Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Amirõl írtok, hogy ahol változott a hosszútáv, az eleve nem arra megy a térkép alapján. Mondjuk a térkép több helyen rossz, mert olyan helyeken is vezet, ahol nincs út.

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Új helyszín lesz.

Kinõttük a Berva-völgyet! Több mint 1300 induló, a kísérõk és a szervezõk együttesen több ezren, már meghaladják a rajt-cél terület kapacitását. Jövõre, a jubileumi versenyt már valószínûleg más helyszínen ünnepeljük.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

olyat nem hallottál még, hogy a rajtnál a nagy melegben egyszercsak SSSSSSSSSSSZ? nem kell ahhoz menni sem

nem hallotam még ilyenrõl de akkor ma is tanultam valamit :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Srácok! Azt megtudja-e mondani valaki, hogy az idei hosszú az egy az egyben ugyan az volt mint tavaly?

Nem ugyanaz, ugyanis a Répáshuta elõtti egynyomtávosokon (ahol a gyökereken lépcsõzöl le) volt egy nagyon éles jobbkanyar, ahol fel kellett borítani egy kis meredélyre, majd onnan a füvesen le a faluba - tavaly itt mintha átmentünk volna egy telken, idén, lehet nem kaptak rá engedélyt a tulajtól a szervezõk.

edit: OJani megelõzött :D - de amúgy én is nagytányéron voltam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Srácok! Azt megtudja-e mondani valaki, hogy az idei hosszú az egy az egyben ugyan az volt mint tavaly?

Répáshuta elõtti meglepi: nem mehettünk át a kapun, hanem fölötte kellett hirtelen mászni, persze a nagy keréken volt a cucc.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

majd a vállunkon visszük lefelé :D, de én meg azt nem értem, hogy a rajt után kb. a 2. kilométernél, hogy lehet defektelni mert már ott is szerelt egy srác, meg még az aszfaltos részen is jött velem szembe egy másik srác felnin

olyat nem hallottál még, hogy a rajtnál a nagy melegben egyszercsak SSSSSSSSSSSZ? nem kell ahhoz menni sem

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Felütéses defekteseknek egy apró kérdés: srácok, mi lesz így veletek a Mátrán?:)

majd a vállunkon visszük lefelé :D, de én meg azt nem értem, hogy a rajt után kb. a 2. kilométernél, hogy lehet defektelni mert már ott is szerelt egy srác, meg még az aszfaltos részen is jött velem szembe egy másik srác felnin

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás

Akkor te talán pontosabban megtudod mondani milyen villa is volt és miéert törhetett el.

Amit én lehoztam kocsival az egy karbon Orbea volt fekete Rock Shox villa volt benne széttörve, azonban a villanyak alatti gumiütközõkön Manitou felírat volt. Egyik ismerõsöm csinált róla 1-2 képet a célban, majd megkérem, hogy adja ide.
Ennek a bringának ka tulaját vitte el a helikopter a kerekrétrõl. Odáiig vitték a Spec mentõk.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
MSONAJ: ez nem te vagy?:) http://velo.hu/kepek...40x405t0_ic.jpg

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Emtébé Saltarján móóóre!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás

itt is találtok képeket: http://velo.hu/index...galeria&kod=484

Ezek a képek nagyon szépek. Gratulálok a fotósnak és köszönet értük.

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég

Szerintem õ az én csapattársam volt.....Miskolcra vitték a korházba.Állapota a körülményekhez képest kielégítõ....

