Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Mi is voltunk BM-en. A 15:30 utáni esõt leszámítva majdnem tökéletes volt az idõ! A versenyen Gábor barátom kemény küzdelemmel az elõkelõ 2. helyet szerezte meg hosszú távon master 1-ben! Gratula minden indulónak, fõleg akik az elõbb említett idõpont után futottak be!

Néhány pályafotó és versenykép itt
Ha kerékpárboltot keresel, akkor pillants rá a kerékpárbolt keresõ oldalra!

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Dunán sem nézték át, reklamálni kellett, kb. 30 levélváltás és 1/2 nap után javították le a listát.
Akkor megint fel kell majd vállalnom ... és akit kiraknak, az meg utálni fog .... :(

2 példa ami szembetûnõ:
K210 Egedi részidõ 1:10:36 nem valószínû (Blazsó ment 1:09-et)
H4 Egedi részidõ 1:14:03 sem életszerû az elõzõ részidõk tekintetében (ha mégis, akkor respect)

Itt lehetett úgy eltévedni, hogy rövidebb lett a pálya

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Valaki meg tudná mondani a középtáv pontos (mért) hosszát?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Dunán sem nézték át, reklamálni kellett, kb. 30 levélváltás és 1/2 nap után javították le a listát.
Akkor megint fel kell majd vállalnom ... és akit kiraknak, az meg utálni fog .... :(

Nem foglak utáni, nyugi.Bár érdekes , hogy vannak már is kizártak. Nem tudom hogy miért nem veszik észre a versenybírók vagy a lista készítõi.
A listát KI szokták javítani nem pedig LE. Bocsi
Viszont mikor vagy 20 versenyzõ téved el akkor az már gáz. Ha visszaolvasod én is írtam errõl.Úgy eltévedni , hogy közben szinte végig vannak nyilak és elõtted -mögötted bicósok az már a nem egyértelmû pálya kijelölése volt. Nem emlékszem az utóbbi pár évben ilyenre. Mióta montizom.A szintek összevissza számolgatása meg már a vicc kategóriája. Olyan mintha végig sem mentek volna a pályán. Majd 500 vagy 600 métert tévedni a középtávon az nagyon sok. A rajtnál 2200 métert mondtak :). Az ominózus frissitõk közötti nagy távolság is sok volt. Jól jönne egy utolsó 10 km-es tábla is. Máshol szokott lenni pár kilométertábla is. A késõre tett eredményhirdetés is. Valahogy az volt az érzésem, hogy idén elszálltak a tavalyi jól sikerült verseny után.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Hááát,igen végülis...Na majd a Mátrában!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nezd a jo oldalat - egy razos lejton, kiallasnal durvabb lett volna :)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Shimano is simán elhagyható...
Kassán az egyik srácnak a balos LX kar úgy lógott a cipõjén amikor leesett.

Tondach: Váz nem sérült a tányéroktól?

Nem,hozzá sem ért ahogy kipottyant a helyéröl,a balos meg nekem is a cipömön maradt:D:D:D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
1600 szint lett a polar szerint.Egy defekt,Két kisebb eltévedés és két kisebb kanyarelnézés (Gabóca megelõzött :) ) ellenére elégedett vagyok.Hát az utolsó két itató közti részt ki kellett gépészkedni....fél kulacs vízet kortyolgattam 20 km-en keresztül :D
Team Heavy Pedál Szeged

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Shimano is simán elhagyható...
Kassán az egyik srácnak a balos LX kar úgy lógott a cipõjén amikor leesett.

Tondach: Váz nem sérült a tányéroktól?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

shimanonal elvileg van egy kupak a vegen (amivel beallitod a szorossagot), meg egy biztositoszeg az "alatetben". durva, hogy leesett.

