Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

A dh pályán felfelé sokaknak volt nagyhalál.:)

még az elõtt mikor a rövid és közép egyszerre ment,az aszfaltos rész utrán közvetlenül.

azt észrevettétek,hogy a kiállításos résznél az egyik Hai bike-ban a teló fordítva volt berakva,de akormány az már rendesen?:D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Én is kaptam 1 defektet, szúrásos lett.:) Mindez a felszedett sineknél kb 2 km-re a céltól.XD

Dettó. Pedig elég ritkán kapok defektet (tavaly elõtti Zemplén marcin volt pár), de ugyanitt szedtem össze egyet én is. Itt már nem álltam neki belsõt cserélni, fújtam bele 2x aztán valahogy beszenvedtem magam vele. Az elsõ kerekemben nem volt lötyi, meg is lett az eredménye. Mind1, most majd pótolom.

3 órán belül beértem így is, ennél jobbat nem terveztem, elégedett vagyok :)

PS: Dante, egy bokorba én is benéztem még az elején, de az pechemre pont egy ilyen szúrós vacak volt :D (kell nekem elengedni a gyorsabbat...)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én is beértem egyszer csak (láncszakadás, kisebb bokrok közé beszaltózás megvolt). Szóval vegyesek az érzelmeim a versennyel kapcsolatban.

A pályakijelölés csapnivaló, egyszerûen nem értem a szervezõket. Ami Répáshuta elõtt az aszfaltról letérve volt, az minden, csak nem egy OB-hez illõ kijelölés. Ha arra építenek, hogy egyszer úgyis csak megtanuljuk, az is egy megoldás, de ez így irtó ciki. Egy román srác ment elõttem, s értetlenül satufékezett le minden elágnál. Segítek, nyíl kanyar elõtt pár méterrel, s a kanyarban is, szalag lezárni a rossz irányokat, ahol nincs, X kitéve a fára, majd a mégegy X, 50 méterre, hogy megerõsítsen, hogy elb...tad, s egy újabb nyíl, hogy megerõsítsen, hogy a helyes nyomon mész. Nem én talátam én ezt ki amúgy. Azt nem értem, hogy ilyen kijelölés mellett, a szövetség hogyan adhat OB-jogot ennek a versenynek. A kõpor se jó ötlet, a szalag ugyanis kb 100 méterrõl látszik, de a kõpor, sokszor csak 5-rõl. Értemén, amit én mondtam, az akár 20ezer pénz többletköltséget is okozhat, húapám. :)

A frissítéssel nekem nem volt gondom, de a frissítõk helye nem volt a legjobban elosztva, de azt hiszem, ez ennek a versenynek sajátja.

Ami nekem nagyon nem jött be, hogy a forgalom full rá volt engedve a pályára. Répáshután, a rázatón, a bokrok között kötöttem ki, mert 40el a köveken nem tudtam kikerülni egy nagy tempóval felfelé gangoló terepjárót. És még örülhetek, hogy nem ütött el, s nem a kövekre estem. De jött az aszfalton is szembe õrült motoros, ami elõl az utolsó pillanatban rántottuk félre a sort - ismételni tudom csak magam - egy OB ennél többet érdemelne.

Alapvetõen jó verseny volt, szerettem volna 5 órán belül beérni, ez nem jött össze, de majd jövõre. A pályabiztosítók száma kicsit talán több volt, de sok veszélyes helyen még így is hiányoztak, máshol meg 3asával rajoltak. Értem én, hogy kényelmesebb és kellemesebb beszélgetve eltölteni az idõt, de alapvetõen ez egy "szolgáltatás". A frissítõpontok személyzetének maximális respekt, nagyon kedvesek és gyorsak voltak.

Még annyit, hogy a szottyadt fehér tészta annyira ótvarul nézett ki, hogy inkább nem kértem. Lehetne esetleg, hogy olcsóbb a nevezés, s inkább hasznos (gél, szelet?) van a rajtcsomagban, használhatatlan póló és ehetetlen tészta helyett?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jó volt szerintem az eddigi legjobbamat mentem az utolsó 5 kilométeren azt hittem hogy szívinfarktust kapok de nem volt szívem abbahagyni az elõzgetést az útólsó 200 méteren jót meccseltem egy meridással õ gyõzött megérdemelten. 165-ös átlagpulzus 196-os csúcs a (célban:)) 3:20 lett a vége tavaly 2:20 volt ígaz akkor még a röviden jövõre a hosszún a 4:20-at nem vállalom beeeeeee:D
Javaslom a latex defekt lötyi kombót (most 2.4-es nyomáson mentem) mióta ezt használom nem volt defektem elõtte csak a latexel hetente 1 lassú kötelezõ jelleggel, szerintem megéri.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Már vannak eredmények:
http://www.nse.hu/ns...vegeredmeny.pdf
A keró legyen veletek!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Nekem is ez volt az elsõ Bükk maratonom. Röviden mentem, a pálya nagyon nem tetszett. Én valahogy nem élvezem, ha lefelé is tekerni kell. 7,5 km-nél félre raktam a kulacsom, leejtettem :mybad: elkezdtem hezitálni, hogy forduljak-e vissza érte, vagy inkább ne szakadjak le az elsõktõl. Mondták, hogy ne forduljak vissza, de én úgy gondoltam, hogy nem lenne olyan fas.a további 36-37 km-t letekerni víz nélkül, így inkább visszamentem érte. így leszakadtam, gondolom diktálták elöl a tempót, nem volt túl sok esélyem felérni. Elkezdtem tekerni saját tempóban, nagyobb áttételt hajtottam, hamarosan utol is értem egy-két csapatot, találkoztam PBG-vel, utána vele mentem szinte végig. Tudtam, hogy nem leszek dobogós, nem is mondták be amikor beértem, így eléggé meglepõdtem amikor kiírták, hogy 2. lettem, 1:38-al. Negatívumként annyit írok, hogy jobban örültem volna, ha a dobogó melletti lányok adják át az érmet meg a csomagot, Sipiczki Róbertnek nem akartam puszit adni :D
labidani

