Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Kellett a szint;)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
esõprogramnak nem rossz :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Éreztem, hogy mekkora labdát dobok fel. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts

OFF Hát persze, mert tegnap 3 (!) defektem volt, s a 3adiknál elkezdett ordítani velem a mélygarázs biztonsági õre, hogy a garázsban TILOS BICIKLIT SZERELNI. Aztán a nagy kapkodásban letörtem a szeleptût, így mehettem felnin haza. :D (mondjuk a 8barhoz képest semmi szokatlan...)

Ha egy mélygarázsban edzenék, millás verdák közt, velem is ordítanának :D (oh, a fenébe elkéstem...)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Jó a video. bár mikor beértem a célba, engem is vett a kamerás csóka, csak szerintem annyira ronda voltam hogy nem vágott bele a filmjébe....Nem lehet valahogy elkérni tõlük az egész anyagot?:(
Jó lenne mutogatni majd a gyerekemnek hátha tekerni fog õ is :D....

Detto :)

Dante, te mélygarázsokban biciklizel, vagy mi van? :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Tavalyi videón ott jövök pont, jobb lában készenlétben lóg, picit meg is csúszok :D
Idei gumi jobb volt ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Abban a jobbosban, amirõl beszéltek, én is majdnem megjártam. De engem pont nem vettek fel, pedig ott jöttem a kicsúszott srác mögött. Valahogy én is megakadályoztam a kicsúszást... ja... igen: letettem a lábamat:D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Hát persze, mert tegnap 3 (!) defektem volt, s a 3adiknál elkezdett ordítani velem a mélygarázs biztonsági õre, hogy a garázsban TILOS BICIKLIT SZERELNI. Aztán a nagy kapkodásban letörtem a szeleptût, így mehettem felnin haza. :D (mondjuk a 8barhoz képest semmi szokatlan...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...Árcsibá: igen.

...Dante mindíg jókat ír, de most valóban kicsit flusztrált...velem is elõfordul :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante, neked mi bajod van?
Lazíts már egy kicsit, vagy ne gyere társaságba.

Bocs, hogy túlreagáltam, csak ijesztõen kezdett kialakulni a Velo-n lévõ helyzet - ott is ártatlan kérdésként indult, s a végén Viki pocskondiázásába csapott át.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Jó a video. bár mikor beértem a célba, engem is vett a kamerás csóka, csak szerintem annyira ronda voltam hogy nem vágott bele a filmjébe....Nem lehet valahogy elkérni tõlük az egész anyagot?:(
Jó lenne mutogatni majd a gyerekemnek hátha tekerni fog õ is :D....

Amúgy olvasgatom folyamatosan a hozzászólásokat ;). de nem mondok semmit.:) nekem nagyon tetszett a verseny. 13-ik lettem röviden, felnõttben. fontosabb is van az arany gt-nél... (a rövidtávot lenézik, pedig )nekem most éppen az összetett évvégi eredmény a fontos.... Tavaly 26-iknak írtak, idén a cél az elsõ húsz volt. most pedig 9.-ik vagyok a mátra elõtt. Még mielõtt Dante vagy valaki reagálna rá :D, tudom hogy sokan nem indulnak mind a négy versenyen, és ha indulnának lehet hátrébb lennék, de nem én miattam nem indultak, szóval innentõl kezdve nem érdekel. ...szóval lesz bekészítve egy üveg alkoholmentes BB pezsi aug. 30-ára!
Lehet valaki hülyének tart, jöhet is a válasz, de nekem ez a Fontos most! (nem sírok itt, de 5 éves koromig a miskolci kórházban feküdtem tudjátok :D....)

Pályakijelõlést, nem néztem, mert ismertem a rövidet ;), de szerintem rendben volt. Tudom nincs mind az 1500 embernek lehetõsége bejárni....

Bence, ha filmezni mentem volna én is odaálltam volna :D

Vittem fürdõgatyát, és nem csalódtam Ádámban, ott volt a medence. akkora seggest ugrottam, hogy az egyik emberke kiesett a medencébõl :D.

na olvasgatom tovább az eszmecseréket.

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts

Á nagyon kemény. Volt egy lefelé, ahol bal szélen ott volt az árok. Olyan 43-45-ös tempóval jöttünk, nekem hátul a 2.4-es Fast Fred "magas" mintázatával, és 3 barra fújva nem kicsit csúszott, Ott is elkezdett csúszni, próbáltam adagolni a féket, meg jól helyezni a testsúlyom, a végén csak megfogtam, fel is vették, 1:20-nál van a videóban. Szegény Ádám mögöttem nem volt ilyen szerencsés. Szerintem 1:14 is én vagyok, híres lettem:)

2,4es 3baron??? még nem próbáltam ilyen gumit de látatlanba elég ijesztõnek hangzik. én mikor bejáráson a 2,1es kopott edzõgumit(ami már gyak. majdnem fastfred:) ) 3 bar környékére fújtam az is iszonyatosan sodródott
egyébként pont azt a kanyart emlegettem még verseny elõtt hogy jó lesz vele vigyázni
asszem arcsi meg is jegyezte hogy rakna oda mindent: szalmabálát,védõhálót,mentõhelikoptert:D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Dante, neked mi bajod van?
Lazíts már egy kicsit, vagy ne gyere társaságba. Lentebb a hõsi eposzoddal fárasztasz mindenkit a hosszú táv megpróbáltatásairól, tévelygésekrõl, szervezõk kritizálásáról, most meg a fejünk harapod egy kérdésért. Most mondjam azt, hogy minek neked úgy rohanni, úgyse leszel elsõ. Vedd lazára és nyisd ki a szemed. Nem mondom, mert biztos igaz, hogy volt sok hiányosság a kijelöléssel. Légyszi Te se kezd ilyen harapósan legközelebb az irományodat. És hidd el,TÉNYLEG nem volt semmi rosszindulat a kérdésemben. Keveset fórumozok én ahhoz, hogy vérszívásra pazaroljam az idõmet.
Nekünk földi halandóknak csak a külcsín látszik. Bennfentes infókkal nem rendelkezünk. És bocs, én a Cube Csömörbõl simán kinéztem, hogy a vázaikat kapják(fõleg az elite tagjai és ennyi támogatóval az egyesület mögött) . Elég profinak tûnik a csapat, ahhoz, hogy ami rajtuk van, amit használnak, ahová utaznak azt ne csak saját zsebükbõl állják.
Most már tõled is tudjuk, Kaposi Zoli is leírta. Õ egyedül nem kapta a vázat az egész egyesületben. Ennyi. Béke van. Ha szebben írod akkor is megértjük. Köszi.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...savanyúnál a pont!!!! :)))

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
naon magyar...
azt a meleg bicajt csorizzák tõle, amit át kell ugy is fujni, hogy ne nézzenek buzinak, ehhe

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Esetleg olvassátok el a következõ beszélgetést, s abbahagyjátok a vádaskodást. Mert bár "nem akartok", de mégis "azt csináljátok".

http://velo.hu/index...ul=hir&kod=6123

Amúgy konkrétan õ pont nem kapott bringát a Cube-tól.

Ne haragudj, de szerintem senki nem vádaskodott. Szerintem Dávid eredményei, és teljesítménye alapján, illetve a CUBE-Csömör csapatnév miatt jogosan hihettük azt, hogy a Cube bringát vagy vázat kapta. Mindketten rövid távon indultunk, alapból nem voltunk esélyesek a bringára. Csak az én fejemben az volt, hogy ha Csömöris, akkor alapból nem nyerheti meg az elõbb említett dolog miatt, ezért kérdeztem. Most már értem.
Üdv

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Esetleg olvassátok el a következõ beszélgetést, s abbahagyjátok a vádaskodást. Mert bár "nem akartok", de mégis "azt csináljátok".

Ezek hülyék. Profi licensz? Ilyen itthon nincs is. Nagyon nincs képben JB. Még minket is leprofizna (fõleg, hogy vertük meg már Dávidot). :D Minden pontnak megfelelt a gyõztes.

A sebesség mindent megold.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...Robi!!! nem is vagyok olcsó :))) ...

...nno de a sorsolás az sorsolás....ott álltam a gép mellett és valóban sorsolás volt...nem bunda...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Nem akarok akadékoskodni, de egy Cube Csömör versenyzõ, az elite csapat tagjaként nem kapott bringával teker?

Igen, ezt én se értem.
"
5. Ki nyerheti meg a GT Arany Kerékpár versenyt?
A világ bármely nem-profi bringása. De nem vehetsz részt, ha a vázadat szponzortól kaptad, vagy ha fizetnek, hogy versenyezz."
Én is úgy tudtam/gondoltam, hogy õk kapják a vázat. Akkor ez hogy is van?