Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

VV: azt is tegyük hozzá, h nem kötelezõ SS-el nyomulni. Mindemellett full riszpekt érte.

Sala bukott egy fogadást..

Nem igazán értem, hogy ez a "nem kötelezõ SS-el nyomulni" dolog hogy kerül elõ. Nem errõl szólt a dolog. Egyébként Meki nagy felnigyilkoló mûvész, és nagyon jól tudja, milyen alacsony nyomáson, belsõs rendszerrel menni.:)

Sala mit alakított?:D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Csak egy pár gondolat a szervezõknek középtávról:

Negatív:
- Rajtcsomag: vicc
- Elsõ itató huszonx kilométernél (a lányok szegények ketten, vagy hárman alig bírták kiszolgálni a szomjas férfihadat, erõsítés kellett volna nekik)
- Célterületen nem volt árnyék, csak a sátrakban (errõl mondjuk nem a szervezõk tehetnek)
- Az izónak nevezett frissítõt az itatóknál alig tudtam megkülönböztetni a víztõl, majdnem ugyanolyan színük volt, ezen is spóroltak? (vagy csak én értem be késõn?)

Pozitív:
+ a pálya nekem nagyon élvezetes volt, egy helyet leszámolva frankón ki volt jelölve, nem volt nagy meredek felfele, a lefelék kellõen jól hasíthatók voltak

összességében közepest tudok csak adni, bár az ételbõl nem is fogyasztottam:D

aprópó, mi volt a kaja? mintha lekváros tésztát láttam volna. ugye volt sós is?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
VV: azt is tegyük hozzá, h nem kötelezõ SS-el nyomulni. Mindemellett full riszpekt érte.

Sala bukott egy fogadást..

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Egy rakat bükkmarci kép
(sajna nem tudtam indulni így bénáztam pár képet:))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Kérdezd meg az elsõ bolyból az embereket (akikkel az elsõ lejtõhöz együtt értünk oda) hogy hányan kaptak defektet...de igaz, lehet h õk se tudnak bringázni...
Szóval nem mindenkinek 3 óra a cél, hanem pl dobogó...és ehhez sietni kell egy kicsit

Érdekes, hogy mikor még nem voltak belsõ nélküli megoldások, akkor is tudtak menni a riderek. Ez kísértetiesen emlékeztet ez idei Tour-ra, mikor azon problémáztak a csapatok, hogy nem lehet használni a rádiót. Amikor nem volt, akkor is tudtak kerékpározni a versenyzõk.:D

Egyébként pedig, ha figyelmesen olvastál volna, akkor tudhatnád, hogy valóban 3 óra volt a cél, de SS bringával.:)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts

Vegyél latex belsõt, vagy tanulj meg biciklizni. :D
Ha én nem ütöttem fel, akkor nemtom más mit csinált...

Kérdezd meg az elsõ bolyból az embereket (akikkel az elsõ lejtõhöz együtt értünk oda) hogy hányan kaptak defektet...de igaz, lehet h õk se tudnak bringázni...
Szóval nem mindenkinek 3 óra a cél, hanem pl dobogó...és ehhez sietni kell egy kicsit

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Kipipálva. Idei elsõ montizáshoz méltó az eredmény is. Ördögoldalra még 2:32-vel értem fel, de a második fele nincs jobb szó rá, K.O. Hosszú, napos emelkedõk, második ódorvári pont elõtt betett a hõség.
Sebaj, ettõl függetlenül jól éreztem, magam, legközelebb talán jobban megy!
Összesen 5:33 a hosszún, merevvel. :D
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Én is haza értem , végre. A Verseny nagyon tetszett. Ez az elsõ olyan versenyem ahol végig tudtam vkivel meccselni. Bacs Andrisnak köszönöm, hogy az elsõ felfelén felhúzott, így pár lányt ott is tudtam hagyni. Az elsõ lefelén eléggé óvatos voltam, gond nélkül le is értem. Egy ZKSE. es csajjal jót meccseltünk ,de végül én maradtam alul.Jó volt szélárnyékban 40 - el száguldozni:)
A végére kicsit elfogytam, túl meleg volt és soproltam a vízzel ,hogy ne keljen megállni , így idõt veszíteni sem. Végül 10. hely lett az enyém , és 15. lettem abszolútban. Tavalyi eredményen 4 perccel javítottam. Jövõre remélem mégjobb leszek idõben.
177 átlag pulzus, 194 max , 2 óra 13 lett a vége
jah és idén a kijelöléssel volt gondom, tésztát fél 4 körül ettem ,addigra éheztem meg :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Jó volt a verseny, a pálya, a kijelõlés, életem legjobb helyezését értem el.... Tetszett a poló, a t-mobilos maci :), jó lesz a barátnõmnek kabalának...Egy rossz szavam se lehet a versenyre, hatalmas munka áll mögötte... a gt-rõl meg: ki kapta? én egy csömörös-t láttam vigyorogni mellette, abszolút amatõr, de nem mondtam semmit, nem írígykedek

