Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2009. August 06. - 11:00
Posted 2009. August 06. - 10:59
Posted 2009. August 06. - 10:58
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. August 06. - 10:48
Ha egy mélygarázsban edzenék, millás verdák közt, velem is ordítanának (oh, a fenébe elkéstem...)OFF Hát persze, mert tegnap 3 (!) defektem volt, s a 3adiknál elkezdett ordítani velem a mélygarázs biztonsági õre, hogy a garázsban TILOS BICIKLIT SZERELNI. Aztán a nagy kapkodásban letörtem a szeleptût, így mehettem felnin haza. (mondjuk a 8barhoz képest semmi szokatlan...)
Posted 2009. August 06. - 10:43
Jó a video. bár mikor beértem a célba, engem is vett a kamerás csóka, csak szerintem annyira ronda voltam hogy nem vágott bele a filmjébe....Nem lehet valahogy elkérni tõlük az egész anyagot?
Jó lenne mutogatni majd a gyerekemnek hátha tekerni fog õ is ....
Detto
Dante, te mélygarázsokban biciklizel, vagy mi van?
Posted 2009. August 06. - 09:58
Idei gumi jobb volt
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. August 06. - 09:31
Posted 2009. August 06. - 09:08
Posted 2009. August 06. - 08:56
...Dante mindíg jókat ír, de most valóban kicsit flusztrált...velem is elõfordul
Posted 2009. August 06. - 07:33
Dante, neked mi bajod van?
Lazíts már egy kicsit, vagy ne gyere társaságba.
Bocs, hogy túlreagáltam, csak ijesztõen kezdett kialakulni a Velo-n lévõ helyzet - ott is ártatlan kérdésként indult, s a végén Viki pocskondiázásába csapott át.
Posted 2009. August 06. - 07:32
Jó lenne mutogatni majd a gyerekemnek hátha tekerni fog õ is ....
Amúgy olvasgatom folyamatosan a hozzászólásokat . de nem mondok semmit. nekem nagyon tetszett a verseny. 13-ik lettem röviden, felnõttben. fontosabb is van az arany gt-nél... (a rövidtávot lenézik, pedig )nekem most éppen az összetett évvégi eredmény a fontos.... Tavaly 26-iknak írtak, idén a cél az elsõ húsz volt. most pedig 9.-ik vagyok a mátra elõtt. Még mielõtt Dante vagy valaki reagálna rá , tudom hogy sokan nem indulnak mind a négy versenyen, és ha indulnának lehet hátrébb lennék, de nem én miattam nem indultak, szóval innentõl kezdve nem érdekel. ...szóval lesz bekészítve egy üveg alkoholmentes BB pezsi aug. 30-ára!
Lehet valaki hülyének tart, jöhet is a válasz, de nekem ez a Fontos most! (nem sírok itt, de 5 éves koromig a miskolci kórházban feküdtem tudjátok ....)
Pályakijelõlést, nem néztem, mert ismertem a rövidet , de szerintem rendben volt. Tudom nincs mind az 1500 embernek lehetõsége bejárni....
Bence, ha filmezni mentem volna én is odaálltam volna
Vittem fürdõgatyát, és nem csalódtam Ádámban, ott volt a medence. akkora seggest ugrottam, hogy az egyik emberke kiesett a medencébõl .
na olvasgatom tovább az eszmecseréket.
Posted 2009. August 06. - 00:20
Á nagyon kemény. Volt egy lefelé, ahol bal szélen ott volt az árok. Olyan 43-45-ös tempóval jöttünk, nekem hátul a 2.4-es Fast Fred "magas" mintázatával, és 3 barra fújva nem kicsit csúszott, Ott is elkezdett csúszni, próbáltam adagolni a féket, meg jól helyezni a testsúlyom, a végén csak megfogtam, fel is vették, 1:20-nál van a videóban. Szegény Ádám mögöttem nem volt ilyen szerencsés. Szerintem 1:14 is én vagyok, híres lettem:)
2,4es 3baron??? még nem próbáltam ilyen gumit de látatlanba elég ijesztõnek hangzik. én mikor bejáráson a 2,1es kopott edzõgumit(ami már gyak. majdnem fastfred:) ) 3 bar környékére fújtam az is iszonyatosan sodródott
egyébként pont azt a kanyart emlegettem még verseny elõtt hogy jó lesz vele vigyázni
asszem arcsi meg is jegyezte hogy rakna oda mindent: szalmabálát,védõhálót,mentõhelikoptert:D
Posted 2009. August 06. - 00:01
Lazíts már egy kicsit, vagy ne gyere társaságba. Lentebb a hõsi eposzoddal fárasztasz mindenkit a hosszú táv megpróbáltatásairól, tévelygésekrõl, szervezõk kritizálásáról, most meg a fejünk harapod egy kérdésért. Most mondjam azt, hogy minek neked úgy rohanni, úgyse leszel elsõ. Vedd lazára és nyisd ki a szemed. Nem mondom, mert biztos igaz, hogy volt sok hiányosság a kijelöléssel. Légyszi Te se kezd ilyen harapósan legközelebb az irományodat. És hidd el,TÉNYLEG nem volt semmi rosszindulat a kérdésemben. Keveset fórumozok én ahhoz, hogy vérszívásra pazaroljam az idõmet.
Nekünk földi halandóknak csak a külcsín látszik. Bennfentes infókkal nem rendelkezünk. És bocs, én a Cube Csömörbõl simán kinéztem, hogy a vázaikat kapják(fõleg az elite tagjai és ennyi támogatóval az egyesület mögött) . Elég profinak tûnik a csapat, ahhoz, hogy ami rajtuk van, amit használnak, ahová utaznak azt ne csak saját zsebükbõl állják.
Most már tõled is tudjuk, Kaposi Zoli is leírta. Õ egyedül nem kapta a vázat az egész egyesületben. Ennyi. Béke van. Ha szebben írod akkor is megértjük. Köszi.
Posted 2009. August 06. - 00:01
Posted 2009. August 05. - 23:52
azt a meleg bicajt csorizzák tõle, amit át kell ugy is fujni, hogy ne nézzenek buzinak, ehhe
Posted 2009. August 05. - 23:39
Ne haragudj, de szerintem senki nem vádaskodott. Szerintem Dávid eredményei, és teljesítménye alapján, illetve a CUBE-Csömör csapatnév miatt jogosan hihettük azt, hogy a Cube bringát vagy vázat kapta. Mindketten rövid távon indultunk, alapból nem voltunk esélyesek a bringára. Csak az én fejemben az volt, hogy ha Csömöris, akkor alapból nem nyerheti meg az elõbb említett dolog miatt, ezért kérdeztem. Most már értem.Esetleg olvassátok el a következõ beszélgetést, s abbahagyjátok a vádaskodást. Mert bár "nem akartok", de mégis "azt csináljátok".
http://velo.hu/index...ul=hir&kod=6123
Amúgy konkrétan õ pont nem kapott bringát a Cube-tól.
Üdv
Posted 2009. August 05. - 22:27
Ezek hülyék. Profi licensz? Ilyen itthon nincs is. Nagyon nincs képben JB. Még minket is leprofizna (fõleg, hogy vertük meg már Dávidot). Minden pontnak megfelelt a gyõztes.Esetleg olvassátok el a következõ beszélgetést, s abbahagyjátok a vádaskodást. Mert bár "nem akartok", de mégis "azt csináljátok".
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. August 05. - 22:14
...nno de a sorsolás az sorsolás....ott álltam a gép mellett és valóban sorsolás volt...nem bunda...
Posted 2009. August 05. - 22:13
Posted 2009. August 05. - 21:53
Igen, ezt én se értem.Nem akarok akadékoskodni, de egy Cube Csömör versenyzõ, az elite csapat tagjaként nem kapott bringával teker?
"
5. Ki nyerheti meg a GT Arany Kerékpár versenyt?
A világ bármely nem-profi bringása. De nem vehetsz részt, ha a vázadat szponzortól kaptad, vagy ha fizetnek, hogy versenyezz."
Én is úgy tudtam/gondoltam, hogy õk kapják a vázat. Akkor ez hogy is van?