Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
OFF...csak egy szó: ALMA.
ON

Az utalás világos de a lényegen nem változtat. Nekem ebben a sportban Te vagy a legprofesszionálisabb résztvevö. Igaz egy bizonyos területen de erröl mindenki csak példát vehetne. Amiért ott vagy azt világszínvonalon teljesíted. Én kölönben egy kimondottan kritikus ember vagyok. Csinálnád ezt akkor is, ha biztos az anyagi bukás?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

olyanok vtok, mint a japán túristák:fontosbb a megörökítés, mint az élmény

Nekem is úgy tûnik.

A sebesség mindent megold.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Ez ideális lenne, amin magam is gondolkoztam. A buktatók.
- Tavaly a Bükkön volt nyomtatónk (Canon), amit a verseny után kidobtam, mert a por tönkretette.
- Az aznapi akcióképek nyomtatása feltételez egy jármüvel rendelkezö postást
a fotósok és a stand között.
- Több ezer kép kereshetövé tétele már magában egy nagy feladat. Én erre írtam egy software-t de azért nem percek kérdése.
- Ha a képek meg is lennének egy olyan méretü kiszolgálószemélyzet és munkahely kellene az érdeklödök kiszolgálására, ami biztosan nem nyereséges.
- A nyomtatók gyorsasága komoly korlát.

OFF...csak egy szó: ALMA. :)

ON
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
off: Érdekesség; írd be gugliba hogy "Bükk maraton 2008" majd képek, és látsz-e vmi érdekeset :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

A fénykép témához:
Szerintem ha egyszer megoldható lenne, hogy a helyszínen a verseny vége után, megvásárolható lenne a kép, nagyobb kereslet lenne rá.
Ehhez gondolom kellene helyszínen nyomtató, meg gyors képkeresés (átnevezés rajtszámra), és megfelelõ kommunikáció, már a rajt elõtt.

Ez ideális lenne, amin magam is gondolkoztam. A buktatók.
- Tavaly a Bükkön volt nyomtatónk (Canon), amit a verseny után kidobtam, mert a por tönkretette.
- Az aznapi akcióképek nyomtatása feltételez egy jármüvel rendelkezö postást
a fotósok és a stand között.
- Több ezer kép kereshetövé tétele már magában egy nagy feladat. Én erre írtam egy software-t de azért nem percek kérdése.
- Ha a képek meg is lennének egy olyan méretü kiszolgálószemélyzet és munkahely kellene az érdeklödök kiszolgálására, ami biztosan nem nyereséges.
- A nyomtatók gyorsasága komoly korlát.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

dobogón kell lenni, azt' csá. Akko lesz kép. :-)
Aki meg erre nem képes motoroztassa maga mellett a spanját, hadd készüljön a portfólió.

:D:D:D
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dobogón kell lenni, azt' csá. Akko lesz kép. :-)
Aki meg erre nem képes motoroztassa maga mellett a spanját, hadd készüljön a portfólió.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A fénykép témához:
Szerintem ha egyszer megoldható lenne, hogy a helyszínen a verseny vége után, megvásárolható lenne a kép, nagyobb kereslet lenne rá.
Ehhez gondolom kellene helyszínen nyomtató, meg gyors képkeresés (átnevezés rajtszámra), és megfelelõ kommunikáció, már a rajt elõtt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
"Mi nem felejtünk." :lol1:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ezzel én is így vagyok mint Franci. Ez hiába fórum és hiába írhat azt, amit akar, de azzal saját magát minõsíti. És mi, akik ezt olvassuk, nem felejtjük el.

Továbbá hiába fórum, azért a végtelenségig nem szívhatja valaki a másik vérét és nem veszekedhet vele, mert az "istenek" figyelnek.