A végén a medencézés tetszett nagyon.....:D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Azért a lejtmenetben kented neki.:) Csak tudnám hol kerültem eléd...

Lefele a sz.ar is megy, ismered a mondást.Bukás után kerülhettél elém vagy a göröcsöléskor...sokszor megálltam nyújtani....utolsó kilómétereket végigszenvettem...Végülis mennyivel értél be?
Team Heavy Pedál Szeged

DBob

DBob

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Nagyon tetszett a pálya. Elsõ Bükk Maratonom volt, középtávon mentem. Élveztem a lefeléket, de az utolsó lejtõnél sajnos sikerült úgy odavágnom a hátsó kereket, hogy defektet is kaptam. A gumicserével aztán el is voltam egy darabig... Ettõl eltekintve szuper volt!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Számomra Horror volt. Buktam - A sejhajom végig fájt. elõtte egész éjszaka nem aludtam, immáron harmadjára....+ az alváshiány miatt görcs....összességében a 3:00:00 körüli idõ elfogatható számomra....

Azért a lejtmenetben kented neki.:) Csak tudnám hol kerültem eléd...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
na hogy én se maradjak ki a jóból:egy lassúdefekektet kaptam,de már szerencsére csak most eresztett le.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Számomra Horror volt. Buktam - A sejhajom végig fájt. elõtte egész éjszaka nem aludtam, immáron harmadjára....+ az alváshiány miatt görcs....összességében a 3:00:00 körüli idõ elfogatható számomra....
Team Heavy Pedál Szeged

Gravitáció

Gravitáció

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Eredmények:
http://www.nse.hu/ns...-eredmenylistak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Köszi, hogy "lesz"!

A verseny honlapján megtalálod, akár már most is:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Pite: bocs, hogy leálltam mellõled az elsõ emelkedõnél, kollegina némi segítségre szorult mégiscsak, így utána már vele pörgettük tovább :) Mátrán pótoljuk :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Én is kaptam 1 defektet, szúrásos lett.:) Mindez a felszedett sineknél kb 2 km-re a céltól.XD Természetesen még el is estem de nem lett semmi bajom. Kissé lélekromboló volt nézni ahogy mindenki elmegy melettem akiket megelõztem a második emelkedõtõl kezdve (középtáv). Amúgy addig nagyon jól ment a verseny élveztem végig.:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Én is írok.:)
Középtávon mentem...
k.va sokadik lettem...
utolsó frissítõnél még abszolút 6. voltam, utána köves lejtõn felütöttem
belsõm nem volt, ragasztottam...lassan eresztett...fújtam...eresztett...köves lejtõ...(elfelejtettem fújni)...megint felütöttem...szal fasza vagyok tudom:D
Bükkön már tavaly is megtanulhattam volna pedig h el kéne felejteni a belsõs rendszert...no sebaj...legalább azt már tudom h eredményesek voltak az edzéseim, jó erõben vagyok, egyszer meg csak megúszom majd defektek nélkül:)

Vegyél latex belsõt, vagy tanulj meg biciklizni. :D
Ha én nem ütöttem fel, akkor nemtom más mit csinált...

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Jó kis verseny volt, 3.11 alatt volt meg a középtáv, nekem ez nagyon jó idõ.
Rengeteg defektet láttam, Parti is feladta a defektjei, meg a rossz pumpája miatt, én sokadszorra sem kapok defektet a Speed King Supersonic-FastFred nevû koton gumikkal, mit csinálok rosszul? Pedig a lejtõkön nem igazán volt nálam gyorsabb... Kb 3.5-4 bar, és az életben nem ütöd fel, igaz, pattog, de ez nem sakkverseny...:)
(Egyébként is csomót kell kötni a lyukas belsõre a lyuknál, beerõszakolni, pumpálni, és mehet tovább, nem muszály ragasztgatni, meg ilyenek...)