Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
megjárattad a fullyt?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Mountain Bike Ride Profile | Bukk Maraton rovid near Felsõtárkány | Times and Records | Strava

Ez google maps alapján számol szintet... .

nem is jó

bõ 100-al kevesebb volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Mountain Bike Ride Profile | Bukk Maraton rovid near Felsõtárkány | Times and Records | Strava Ez google maps alapján számol szintet... Nem tudom mi volt ez a "rémhír". Én spec. nem is hallottam. :D De ha másért nem is, két tanulságért jó volt eljönni... nagyobb tárcsa kell, és egy jobb oldaltartású gumi... sokkal jobb!!! :D

Mellesleg, gratula a versenyzõknek, egytõl-egyig!!!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
A biztatás nagyszerû volt, jól jön ilyenkor az ember lelkének, köszönöm én is!

A pálya végre változott, és jobb lett, bár a második kör elején lévõ meredek mászást nem tenném középtávra, mert ott mindenki esett és kelt körülöttem, aztán feltolta. De jó, hogy végre volt négy bringamosó meg zuhanylehetõség, plusz a parkoló is elég nagy volt ahhoz, hogy a késõn érkezõk is helyet kapjanak az autójuknak, és ne kelljen valahol útmentén hagyni az autót.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

jól jött a biztatás, egy nagy esés után voltam éppen, alig mertem engedni(fehér cannondale)

Huszi, pont úgy ismerünk mint aki alig meri engedni! :)

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

Detto. Én is ugyanitt keveredtem el, követtem a kinyalakat és fogalmam sem volt, hogy rossz irányba megyek. Amikor nagyon egyedül lettem gyanús volt valami, de aztán a hegyen találtam egy nyilat. Valahol le kellett volna kanyarodni... Erre jobban kellet volna figyelni. Én eddig egyszer tévedtem el maratonon, az is Bükkön volt :)

na a hosszú 2. körében a beton utáni hosszú mászásnál én is elnéstem valamit , mert hamar az elején találtam magam, így innen már csak örömbringázás volt, a célban meg leadtam a chippet.utólag nézve a térképet, kb.10km spóroltam meg egy pár mászást.a gyanús részen amúgy láttam bicós nyomokat,sõtt a felvezetetõ motor nyomát is,csak nyilat nem.

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

gratula mindenkinek aki végignyomta a mai napot! Közép és hosszútávosok talán emlékeznek arra a 4 ordibáló idiótára, akik próbáltak "hangulatban" szurkolni a népnek az eged nagy lejtõje aljában, 10km-re a vége elõtt :) Savanyúgabi beordította az erdõt :)

lõttem pár képet a kis géppel, nem lettek túl jók de a tükörrefit nem volt kedvem cipelni;)

https://picasaweb.go...gCMnC9tDY2MXYVg

jól jött a biztatás, egy nagy esés után voltam éppen, alig mertem engedni(fehér cannondale)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Szerintem is távol volt (idõben) az a két frissítõ. Nekem volt kb optimális távolságban, az azt jelenti, hogy az indulók 90%ának már messze van. Kell még egy frissítõ az elsõ Völgyfõházhoz.

Ehhez csak csatlakozni tudok! Sokat kellet tartalékolni és a végén még kunyerálnom is kellett 3 embertõl vizet, pedig volt frissítõ emberem Felsõtárkányban!!!!

Köszönöm annak a két középtávos kollégának és Reznik Sanyinak aki megszánt! Életet mentettek! :)

Nem nagyon volt átgondolva a frissítõpontontok elhelyezése!

A pálya amúgy nagyon jó nyomvonalú volt! Tetszett nagyon, és hozta régi Bükkmaraton hangulatát a végén a sok apró mászással! Ez csak úgy nyírta a versenyzõket :)
Végre nem Szilvás copy volt! Gratula a szervezõknek!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Nem vagy egyedül. Ha megnézed az utolsó részeredményeket akkor abból lehet látni kik mentek rövidebbet. Nekem is azt sikerült de fogalmam sincsen hogy hol mentem/mentünk rosszul. Elõttem ill. mögöttem mindig voltak látótávolságba. Követtem õket meg a nyilakat de mégis valahol rossz lett.Nem Tégedet követtelek ? :)
Azt hogy mennyit mentem távolságban fogalmam nincs mivel nem ment a kilométerórám.Egy srác az egyik frissitõnél rossz irányba indult el és az ott levõ lánykák ugyan kiabáltak neki de azokat a vékony gyenge hangokat meg sem hallotta. Így kéytelen voltam elbõdülni :). Na azt meghallotta :) .A lányok meg lestek hogy, kell ordítani rendesen :)
Úgy hogy bocsi de valami tényleg rossz volt a jelölésben.

