Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2011. August 07. - 23:48
Posted 2011. August 07. - 23:15
Mountain Bike Ride Profile | Bukk Maraton rovid near Felsõtárkány | Times and Records | Strava
Ez google maps alapján számol szintet... .
nem is jó
bõ 100-al kevesebb volt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. August 07. - 23:11
Mellesleg, gratula a versenyzõknek, egytõl-egyig!!!
Posted 2011. August 07. - 23:06
A pálya végre változott, és jobb lett, bár a második kör elején lévõ meredek mászást nem tenném középtávra, mert ott mindenki esett és kelt körülöttem, aztán feltolta. De jó, hogy végre volt négy bringamosó meg zuhanylehetõség, plusz a parkoló is elég nagy volt ahhoz, hogy a késõn érkezõk is helyet kapjanak az autójuknak, és ne kelljen valahol útmentén hagyni az autót.
Posted 2011. August 07. - 22:53
jól jött a biztatás, egy nagy esés után voltam éppen, alig mertem engedni(fehér cannondale)
Huszi, pont úgy ismerünk mint aki alig meri engedni!
Posted 2011. August 07. - 22:40
Detto. Én is ugyanitt keveredtem el, követtem a kinyalakat és fogalmam sem volt, hogy rossz irányba megyek. Amikor nagyon egyedül lettem gyanús volt valami, de aztán a hegyen találtam egy nyilat. Valahol le kellett volna kanyarodni... Erre jobban kellet volna figyelni. Én eddig egyszer tévedtem el maratonon, az is Bükkön volt
na a hosszú 2. körében a beton utáni hosszú mászásnál én is elnéstem valamit , mert hamar az elején találtam magam, így innen már csak örömbringázás volt, a célban meg leadtam a chippet.utólag nézve a térképet, kb.10km spóroltam meg egy pár mászást.a gyanús részen amúgy láttam bicós nyomokat,sõtt a felvezetetõ motor nyomát is,csak nyilat nem.
Posted 2011. August 07. - 22:32
gratula mindenkinek aki végignyomta a mai napot! Közép és hosszútávosok talán emlékeznek arra a 4 ordibáló idiótára, akik próbáltak "hangulatban" szurkolni a népnek az eged nagy lejtõje aljában, 10km-re a vége elõtt Savanyúgabi beordította az erdõt
lõttem pár képet a kis géppel, nem lettek túl jók de a tükörrefit nem volt kedvem cipelni;)
https://picasaweb.go...gCMnC9tDY2MXYVg
jól jött a biztatás, egy nagy esés után voltam éppen, alig mertem engedni(fehér cannondale)
Posted 2011. August 07. - 22:30
Szerintem is távol volt (idõben) az a két frissítõ. Nekem volt kb optimális távolságban, az azt jelenti, hogy az indulók 90%ának már messze van. Kell még egy frissítõ az elsõ Völgyfõházhoz.
Ehhez csak csatlakozni tudok! Sokat kellet tartalékolni és a végén még kunyerálnom is kellett 3 embertõl vizet, pedig volt frissítõ emberem Felsõtárkányban!!!!
Köszönöm annak a két középtávos kollégának és Reznik Sanyinak aki megszánt! Életet mentettek!
Nem nagyon volt átgondolva a frissítõpontontok elhelyezése!
A pálya amúgy nagyon jó nyomvonalú volt! Tetszett nagyon, és hozta régi Bükkmaraton hangulatát a végén a sok apró mászással! Ez csak úgy nyírta a versenyzõket
Végre nem Szilvás copy volt! Gratula a szervezõknek!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. August 07. - 22:17
Nem vagy egyedül. Ha megnézed az utolsó részeredményeket akkor abból lehet látni kik mentek rövidebbet. Nekem is azt sikerült de fogalmam sincsen hogy hol mentem/mentünk rosszul. Elõttem ill. mögöttem mindig voltak látótávolságba. Követtem õket meg a nyilakat de mégis valahol rossz lett.Nem Tégedet követtelek ?
Azt hogy mennyit mentem távolságban fogalmam nincs mivel nem ment a kilométerórám.Egy srác az egyik frissitõnél rossz irányba indult el és az ott levõ lánykák ugyan kiabáltak neki de azokat a vékony gyenge hangokat meg sem hallotta. Így kéytelen voltam elbõdülni . Na azt meghallotta .A lányok meg lestek hogy, kell ordítani rendesen
Úgy hogy bocsi de valami tényleg rossz volt a jelölésben.
