Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Írta 2011. augusztus 08. - 09:48
Néhány pályafotó és versenykép itt
Írta 2011. augusztus 08. - 09:46
Dunán sem nézték át, reklamálni kellett, kb. 30 levélváltás és 1/2 nap után javították le a listát.
Akkor megint fel kell majd vállalnom ... és akit kiraknak, az meg utálni fog ....
2 példa ami szembetûnõ:
K210 Egedi részidõ 1:10:36 nem valószínû (Blazsó ment 1:09-et)
H4 Egedi részidõ 1:14:03 sem életszerû az elõzõ részidõk tekintetében (ha mégis, akkor respect)
Itt lehetett úgy eltévedni, hogy rövidebb lett a pálya
Írta 2011. augusztus 08. - 09:37
Írta 2011. augusztus 08. - 09:25
Nem foglak utáni, nyugi.Bár érdekes , hogy vannak már is kizártak. Nem tudom hogy miért nem veszik észre a versenybírók vagy a lista készítõi.Dunán sem nézték át, reklamálni kellett, kb. 30 levélváltás és 1/2 nap után javították le a listát.
Akkor megint fel kell majd vállalnom ... és akit kiraknak, az meg utálni fog ....
A listát KI szokták javítani nem pedig LE. Bocsi
Viszont mikor vagy 20 versenyzõ téved el akkor az már gáz. Ha visszaolvasod én is írtam errõl.Úgy eltévedni , hogy közben szinte végig vannak nyilak és elõtted -mögötted bicósok az már a nem egyértelmû pálya kijelölése volt. Nem emlékszem az utóbbi pár évben ilyenre. Mióta montizom.A szintek összevissza számolgatása meg már a vicc kategóriája. Olyan mintha végig sem mentek volna a pályán. Majd 500 vagy 600 métert tévedni a középtávon az nagyon sok. A rajtnál 2200 métert mondtak . Az ominózus frissitõk közötti nagy távolság is sok volt. Jól jönne egy utolsó 10 km-es tábla is. Máshol szokott lenni pár kilométertábla is. A késõre tett eredményhirdetés is. Valahogy az volt az érzésem, hogy idén elszálltak a tavalyi jól sikerült verseny után.
Írta 2011. augusztus 08. - 09:24
Írta 2011. augusztus 08. - 09:18
Írta 2011. augusztus 08. - 09:08
Nem,hozzá sem ért ahogy kipottyant a helyéröl,a balos meg nekem is a cipömön maradt:D:D:DShimano is simán elhagyható...
Kassán az egyik srácnak a balos LX kar úgy lógott a cipõjén amikor leesett.
Tondach: Váz nem sérült a tányéroktól?
Írta 2011. augusztus 08. - 09:05
Írta 2011. augusztus 08. - 08:56
Kassán az egyik srácnak a balos LX kar úgy lógott a cipõjén amikor leesett.
Tondach: Váz nem sérült a tányéroktól?
Írta 2011. augusztus 08. - 08:43
shimanonal elvileg van egy kupak a vegen (amivel beallitod a szorossagot), meg egy biztositoszeg az "alatetben". durva, hogy leesett.
Kupak ezen is volt,egy lány látta is a pályán,de nem találtam meg.
Írta 2011. augusztus 08. - 08:42
Ugyanaz ez is,lecsúszott a hajtókar a bordás tengelyröl-laza volt...
shimanonal elvileg van egy kupak a vegen (amivel beallitod a szorossagot), meg egy biztositoszeg az "alatetben". durva, hogy leesett.
Írta 2011. augusztus 08. - 08:20
Nagyon jó verseny volt nekem, haladós, lendületes pálya volt, jó kis lefelékkel... Ráadásul túl puha hátsó kerékkel indultam, (SpeedKing 2.1 Supersonic), végig azon izgultam, hogy ne üssem fel sehol. A 2. frissítõnél volt 2 nagy pumpa a földön, megálltam, gondoltam most fújok még bele, de mindkettõ autós szelephez volt sajnos. Nekem fel sem tûnt a 2 frissítõ közötti nagy távolság, a 2.-on felvettem egy teli kulacsot a páromtól, az nekem elég volt a célig, a 3. frissítõn ittam még egy kis friss vizet, de az sem volt egy egész pohár. Ráadásul most elõször mentem Camelback nélkül.
Egyszer, a vége felé nekem is sikerült eltévednem, de szerencsére szóltak a hátam mögött a srácok, ezúton is köszönöm nekik!
Írta 2011. augusztus 08. - 07:56
Szerintem a jelölések egyértelmûek voltak, mégis 2 helyen is ordítoznom kellett mert rossz irányba ment az elõttem haladó (sajnos csak az egyik hallotta meg). Talán több mélyebbre elhelyezett piros X-el lehetne ezt orvosolni.
A Garminom 1605m szintet és 58.63km-t mért, íme: Bükk Maraton 2011 Középtáv by kakos_hun at Garmin Connect - Details
Írta 2011. augusztus 08. - 07:25
Ha megnézik a z utolsó részeredményeket, látszik hogy kik mente rövidebbet. Gondolom átnézik a versenybírók. (Elõzõ részeredmények közepesek, az utolsó meg 10 percel jobb annál, mint aki elsõ lett) Jól látszik a listán, én is találtam egy párat. Ezért jó, hogy több ponton mérnek részidõt.
Dunán sem nézték át, reklamálni kellett, kb. 30 levélváltás és 1/2 nap után javították le a listát.
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. augusztus 08. - 06:30
Ha megnézik a z utolsó részeredményeket, látszik hogy kik mente rövidebbet. Gondolom átnézik a versenybírók. (Elõzõ részeredmények közepesek, az utolsó meg 10 percel jobb annál, mint aki elsõ lett) Jól látszik a listán, én is találtam egy párat. Ezért jó, hogy több ponton mérnek részidõt.Akkor szerintem, most úgy lenne becsületes, ha szólnál a Tempósportnak, hogy ne legyen értékelve az idõd az eredménylistában. Legalább is betyárbecsület címszó alatt ...
Írta 2011. augusztus 08. - 05:20
na a hosszú 2. körében a beton utáni hosszú mászásnál én is elnéstem valamit , mert hamar az elején találtam magam, így innen már csak örömbringázás volt, a célban meg leadtam a chippet.utólag nézve a térképet, kb.10km spóroltam meg egy pár mászást.a gyanús részen amúgy láttam bicós nyomokat,sõtt a felvezetetõ motor nyomát is,csak nyilat nem.
Akkor szerintem, most úgy lenne becsületes, ha szólnál a Tempósportnak, hogy ne legyen értékelve az idõd az eredménylistában. Legalább is betyárbecsület címszó alatt ...
Írta 2011. augusztus 08. - 00:43
(csak a shimano integrált rendszerét ismerem, de) azt hogy sikerült összehozni, hogy lelazulás után ennyire szét is hulljon?
Ugyanaz ez is,lecsúszott a hajtókar a bordás tengelyröl-laza volt...
Írta 2011. augusztus 08. - 00:35
Ez:bükkmaraton2011.avi - YouTube
Akinek kényes a füle hang nélkül nézze!!!!!!:D:D
(csak a shimano integrált rendszerét ismerem, de) azt hogy sikerült összehozni, hogy lelazulás után ennyire szét is hulljon?
Írta 2011. augusztus 08. - 00:25
Ez:bükkmaraton2011.avi - YouTube
... a reklám helye ... "I am Specialized" ...
Írta 2011. augusztus 08. - 00:05
szétesett a hajtómûve nem sokkal a rajt után
Ez: