Ez:bükkmaraton2011.avi - YouTube
Akinek kényes a füle hang nélkül nézze!!!!!!:D:D
Szopi!
Ez a teljes széthullás ez érthetetlen?
Ez:bükkmaraton2011.avi - YouTube
Akinek kényes a füle hang nélkül nézze!!!!!!:D:D
...szia! én vagyok az a humortalan taplótélapóbácsi, sorry, hogy sértõ volt fülednek midez, de TE is pont ugyan erre gondoltál, én pedig csak tolmácsoltam a dolgot a közönség felé...ráadásul nem vagyok alpári macsó, s a stílusom sem az...kiragadni egy egész napos rendezvény dumálásából pár szót pedig nem fair, mivel nagyon sok szépet regéltem a hölgyekrõl...de ha alpármacsó is voltam, a csajoknak bejött...nem sok MTB versenyre jársz így még nem tudod a járókeretes " poén " lényegét, de tán jobb is így, hidd el senki sem vette sértésnek..rajtad kívül...és/vagy örökérvényû mondásom: inkább legyek polgárpukkasztó mint szürke egér...
Sereghajtóként azt szeretném megjegyezni, hogy az Eged végig volt szórva zseléstasakkal, müzlipapírral. Nem egy-két darab, hanem sok. Gyakorlatilag jelölés nélkül is végig tudtam volna menni a pályán. Erre valamit ki kellene találni végre, mert nem szeretném, ha emiatt utálnák ki a bicajosokat az erdõbõl (amúgy sem vagyunk szívesen látott vendégek...).
A hosszú mennyi volt? 96-ot mértem, akkor eltévedtünk? :-)
Tetszett a pálya! Nem tudom régebben milyen volt, mert hosszún most mentem elõször. Legvégén ettünk a szervezõkkel, és még lehetett választani, annak nagyon örültünk!
Savanya kár hogy nem értünk oda idõben, talán majd jövõre gyorsabb leszek! :-)
Szerintem korán volt! :-)az eredmény hírdetés is késõn volt szerintem.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Nekem nagyon tetszett a verseny, merjek mást mondani Jól jött ki a lépés, az eleje szokás szerint nem ment majd erõre kaptam egyszer remélem az elejét is bírni fogom.
az a módi ott, nekem sem tetszett .
tavaly sem az egész hangosítás ill. szpikerkedésük.
nem is bírtam sokáig inkább haza indultam.
az eredmény hírdetés is késõn volt szerintem.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Tuti verseny volt. Köszönet a szervezõknek. A speaker humorától nem mindig ájultam el, pl. master 3 járókerettel jön be..., vagy amikor a csajok "seggérõl " értekezett. Az alpári macsó stílus helyett sokkal izgalmasabban is fel lehetne hívni a maroknyi nõre a figyelmet. Nem vagyok széplélek sem egyéb, elõttem is tekert már nagyon formás nõ, tudom milyen az. Persze magamban én is hasonló megjegyzést teszek, mint a speaker, de õ 2000 embernek beszélt.
Valaki meg tudná mondani a középtáv pontos (mért) hosszát?
Eredmények: http://www.tempospor...kk_eredmény.pdf
Nagyjaink miért hagyták ki a BM-et?
A pikniken sem pedig ott sem erõsségük a jelölés.
Nem okoska , csak újabban olyan furcsán használják ezeket az elõtagokat. Mint pl. lenyilatkozik és a többiMeaculpa! És javítom!!!
"Dunán sem nézték át, reklamálni kellett, kb. 30 levélváltás és 1/2 nap után javították ki a listát.
Akkor megint fel kell majd vállalnom ... és akit kiraknak, az meg utálni fog ...."
Remélem így jó lesz okoska imike!
Tudod, Oki Imi az a gáz, ha valaki eltéved egy jól jelölt pályán! És az meg ûbergáz, ha még meg is magyarázza Hát ez van ... (és tudom háttal nem kezdünk mondatot)
Nem foglak utáni, nyugi.Bár érdekes , hogy vannak már is kizártak. Nem tudom hogy miért nem veszik észre a versenybírók vagy a lista készítõi.
A listát KI szokták javítani nem pedig LE. Bocsi
Viszont mikor vagy 20 versenyzõ téved el akkor az már gáz. Ha visszaolvasod én is írtam errõl.Úgy eltévedni , hogy közben szinte végig vannak nyilak és elõtted -mögötted bicósok az már a nem egyértelmû pálya kijelölése volt. Nem emlékszem az utóbbi pár évben ilyenre. Mióta montizom.A szintek összevissza számolgatása meg már a vicc kategóriája. Olyan mintha végig sem mentek volna a pályán. Majd 500 vagy 600 métert tévedni a középtávon az nagyon sok. A rajtnál 2200 métert mondtak . Az ominózus frissitõk közötti nagy távolság is sok volt. Jól jönne egy utolsó 10 km-es tábla is. Máshol szokott lenni pár kilométertábla is. A késõre tett eredményhirdetés is. Valahogy az volt az érzésem, hogy idén elszálltak a tavalyi jól sikerült verseny után.