Detto. Én is ugyanitt keveredtem el, követtem a kinyalakat és fogalmam sem volt, hogy rossz irányba megyek. Amikor nagyon egyedül lettem gyanús volt valami, de aztán a hegyen találtam egy nyilat. Valahol le kellett volna kanyarodni... Erre jobban kellet volna figyelni. Én eddig egyszer tévedtem el maratonon, az is Bükkön volt
Posted 2011. August 07. - 22:05
az a módi ott, nekem sem tetszett .Tuti verseny volt. Köszönet a szervezõknek. A speaker humorától nem mindig ájultam el, pl. master 3 járókerettel jön be..., vagy amikor a csajok "seggérõl " értekezett. Az alpári macsó stílus helyett sokkal izgalmasabban is fel lehetne hívni a maroknyi nõre a figyelmet. Nem vagyok széplélek sem egyéb, elõttem is tekert már nagyon formás nõ, tudom milyen az. Persze magamban én is hasonló megjegyzést teszek, mint a speaker, de õ 2000 embernek beszélt.
tavaly sem az egész hangosítás ill. szpikerkedésük.
nem is bírtam sokáig inkább haza indultam.
az eredmény hírdetés is késõn volt szerintem.
Posted 2011. August 07. - 21:54
Nem vagy egyedül. Ha megnézed az utolsó részeredményeket akkor abból lehet látni kik mentek rövidebbet. Nekem is azt sikerült de fogalmam sincsen hogy hol mentem/mentünk rosszul. Elõttem ill. mögöttem mindig voltak látótávolságba. Követtem õket meg a nyilakat de mégis valahol rossz lett.Nem Tégedet követtelek ?Sziasztok!
Eddig még sohasem tévedtem el versenyen, de most sikerült. A középtáv 2. és 3. frissítõje között valahol ahol le kellett volna kanyarodni a köves széles útról jobbra az erdõbe, ketten is benéztük és továbbmentünk a köves úton. Teljesen leereszkedtünk a hegyrõl mire rájöttünk hogy nem a pályán vagyunk, addigra beért minket egy harmadik ember is aki szintén elnézte, és mikor hárman másztunk vissza a hegyre, jött velünk szembe egy negyedik. Kíváncsi vagyok, hogy még hányan jöttek el ott egyenesen, de lehet hogy azt a keresztezõdést egy kicsit jobban meg kellet volna jelölni szerintem.
Amúgy minden jó volt, leszámítva ezt.
Azt hogy mennyit mentem távolságban fogalmam nincs mivel nem ment a kilométerórám.Egy srác az egyik frissitõnél rossz irányba indult el és az ott levõ lánykák ugyan kiabáltak neki de azokat a vékony gyenge hangokat meg sem hallotta. Így kéytelen voltam elbõdülni . Na azt meghallotta .A lányok meg lestek hogy, kell ordítani rendesen
Úgy hogy bocsi de valami tényleg rossz volt a jelölésben.
Posted 2011. August 07. - 21:53
Posted 2011. August 07. - 21:50
Emlékszem, hosszú lejtõ aljában némileg beláthatatlan balos 90 fokos,Ti meg adtátok az itinert: Toljad neki, ne szarozzz!
Posted 2011. August 07. - 21:46
Posted 2011. August 07. - 21:44
Király volt köszi!Savanyúgabi beordította az erdõt
lõttem pár képet a kis géppel, nem lettek túl jók de a tükörrefit nem volt kedvem cipelni;)[/url]
Mondtátok, én meg próbáltam hinni nektek és kevésbé fékeztem
Posted 2011. August 07. - 21:41
Azt nem értem hogy nem vettük észre az x-et, mert lefelé már láttam az elágazás mellett, mondjuk elég hülye helyen volt.
Posted 2011. August 07. - 21:37
gratula mindenkinek aki végignyomta a mai napot! Közép és hosszútávosok talán emlékeznek arra a 4 ordibáló idiótára, akik próbáltak "hangulatban" szurkolni a népnek az eged nagy lejtõje aljában, 10km-re a vége elõtt Savanyúgabi beordította az erdõt
lõttem pár képet a kis géppel, nem lettek túl jók de a tükörrefit nem volt kedvem cipelni;)
berekedtem, vaz...
be is baszcsiztam kicsinység
érdekes, mennyi múlik a technikán, volt, hogy az "élmezõny" gyorsabbjai se tolták úgy, mint némelyik középmezõnybeli
némelyiket jó volt nézni, olyan szépen engedte/fékezte az etapot, látszik, tudja kezelni a bicajt
Emlékszem. Eléggé meglepõdtem.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. August 07. - 21:36
Posted 2011. August 07. - 21:21
be is baszcsiztam kicsinység
érdekes, mennyi múlik a technikán, volt, hogy az "élmezõny" gyorsabbjai se tolták úgy, mint némelyik középmezõnybeli
némelyiket jó volt nézni, olyan szépen engedte/fékezte az etapot, látszik, tudja kezelni a bicajt
Posted 2011. August 07. - 21:15
Királyok voltatok! Én emlékszem rátok! "Engedd neki ne szarozzál " Engedtem neki