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Még egy dolog! Hatalmas köszönet az önkéntes bácsinak Felsõtárkánynál a slagos hûsítésért :clap:

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Salának volt egy nagy halála,Felsõtárkány után görcsölt a hasa.olyan fehér volt mint a fal

biztos megjött Neki
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Salának volt egy nagy halála,Felsõtárkány után görcsölt a hasa.olyan fehér volt mint a fal

A dh pályán felfelé sokaknak volt nagyhalál.:)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Azért azzal a bizonyos mondással vannak fenntartásaim....
" A Cube el van vetve! "

bikergirl

bikergirl

új vendég

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Ez is meg volt! Nekem a pálya nagyon tettszett, inkább a meleggel volt bajom, nagyon ki vette belõlem az energiát!
+pálya kijelölés
+frissítõ
+ajándékok (aranyos a maci)
-zuhany
-elfogyott a nõi póló mire átvettem a rajtszámom

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Na irok már én is:D
Életem legrosszab versenye volt... legalábbis teknikai szempontból.
Már az elején elszakitottam a láncom, mikor örültem h megcsináltam(köszönet a segitségért:))akkor pedig egy ágat csavart fel a váltóm és szépen el is hajlitotta derékszögbe a váltópapucsot....ami persze le is tört.
Szval onnan singlespeed -esen nyomtam :D(full riszpekt aki tényleg singelspeedel ment végig:))
A cél elõtt 4-5 km el persze megadta magát a rendszer és ujra elszakadt... de onnan már szaladtam:)
Nah de ien ez egy teknikai sport,ez benne van:D:)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Lefele a sz.ar is megy, ismered a mondást.Bukás után kerülhettél elém vagy a göröcsöléskor...sokszor megálltam nyújtani....utolsó kilómétereket végigszenvettem...Végülis mennyivel értél be?

2:52 lett az idõm még úgy is hogy tököltem vagy tíz percet azzal a nyomorult defektel... Igaz a cél az 2:45 volt...

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Lefele a sz.ar is megy, ismered a mondást.Bukás után kerülhettél elém vagy a göröcsöléskor...sokszor megálltam nyújtani....utolsó kilómétereket végigszenvettem...Végülis mennyivel értél be?

Ha jól emlékszem veled beszélt a Valkay Gábor, velük mentem a szekszárdi csapattal, jobbulást az esésbõl!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sala 3:13-at ment, és volt egy 3órás fogadása:D:D

Szokás szerint "nagy volt az arca?":D:D:D
Majd jövõ vasárnap meglátjuk, mit alakít.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Sala 3:13-at ment, és volt egy 3órás fogadása:D:D

apapp

apapp

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

Egy rakat bükkmarci kép
(sajna nem tudtam indulni így bénáztam pár képet:))

219-es kep, koszi :), jok a fotok, ne szerenykedj

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A több sátrat és árnyékot én is el tudtam volna fogadni. Meg egy vizes, t-mobilos kis törölközõt a plüssmaci helyett :) De hogy az égiek ennyire befûtöttek nekünk, az nem volt semmi :) 3 literes itatós zsákban maradt vagy 2 deci a végére és középtávon mentem mindössze :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Én is haza értem , végre. A Verseny nagyon tetszett. Ez az elsõ olyan versenyem ahol végig tudtam vkivel meccselni. Bacs Andrisnak köszönöm, hogy az elsõ felfelén felhúzott, így pár lányt ott is tudtam hagyni. Az elsõ lefelén eléggé óvatos voltam, gond nélkül le is értem. Egy ZKSE. es csajjal jót meccseltünk ,de végül én maradtam alul.Jó volt szélárnyékban 40 - el száguldozni:)
A végére kicsit elfogytam, túl meleg volt és soproltam a vízzel ,hogy ne keljen megállni , így idõt veszíteni sem. Végül 10. hely lett az enyém , és 15. lettem abszolútban. Tavalyi eredményen 4 perccel javítottam. Jövõre remélem mégjobb leszek idõben.
177 átlag pulzus, 194 max , 2 óra 13 lett a vége
jah és idén a kijelöléssel volt gondom, tésztát fél 4 körül ettem ,addigra éheztem meg :)

elsõ bükkmarci, jóvolt, nem siettem el, nemis érdekelt, aki menni akart próbáltam elengedni(lefele), akit nemtudtam attól ezúton is elnézést.igazából akit fölfele lehagytam, azok lefele visszaelõztek:)...ezvan
És köszi h megtanultad hogy Bacs:D nagyon szívesen