Akkor te talán pontosabban megtudod mondani milyen villa is volt és miéert törhetett el.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
rajtszámhoz annyit, hogy az elején a táv lehetett volna könnyebben megkülönböztethetõ (engem nem zavart, de a többi maratonon meg tudják oldani)

a hátuljaán hasznos infók voltak, noha menet közben necces volt nézegetni, de frissítõnél ha megálltál, tudtad, hogy mi vár utána, volt emergenci szám is rajta, nem úgy, mint a többin

szóval rajtszám HÁTULJA plusz pont! :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ha kívánhatnék a szervezõktõl (és csak ha van ráhatásuk a dologra) akkor azt kérném, hogy beszéljenek az étel szolgáltatójával, hogy legyen egy sós feltét is, mert ez így borzalmas. Persze, ha az a cél, hogy inkább pénzért vegyük meg a sós kaját (mármint a vállalkozó célja, nem a szervezõké) az más. Elég sok méltatlankodót hallottam, ezért merem írni, hogy nem lõnének vele nagy bakot ha lenne nem édes kaja is.
Egyébként röviden (és úgy hallottam középen sem) volt gond a jelöléssel. Azért így is volt olyan "vakon" tekerõ ember, aki Tárkány utáni rövid-közép elágazás után kérdezgette, hogy itt mindenki rövides, hol volt az elágazás.:) Hát kicsit lentebb, egy nagy sárga tábla. Jaaa, hogy arra. Szóval úgysem lehet mindenkinek megfelelõen kijelölni az utat.
Lehetne egy kicsit izgalmasabb a lefelé jövet a fõ részen a Bükkbõl lefelé (mondjuk mint a szilvás vége). De ez nem hiba, csak a vágyálmomat írtam ide.:D

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

Felütéses defekteseknek egy apró kérdés: srácok, mi lesz így veletek a Mátrán?:)

TNT-s Geax-szal fogok menni...(tej meg ust szelep már megvan 2-3 hete,csak normális külsõre nem volt még cash)
Egyébként 4 éven át én is csak röhögtem azokon akik mindig felütötték(exiwolf,jimmy), aztán 1,5éve rászoktam az olcsó papírvékony contira m nem volt 12-16eFt-om egy pár rendes gumira.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Csak arra evett a fene engem is, délután (este) kaptok néhány képet.:D
Mivel nem tekertem, csak fotóztam vagy 6 órát kint a napon, a versenyhez nem tudok mit hozzáfûzni, viszont minden idõk legsz@rabb rajtszámát sikerült kiosztani a népnek. Azokat a halvány R, K és H betûket 4 méterrõl sem lehetett látni, még álló biciklinél sem.
Gondolhatjátok a keresõben mennyit láttam belõle. Nem is tudom, hogy a középtáv elejét elkaptam-e, már csak azt vettem észre amikor helyet változtattam, hogy a tömegben már folyamatosan jönnek a K-s rajtszámok is.
Nem tudom miért nem lehet messzirõl (30-40 méterrõl) megkülönböztethetõ rajtszámot csinálni. Talán ciki, vagy a 6 Ft-al többe kerülõ festék ára a sok? A hátranézõ versenyzõk is látnák a közös szakaszokon, hogy milyen távos jön mögötte.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Nem SR villa volt az az RS, ami eltört? Zöld Rock Shox elég ritka, de a Meridákban szokott lenni zöld Suntour teló...

Középtáv 3ó körül, a cél elõtt pár km-re is volt valami balhé, a sínátkelés után az erdõben, nekem szóltak, hogy lassítsak, egy srác feküdt a földön, látszólag "egyben" volt, de kibírta röhögés nélkül... Nem tudom, mi történt ott, valaki?

Véletlenül nem egy bringabandás srác volt zöld magellannal?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Megjöttünk, megjártuk. Egy rövid, egy közép és egy hosszú kört nyomtunk, én középen.
Újat nem tudok mondani, kb jó a kijelölés de lehetne jobb, kajával frissítõvel nem volt gondom (kiosztása érdekes); a dh pálya felfelét nem tudom miért rakják bele.
2006os nyomvonal valahogy bejövõsebb a maga simán tekerhetõ útvonalával...

33kmnél lassú defekt, a lötty segített ebben, így pár pumpálással végigjöttem; célban 10 perc alatt leeresztett ahogy nem folyt már rá a lötyi.
Ahogy elnéztem defektnek nem volt híjján a verseny...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
itt is találtok képeket: http://velo.hu/index...galeria&kod=484