Végezetül pedig: azért nem jó más vérét szívni, mert az a neten nagyon félreérthetõ és komoly sértõdés lehet belõle. Biztos vagyok benne, hogy ha életben találkoznátok, akkor a testbeszéd (pl. egy szemöldök felvonása, vagy bármilyen más humoros jelzés) mutatná a másik felé, hogy azért nem akarod egybõl megölni. És persze ez igaz arra is, amikor valaki valamilyen olyan magánüggyel, tulajdonsággal nagyzol, ami másokat idegesít. Életben elintéznétek egy mondattal, és csak röhögnétek rajta egy idõ múlva.
Itt viszont minden másképp hangzik és másnak tûnik. Nagyon könnyû egybõl bunkónak tûnni, könnyû lenézõnek vagy beképzeltnek látszani és nagyon nehéz kibékülni!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nyugdtan elhiheted, hogy abszolut nem éri meg. Tavaly megpróbáltam. Elözö nap elmentem a versenyekre. A terepjárómmal és a terepet ismerö helyivel körülnéztem a pályán, fizettem még egy fotóst, stb. Azt tudnod kell, hogy itt minden saját zsebböl megy. A rendezök nem akarnak fizetni, ami teljesen érthetö, mert valamilyen szintü képanyaghoz ingyen is hozzájutnak. Nem ragozom tovább de tény, hogy ennek M.o.-on üzleti alapon semmi értelme. Én azon gondolkozom, hogy elmegyek fotózni a Sportográfhoz.

Tudom jól hogy nem kánaán, azt is hogy sok megy el.
De azt nem írom alá hogy idõvel sem lehet ezt jövedelmezõre fordítani, amihez 2-3 fotós(cég) kitartása is kellene, sajnos anyagilag is.

Ha van elég hírverése (helyszínen! -úgy nem olyan drága) és tényleg mennyiségre és minõségre is vannak képek azért vesznek az emberek meglátásom szerint - idáig pozitív visszjelzéseket kaptam és sokan nem tudtak róla mikor cxsináltátok is hogy megvehetika képeiteket!
Másik hogy pl akik a videóval is etettek (nem tudom kik) hónapokig vártam a semmire, az ilyennel nagyon könnyen el lehet baxni a renomét.

Hiszem hogy 2 év alatt menne; és az árak is mindkét fél számára elfogadható szintre hoznhatók lennének (mondjuk sportfotograf 2/3a szerintem ami vevõ szinten korrekt itthon).

Off: Rajta vagyok a videón :D

Köszi a képeket midnenkinek!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Képek
Na még itt is van pár kép, sajna ez a sorozat nem lett túl jó...

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Tetszik a videó, jó újra felidézni a dolgokat, de azért várok egy remix videót is, hátha lesz :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sysspo! hiányoltunk ám, én legalábbis....Ha máskor nem talán Nálad találkozunk! Üdv
" A Cube el van vetve! "

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Köszi, jó nézni! Kár, hogy a filmezés az elsö néhány km-re korlátozódott.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=3899

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Nincs sok kedvem szétoffolni a topicot.. szoval nem is mondok semmit, a másik fél már minösitette magát,ilyenekkel nem vitázom.
minden jot.....
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Sokkal jobb mintha lóbálnád kikapcsolva a gépet, köszönjük!
:prosze:

445-446ból hol kérhetek nagyot/akármilyet?

Küldj egy mailt légyszi a tirszin kukac x-iont.hu -ra, lehetõleg a kép nevével: CRW ...
és én visszaküldöm az eredeti fotót.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ja, köszi, ismerem, küldi az én képeim is.

Tényleg, miért szívjátok egymás vérét Francival? Inkább menjetek el sörözni ;)

Nem szívom én a vérét :) Csak némi nem egyetértés :P ... tulajdon képpen én nem vagyok híve a technika gyalázásának és fáj ha tönkre tesznek valamit csak ennyi részemrõl a háttér.
Persze a ha tétje van akkor hajrá ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

írok pár szót én is a versenyrõl...

Maximális jobbulást magának:) Bringának lett baja?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"