk maraton 2014 valamikor-lesz-videómból: "Veszélyesen közlekedsz"
Aláraktam egy vágtás zenét amit már a feltöltés során automatikusan felismert a YT, leokéztam. Ha valaki nem használ adblockert, kiváncsi vagyok hogy reklámot raknak e rá/elé/köré és ha igen hogy/milyen hosszú?
Már pedig ha Máté azt mondta akkor az úgy is van, elgondolkodni kellene esetleg...
Egy kis ízelítő a Bükk maraton 2014 valamikor-lesz-videómból: "Veszélyesen közlekedsz"
Aláraktam egy vágtás zenét amit már a feltöltés során automatikusan felismert a YT, leokéztam. Ha valaki nem használ adblockert, kiváncsi vagyok hogy reklámot raknak e rá/elé/köré és ha igen hogy/milyen hosszú?
A baj sosem azokkal van akik nem gyorsak lefelé, azokat ki lehet előzni. A baj azokkal van akik megijednek és egy vízmosásnál állóra fékeznek. Akinek van rutinja azt ki lehet kerülni. Itt sosem a sebességgel van a baj, az bátorságfüggő is. Attól lehet ügyes valaki, hogy nem engedi 60-al, ha kiszámítható és szól neki az ember akkor nincs gond a kielőzéssel. Szóval nem arra gondoltam hogy, ha valaki 60 helyett csak 45-el megy akkor anyázok vagy ilyesmi, hanem aki ügyetlenkedik. A kettő nem ugyanaz.
Szerintem az outi jóval veszélyesebb, mindig szorítok amikor nézem valamelyik versenyről a kormánykamerás képeket, mert annyira közel haladnak egymáshoz, akkora sebességgel mennek azokon a piszli virsligumikon kanyarban, és ha esnek akkor aszfaltsajtreszelőre vagy át a korláton le a szakadékba, semmi korrigálás mert földes, vagy legfeljebb puhára/faágba esés
De tényleg, hány haláleset volt XC maratonon Európában és hány csak a Tour de France-on?
Outival nem kell egyből a Tour-ra menni, sőt nagyobb mezőnybe sem. Nyilván veszélyes, de megéri a kockázatot, annyival jobban lehet így együtt haladni. Egyébként ha kipróbálja az ember, először egyedül, sokáig néhány fős társasággal teker, úgy azért nem túl félelmetes.
Egyébként ha már itt tartunk, versenyen én nem nagyon tudok a tájban gyönyörködni, teljes figyelmemet magamra, a körülöttem lévőkre, és az útviszonyokra koncentrálom. Ilyenkor beszűkül a figyelmem, onnantól kezdve kb. mindegy, hogy milyen hegyen-völgyön-erdőn-mezőn haladunk. Persze a túrázás az más dolog, ott lehet gyönyörködni. De itt egy időmért verseny topikjában vagyunk.
az elejével kell menni , akkor nem tartanak fel a "mazsolák"
Elejével kapcsolatos új tapasztalat: egyik kanyarban a pályabiztosító srác hajrázott és odaszólt hogy "az eleje 15 percre van". Evvel csak az a baj hogy ez még nekem is az elején volt
Nincs jobb, mint hegyen-völgyön-erdőn-mezőn tekerni!
Így van, ebbe lettem szerelmes.
Benan es lassan szerintem azert nem megyek.Mnetem 2ora 52 percet a kozepen... :-)
Akkor valószínű mi jópárszor előzgettük egymást oda-vissza, mert én pedig 2:51-et mentem. Narancssárga alpinbike-os mezben tartottam föl a sort a lefelékben
mephisoft módosította - 2014. augusztus 07. - 22:44
Talán jobban tetszene neki az egyenletes tapadású aszfalt, ott félelem nélkül tudna akár tempót is menni lefelé.
Szerintem az outi jóval veszélyesebb, mindig szorítok amikor nézem valamelyik versenyről a kormánykamerás képeket, mert annyira közel haladnak egymáshoz, akkora sebességgel mennek azokon a piszli virsligumikon kanyarban, és ha esnek akkor aszfaltsajtreszelőre vagy át a korláton le a szakadékba, semmi korrigálás mert földes, vagy legfeljebb puhára/faágba esés
De tényleg, hány haláleset volt XC maratonon Európában és hány csak a Tour de France-on?
Ez esetben miért kellene kipróbálnia az országutat??????????? Nincs jobb, mint hegyen-völgyön-erdőn-mezőn tekerni! Ezért és semmi másért tekerünk mi terepen. Ez egy tömegsport rendezvény a maga sajátosságaival, és a technikailag kevésbé képzett versenyzőnek is ugyanolyan helye van a pályán mint a bajnoknak! Aki ezt nem hajlandó tudomásul venni, az ne induljon tömegsport rendezvényen! Az ügyetlenebb bringás is ugyanúgy a pálya része mint a kő, a por vagy a sár. Max. az ő viselkedése kicsit kiszámíthatatlanabb. Aki itt úgy gondolja, hogy szuper a kerékpárkezelése, az gondoljon bele abba is, hogy vannak olyan pályák és mezőnyök, ahol bizony őt tolnák le az ösvényről, mint a szart. Szóval szerényebben barátaim.
Nem más szempontjai miatt, hanem a sajátja végett írtam amit írtam.
Talán jobban tetszene neki az egyenletes tapadású aszfalt, ott félelem nélkül tudna akár tempót is menni lefelé.
az elejével kell menni , akkor nem tartanak fel a "mazsolák"
Meg annyit tennek hozza,hogy jol elfertem mas bringasokkal a palyan,en nem anyaztam,szerintem az enyemet sem emlegettek. :-D
Megbantani nem szandekoztam senkit,csak neha sok a rinya ilyen-olyan maratonokkal kapcsolatban,pedig sokan mar evek ota jarjak ezeket a palyakat!Az,hogy milen egy palya,az fugghet a terulet jellegetol(mas a Matra,mas a Bukk),valoszinu nem is adnak akarmilyen utvonalra engedelyt.En tudom,hogy nem is megy konnyen a szervekkel valo egyezkedes.
Top Maratonbol amikor meg rerszt vettem minden fordulon,palyailag a Duna tetszett legjobban.Most a Matrara vagyok kivancsi,mert mar ott nem mentem 2009 ota.