Kupak ezen is volt,egy lány látta is a pályán,de nem találtam meg.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Ugyanaz ez is,lecsúszott a hajtókar a bordás tengelyröl-laza volt...

shimanonal elvileg van egy kupak a vegen (amivel beallitod a szorossagot), meg egy biztositoszeg az "alatetben". durva, hogy leesett.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
A honlap 1490 szintet ír középtávra...
Nagyon jó verseny volt nekem, haladós, lendületes pálya volt, jó kis lefelékkel... Ráadásul túl puha hátsó kerékkel indultam, (SpeedKing 2.1 Supersonic), végig azon izgultam, hogy ne üssem fel sehol. A 2. frissítõnél volt 2 nagy pumpa a földön, megálltam, gondoltam most fújok még bele, de mindkettõ autós szelephez volt sajnos. Nekem fel sem tûnt a 2 frissítõ közötti nagy távolság, a 2.-on felvettem egy teli kulacsot a páromtól, az nekem elég volt a célig, a 3. frissítõn ittam még egy kis friss vizet, de az sem volt egy egész pohár. Ráadásul most elõször mentem Camelback nélkül.
Egyszer, a vége felé nekem is sikerült eltévednem, de szerencsére szóltak a hátam mögött a srácok, ezúton is köszönöm nekik!

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Nagyon jól megszervezett verseny volt. Egyedül a középtáv utolsó frissítõjét tették iszonyú messzire. Hosszú ideig víz nélkül és üres hassal kellett mennem, kissé ki is készültem mire odaértem (vagy 10 percig ittam és zabáltam :) ).
Szerintem a jelölések egyértelmûek voltak, mégis 2 helyen is ordítoznom kellett mert rossz irányba ment az elõttem haladó (sajnos csak az egyik hallotta meg). Talán több mélyebbre elhelyezett piros X-el lehetne ezt orvosolni.
A Garminom 1605m szintet és 58.63km-t mért, íme: Bükk Maraton 2011 Középtáv by kakos_hun at Garmin Connect - Details

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ha megnézik a z utolsó részeredményeket, látszik hogy kik mente rövidebbet. Gondolom átnézik a versenybírók. (Elõzõ részeredmények közepesek, az utolsó meg 10 percel jobb annál, mint aki elsõ lett) Jól látszik a listán, én is találtam egy párat. Ezért jó, hogy több ponton mérnek részidõt.

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Akkor szerintem, most úgy lenne becsületes, ha szólnál a Tempósportnak, hogy ne legyen értékelve az idõd az eredménylistában. Legalább is betyárbecsület címszó alatt ...

Ha megnézik a z utolsó részeredményeket, látszik hogy kik mente rövidebbet. Gondolom átnézik a versenybírók. (Elõzõ részeredmények közepesek, az utolsó meg 10 percel jobb annál, mint aki elsõ lett) Jól látszik a listán, én is találtam egy párat. Ezért jó, hogy több ponton mérnek részidõt.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

na a hosszú 2. körében a beton utáni hosszú mászásnál én is elnéstem valamit , mert hamar az elején találtam magam, így innen már csak örömbringázás volt, a célban meg leadtam a chippet.utólag nézve a térképet, kb.10km spóroltam meg egy pár mászást.a gyanús részen amúgy láttam bicós nyomokat,sõtt a felvezetetõ motor nyomát is,csak nyilat nem.

Akkor szerintem, most úgy lenne becsületes, ha szólnál a Tempósportnak, hogy ne legyen értékelve az idõd az eredménylistában. Legalább is betyárbecsület címszó alatt ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

(csak a shimano integrált rendszerét ismerem, de) azt hogy sikerült összehozni, hogy lelazulás után ennyire szét is hulljon?

Ugyanaz ez is,lecsúszott a hajtókar a bordás tengelyröl-laza volt...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Ez:‪bükkmaraton2011.avi‬‏ - YouTube
Akinek kényes a füle hang nélkül nézze!!!!!!:D:D:D

(csak a shimano integrált rendszerét ismerem, de) azt hogy sikerült összehozni, hogy lelazulás után ennyire szét is hulljon?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ez:‪bükkmaraton2011.avi‬‏ - YouTube

... a reklám helye ... "I am Specialized" ... :D

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

szétesett a hajtómûve nem sokkal a rajt után

Ez: