igen,szombaton lehet nevezni,de vasárnap már NEM.
A fõoldalon, a beharangozóban az áll, hogy nevezni vasárnap f9-ig lehet.
igen,szombaton lehet nevezni,de vasárnap már NEM.
Helló!
Nincs valakinek rövidtávos (master 2, de mind1) nevezése eladó?
Köszi
volt már verseny, amire elmentél? mert eddig mindegyik elõtt olvasható volt ez a sor
volt már verseny, amire elmentél? mert eddig mindegyik elõtt olvasható volt ez a sorfuvart keresnék vasárnap reggelre oda-vissza, pénzem nincs
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ha azt írják nyilván lehet. Igen, aki elõnevezett, de nem tud elmenni eladja. Nyilván a helyszíni árnál olcsóbban.Nem teljesen értem ezt a nevezés adás-vétel dolgot, illetve itt: Nevezés a várólistát sem, hiszen ugyanott azt is írják, hogy elõzõ nap még lehet nevezni a helyszínen. - Ugye jól értem, tényleg lehet még nevezni a helyszínen? (És az adásvétel csak az olcsóbb árfolyam miatt pörög?)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Aki középtáv nevezést keres: Bükkmaratonra nevezés középtáv « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
rémlik volt már róla szó, csak elfeldtem, bükk közép, dunához viszonyítva kb milyen ?
köszi
Egy átlagbringásnak technikailag és erõnlétileg is könnyebb.rémlik volt már róla szó, csak elfeldtem, bükk közép, dunához viszonyítva kb milyen ?
köszi
A sebesség mindent megold.
Esõkabát? Az mire jó?
Esõkabát? Az mire jó?
Most már a köpönyeg.hu szombatra semmi esõt, és vasárnapra 7 mm csapadékot jósol. Az accuweather vasárnapra csak futó záporokat ír Egerre. Szerintem jobban járunk, ha vasárnap reggel megnézzük az eget, s eldöntjük, hogy kell-e esõkabát vagy sem.
A sebesség mindent megold.
Hatalmas köszönet! Pont ilyesmire volt szükségem! (hálám üldözzön a célig! )
És ha már a gumikat így 'kitálaljuk' E.: MountainKing H.:TigerClaw... dunán bevált.
Már csak szombatra ígér több esõt.