Nekem csak a nagyon meredekeken megy le, a többin pörög a lábam.Na de lefelé lemegy azért, nemde? Vagy csak én lejtõzöm 90-100 körüli pulzussal?
Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2009. August 03. - 11:06
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. August 03. - 11:04
Szervezõi/rendezõi oldalról ahogy én láttam.
Sajnos rengegeteg baleset volt idén is. A koponya-sérült srác bringáját én hoztam le az Ördögoldaltól, õt pedig mentõhelikopter vitte el. Innen is jobbulást neki! Csúnyán eltört az az RS villa, meg a fék bovdenvezetõje is. Nekünk úgy tûnt, hogy tuningolva volt a teló, elképzelhetõ, hogy az volt a baj.
A sporttárs a Bánkút utáni elsõ hosszú meredek alján, egy 100m-es vízszintes szakaszon bukott. Ahogy én láttam a villát, mintha szétesett volna, és a mozgó rész repült volna le a becsúszószárakról, legalábbis a villanyak és a becsúszók a helyükön voltak (nem azt néztem, hanem a sérültet, ezért tévedhetek).
Szerintem hasznos lenne, ha egy rendezõ leírná, mikor, hogyan történt a mentés.
Posted 2009. August 03. - 11:04
Posted 2009. August 03. - 11:03
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. August 03. - 11:00
Betegek vagytok ezekkel a 170 feletti átlagpulzusokkal!
egyszer még valaki szívinfraktust kap, meg tüdõemblémát, azt lehet nyomkodni, meg defibrivibrátorozn, azt mejd szedi a szinkabátot
Az amatõrök nagyrészének 200 felett van a mindenkori max pulzusa, 170 es átlag miért lenne beteg?
Posted 2009. August 03. - 10:58
Én eredetileg a 2,1-es Racing Ralph gumikat raktam volna fel.
Ha az egyikre nem csinált volna egy termetes lyukat egy méretes szög....
Sajnos újra nem volt pénz így az edzõgumit raktam fel az elsõ kerékre.
Hát a Conti Race King nem az igazi a köves lejtõkön.
Nem éreztem magam biztonságban vele. Maratonra többet tuti nem fogom felrakni..
Posted 2009. August 03. - 10:52
Középtáv 3ó körül, a cél elõtt pár km-re is volt valami balhé, a sínátkelés után az erdõben, nekem szóltak, hogy lassítsak, egy srác feküdt a földön, látszólag "egyben" volt, de kibírta röhögés nélkül... Nem tudom, mi történt ott, valaki?
Posted 2009. August 03. - 10:25
A pályajelöléssel nekem nem volt gond, Répáshután kellett lassítanom, de a többi jel sima volt. A frissítõkön az asztalra rózsaszín víz mellé izotóniás is elfért volna, amúgy nem volt gond, ráadásul szorgos, kedves és csinos leányzók lesték minden kívánságunkat. Várkútnál poénból a mit adhatok még kérdésre azt válaszoltam, hogy a telefonszámod és a lány gondolkodás nélkül rávágta, hogy oké. Mindent a versenyzõért.
Átlagpulzus: magas
Max.: még magasabb
Defektem nem volt. Specialized Fast Trak elöl 2,7 hátul 3,2 bar merevvel, 80kg+ teherrel és lefelé nem óvatoskodva.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2009. August 03. - 10:23
Ez rémisztõen hangzik, hol bukott, nem tudod? A Bálványról lefelé a kövesen?
Igen a bálványról lefelé, ha jól tudom. de már egészen az aljában, ahol szerintem nem olyan vészes. Mindenesetre remélem gyorsan felépül.
Posted 2009. August 03. - 10:19
elsõ bükkmarci, jóvolt, nem siettem el, nemis érdekelt, aki menni akart próbáltam elengedni(lefele), akit nemtudtam attól ezúton is elnézést.igazából akit fölfele lehagytam, azok lefele visszaelõztek:)...ezvan
És köszi h megtanultad hogy Bacs:D nagyon szívesen
Tavaly én is gyorsabb voltam felfelé, mint lefelé, mármint relatíve
Idén sajnos cserben hagyott a fizikai erõnlétem, már a bélkõi mászásnál belassultam, ahol tavaly még elõzgettem, azután fokozatosan egyre fogyott a teljesítményem. A technikásabb részek és a lejtõk viszont most jobban mentek, kiegyensúlyozottabb lettem, végül is 4'03 percet elbuktam a tavalyihoz képest, 6:04'30-at érve el.
Kona Kula Supreme-el és Rebával mentem, elöl Smart Sam, hátul Crossmark volt (2,8 bar, belsõ), szerintem eddig a legjobb, amivel van tapasztalatom.
Legyetek jók, pihenjetek, gyógyuljatok!
Posted 2009. August 03. - 10:19
Szerintem õ az én csapattársam volt.....Miskolcra vitték a korházba.Állapota a körülményekhez képest kielégítõ....