Detto. Én is ugyanitt keveredtem el, követtem a kinyalakat és fogalmam sem volt, hogy rossz irányba megyek. Amikor nagyon egyedül lettem gyanús volt valami, de aztán a hegyen találtam egy nyilat. Valahol le kellett volna kanyarodni... Erre jobban kellet volna figyelni. Én eddig egyszer tévedtem el maratonon, az is Bükkön volt :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Tuti verseny volt. Köszönet a szervezõknek. A speaker humorától nem mindig ájultam el, pl. master 3 járókerettel jön be..., vagy amikor a csajok "seggérõl " értekezett. Az alpári macsó stílus helyett sokkal izgalmasabban is fel lehetne hívni a maroknyi nõre a figyelmet. Nem vagyok széplélek sem egyéb, elõttem is tekert már nagyon formás nõ, tudom milyen az. Persze magamban én is hasonló megjegyzést teszek, mint a speaker, de õ 2000 embernek beszélt.

az a módi ott, nekem sem tetszett .
tavaly sem az egész hangosítás ill. szpikerkedésük.
nem is bírtam sokáig inkább haza indultam.
az eredmény hírdetés is késõn volt szerintem.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Sziasztok!

Eddig még sohasem tévedtem el versenyen, de most sikerült. A középtáv 2. és 3. frissítõje között valahol ahol le kellett volna kanyarodni a köves széles útról jobbra az erdõbe, ketten is benéztük és továbbmentünk a köves úton. Teljesen leereszkedtünk a hegyrõl mire rájöttünk hogy nem a pályán vagyunk, addigra beért minket egy harmadik ember is aki szintén elnézte, és mikor hárman másztunk vissza a hegyre, jött velünk szembe egy negyedik. :) Kíváncsi vagyok, hogy még hányan jöttek el ott egyenesen, de lehet hogy azt a keresztezõdést egy kicsit jobban meg kellet volna jelölni szerintem.
Amúgy minden jó volt, leszámítva ezt.

Nem vagy egyedül. Ha megnézed az utolsó részeredményeket akkor abból lehet látni kik mentek rövidebbet. Nekem is azt sikerült de fogalmam sincsen hogy hol mentem/mentünk rosszul. Elõttem ill. mögöttem mindig voltak látótávolságba. Követtem õket meg a nyilakat de mégis valahol rossz lett.Nem Tégedet követtelek ? :)
Azt hogy mennyit mentem távolságban fogalmam nincs mivel nem ment a kilométerórám.Egy srác az egyik frissitõnél rossz irányba indult el és az ott levõ lánykák ugyan kiabáltak neki de azokat a vékony gyenge hangokat meg sem hallotta. Így kéytelen voltam elbõdülni :). Na azt meghallotta :) .A lányok meg lestek hogy, kell ordítani rendesen :)
Úgy hogy bocsi de valami tényleg rossz volt a jelölésben.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Hehe kemény volt:D
"Ride today, heal tomorrow"

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
[quote name='Iceshark']gratula mindenkinek aki végignyomta a mai napot! Közép és hosszútávosok talán emlékeznek arra a 4 ordibáló idiótára, akik próbáltak "hangulatban" szurkolni a népnek az eged nagy lejtõje aljában, 10km-re a vége elõtt :) Savanyúgabi beordította az erdõt :)

:D Emlékszem, hosszú lejtõ aljában némileg beláthatatlan balos 90 fokos,Ti meg adtátok az itinert: Toljad neki, ne szarozzz! :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Igen én idén is elkövettem azt a hibát, hogy az elején nagyon beragadtam hátra. Meg a lejtõn sem tudtam mindig elõzni. Lejtõkön nagyon jónak éreztem magam, sok ember vagy elóvatoskodta, vagy nem volt elég technikai tudása, bátorsága. De még erõsödnöm kell.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Savanyúgabi beordította az erdõt :)

lõttem pár képet a kis géppel, nem lettek túl jók de a tükörrefit nem volt kedvem cipelni;)[/url]

Király volt köszi! :D
Mondtátok, én meg próbáltam hinni nektek és kevésbé fékeztem :)

tyutyu

tyutyu

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Hát igen kár volt eltévedni, én is ott voltam a 15 emberben. Utána már csak túrázás volt.
Azt nem értem hogy nem vettük észre az x-et, mert lefelé már láttam az elágazás mellett, mondjuk elég hülye helyen volt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

gratula mindenkinek aki végignyomta a mai napot! Közép és hosszútávosok talán emlékeznek arra a 4 ordibáló idiótára, akik próbáltak "hangulatban" szurkolni a népnek az eged nagy lejtõje aljában, 10km-re a vége elõtt :) Savanyúgabi beordította az erdõt :)

lõttem pár képet a kis géppel, nem lettek túl jók de a tükörrefit nem volt kedvem cipelni;)

berekedtem, vaz...
be is baszcsiztam kicsinység

érdekes, mennyi múlik a technikán, volt, hogy az "élmezõny" gyorsabbjai se tolták úgy, mint némelyik középmezõnybeli
némelyiket jó volt nézni, olyan szépen engedte/fékezte az etapot, látszik, tudja kezelni a bicajt

Emlékszem. :) Eléggé meglepõdtem. :)

A sebesség mindent megold.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

Tondach veled mi történt?

szétesett a hajtómûve nem sokkal a rajt után

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
berekedtem, vaz...
be is baszcsiztam kicsinység

érdekes, mennyi múlik a technikán, volt, hogy az "élmezõny" gyorsabbjai se tolták úgy, mint némelyik középmezõnybeli
némelyiket jó volt nézni, olyan szépen engedte/fékezte az etapot, látszik, tudja kezelni a bicajt

rako

rako

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

Királyok voltatok! :) Én emlékszem rátok! "Engedd neki ne szarozzál :D " Engedtem neki :)