Posted 2009. August 03. - 10:13
Sajnos rengegeteg baleset volt idén is. A koponya-sérült srác bringáját én hoztam le az Ördögoldaltól, õt pedig mentõhelikopter vitte el.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. August 03. - 10:13
A pályakijelölés csapnivaló, egyszerûen nem értem a szervezõket. Ami Répáshuta elõtt az aszfaltról letérve volt, az minden, csak nem egy OB-hez illõ kijelölés.
Igaz én csak a rövidet nyomtam le, de nekem semmi gondom nem volt a kijelöléssel.
Sehol nem kellett gondolkozni. Mindenhol egyértelmûen láttam a jó irányt....
A pályabiztosítók száma kicsit talán több volt, de sok veszélyes helyen még így is hiányoztak, máshol meg 3asával rajoltak. Értem én, hogy kényelmesebb és kellemesebb beszélgetve eltölteni az idõt, de alapvetõen ez egy "szolgáltatás".
Nem emlékszem már, hogy hol volt.... A közép - és a rövidtáv szétvált.
Közép balra - rövid jobbra. Csinos csajszi álldogált az elágazásban. De ennél többet nem is tett. Nem mutogatott, nem csinált semmit. Csak nézett ki a fejébõl. Biztos melege volt. Még jó, hogy a tábla egyértelmûen jelezte, hogy merre kell menjek.
Még egy dolog! Hatalmas köszönet az önkéntes bácsinak Felsõtárkánynál a slagos hûsítésért :clap:
Húúú az nekem is nagyon jól esett! Amikor arra mentem a tata elkezdte nyomogatni a vizet. Így kérdezte, hogy locsoljon-e. Intettem neki, hogy jöhet! A nagy sietségben elfelejtettem megköszönni. Maximális elismerés neki!
Egy rakat bükkmarci kép
(sajna nem tudtam indulni így bénáztam pár képet:))
Egyiken sem vagyok rajta....
Posted 2009. August 03. - 09:55
Mármint U17-ben,nem? Hát nem fog kegyelmezni,az biztos..
Mindenkinek grat,aki végigment,sajna nem tudtam mennii
Nem. Én megyek fel U17-be elsõévesnek, Õ meg marad U15-ben másodévesnek.
Posted 2009. August 03. - 09:51
Puskás, Veres Feri, Sós Tomi, Kemecsei, Béla Attila meg én mentünk elöl, jó volt, a tempó nem is volt olyan veszélyes, mindenki figyelt hogy ki hogy tud majd ellépni, voltak próbálkozások, dehát hamvában halt az összes... Amikor én szakítottam a sort nem jött senki, amikor 1-2 en próbálkoztak, akkor felvettük a tempót és annyi...
Felsõtárkánynál lefelé már kezdett szakadni a sor, erre mit hallok:
psssssssssszzzzzzzzzzzzzzz
(mad)
Végülis azért nem vagyok nagyon ideges, mert 5 heti edzéssel még mindig ott vagyok a magyar mezõnyön. Azért megnyugtató. De a GT-t sajnálom...
Posted 2009. August 03. - 09:28
Iszonyat meló volt a 3 nap (péntek reggel 6-tól vasárnap este 10-ig) dolgoztunk azon, hogy amennyire lehet jó versenyetek legyen.
Az elsõ megállapítás, hogy azt a helyet, mind területileg, mind infrastrukturálisan kinõtte a verseny. Gondolok itt a parkolásra, a vízvételi lehetõségre (egyfolytában jártam én is, Ádám is és még 1-2-en hogy valamit tudjunk kezdeni a vízzel elvileg 5Bar nyomást tudott volna a rendszer) Jövõre elképzelhetõ új helyszín.
Sajnos rengegeteg baleset volt idén is. A koponya-sérült srác bringáját én hoztam le az Ördögoldaltól, õt pedig mentõhelikopter vitte el. Innen is jobbulást neki! Csúnyán eltört az az RS villa, meg a fék bovdenvezetõje is. Nekünk úgy tûnt, hogy tuningolva volt a teló, elképzelhetõ, hogy az volt a baj.
A hosszú táv pályajelölésérõl nem tudok nyilatkozni (azt azért tudom, hogy idén is voltak kedves emberek, akik tüntettek el nyilakat) A rövid távon nem tudom, hogy hol lehetett volna eltévedni, azon én nem találtam olyan helyet, ahol elmentem volna.
Posted 2009. August 03. - 07:11
Posted 2009. August 03. - 07:07
Egy rakat bükkmarci kép
(sajna nem tudtam indulni így bénáztam pár képet:))
Köszönöm! Megtaláltam magamat
Posted 2009. August 03. - 07:01
Sonáj: 1:07-tel vertem Misut. Jövõre biztos elkeni mindenkinek a száját U15-ben.
Igen 1 évvel idõsebb vagy...neki talán van 2000 km ebben az évben...jövõre õ lehet a legjobb....
Posted 2009. August 03. - 06:58
Ha jól emlékszem veled beszélt a Valkay Gábor, velük mentem a szekszárdi csapattal, jobbulást az esésbõl!
Köszönöm,alig tudok ülni! Tiszamarcira azért rendbejövök!