Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Ez:‪bükkmaraton2011.avi‬‏ - YouTube
Akinek kényes a füle hang nélkül nézze!!!!!!:D:D:D

Szopi!
Ez a teljes széthullás ez érthetetlen?

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Szia!
Lehet, hogy igazad van, remélem nem sértettelek meg. Valóban nem sok versenyre járok, nem ismerem a master3-járókeret poént. Tudod mit, nem vagy alpármacsó. Polgárpukkasztó vagy, hozzád képest Howard Stern egy szürke egér! :D

...szia! én vagyok az a humortalan taplótélapóbácsi, sorry, hogy sértõ volt fülednek midez, de TE is pont ugyan erre gondoltál, én pedig csak tolmácsoltam a dolgot a közönség felé...ráadásul nem vagyok alpári macsó, s a stílusom sem az...kiragadni egy egész napos rendezvény dumálásából pár szót pedig nem fair, mivel nagyon sok szépet regéltem a hölgyekrõl...de ha alpármacsó is voltam, a csajoknak bejött...nem sok MTB versenyre jársz így még nem tudod a járókeretes " poén " lényegét, de tán jobb is így, hidd el senki sem vette sértésnek..rajtad kívül...és/vagy örökérvényû mondásom: inkább legyek polgárpukkasztó mint szürke egér...

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Sereghajtóként azt szeretném megjegyezni, hogy az Eged végig volt szórva zseléstasakkal, müzlipapírral. Nem egy-két darab, hanem sok. Gyakorlatilag jelölés nélkül is végig tudtam volna menni a pályán. Erre valamit ki kellene találni végre, mert nem szeretném, ha emiatt utálnák ki a bicajosokat az erdõbõl (amúgy sem vagyunk szívesen látott vendégek...).

Igen ez nekem is feltûnt, hogy ahogy a hosszútáv elérte a középtáv útvonalát a szemétmennyiség is megnõtt, pontosabban nem megnõtt, hanem lett :) De ugye biztos nem a természetet nem tisztelõ kollégák dobálták el, hanem csak úgy kinõtt a pvc az aljnövényzetben... nem értem miért nem lehet visszatenni zsebbe. :(
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...gözz, :) nem ma kezdtük...18 éve üldözzük a sporttársakat :) ...Macsi ( mert Macskának hívják :))) ) , nem Ír farok, hanem Skót Szarvas Agár...Scottish Deer Hound az ír farkas õse... az 1700-as éveken belõlle genyésztették ki az írt, de a DeerHound tisztább vérû, jobb családfával...én is összetéveszeném egy farkassal, a nem ismerném a ajtáját :)))
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Sereghajtóként azt szeretném megjegyezni, hogy az Eged végig volt szórva zseléstasakkal, müzlipapírral. Nem egy-két darab, hanem sok. Gyakorlatilag jelölés nélkül is végig tudtam volna menni a pályán. Erre valamit ki kellene találni végre, mert nem szeretném, ha emiatt utálnák ki a bicajosokat az erdõbõl (amúgy sem vagyunk szívesen látott vendégek...).

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás

A hosszú mennyi volt? 96-ot mértem, akkor eltévedtünk? :-)
Tetszett a pálya! Nem tudom régebben milyen volt, mert hosszún most mentem elõször. Legvégén ettünk a szervezõkkel, és még lehetett választani, annak nagyon örültünk!
Savanya kár hogy nem értünk oda idõben, talán majd jövõre gyorsabb leszek! :-)

Hej Alex, nem ti kínáltatok meg banánnal az utolsó frissítõ elõtt? A kollégádnak meg felrepedt a szemöldöke a végén.
Igazán pozitív hangulatot sugároztatok magatokból, semmi izgalom, semmi para, csak szépen, kényelmesen az esõben :-)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Szerintem semmi baj nem volt a központi szájkaratésokkal. Én jókat derültem némely beszóláson. Legalább nem unalmas, és riszpekt is érte, mert biztos nem könnyû dolog egész nap hangulatot teremteni egy ilyen versenyen. Szerintem kell egy kis szemtelenség bele.
Ja és az az Ír Farkas szép egy jószág, és jó nagy is...tényleg Macskának hívják vagy rosszul hallottam? :)

Remélem lassan jönnek a képek.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

az eredmény hírdetés is késõn volt szerintem.

Szerintem korán volt! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Nekem nagyon tetszett a verseny, merjek mást mondani :D Jól jött ki a lépés, az eleje szokás szerint nem ment majd erõre kaptam :D egyszer remélem az elejét is bírni fogom.

Gratula! Láttam az idõlistán hogy jól mentél! Megérdemeltél egy újabb "miskolci egyetem kisokost" :-)
Az abszolut elsõ is te lettél középtávon?

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

az a módi ott, nekem sem tetszett .
tavaly sem az egész hangosítás ill. szpikerkedésük.
nem is bírtam sokáig inkább haza indultam.
az eredmény hírdetés is késõn volt szerintem.

...hja elég bunkók vagyunk, az tény. Az alacsony IQ szintünk viszont mentség mindenre...monnyuk tavaly én nem szpíkeltem...az eredményhirdetés közben is még jõttek be versenyzõk, tehát nem volt késõn sztem...de hogy miattunk mentél haza mert nem bírtad elviselni a stílusunk...ejj nem túlzás ez egy kicsit?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A hosszú mennyi volt? 96-ot mértem, akkor eltévedtünk? :-)
Tetszett a pálya! Nem tudom régebben milyen volt, mert hosszún most mentem elõször. Legvégén ettünk a szervezõkkel, és még lehetett választani, annak nagyon örültünk!
Savanya kár hogy nem értünk oda idõben, talán majd jövõre gyorsabb leszek! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Tuti verseny volt. Köszönet a szervezõknek. A speaker humorától nem mindig ájultam el, pl. master 3 járókerettel jön be..., vagy amikor a csajok "seggérõl " értekezett. Az alpári macsó stílus helyett sokkal izgalmasabban is fel lehetne hívni a maroknyi nõre a figyelmet. Nem vagyok széplélek sem egyéb, elõttem is tekert már nagyon formás nõ, tudom milyen az. Persze magamban én is hasonló megjegyzést teszek, mint a speaker, de õ 2000 embernek beszélt.

...szia! én vagyok az a humortalan taplótélapóbácsi, sorry, hogy sértõ volt fülednek midez, de TE is pont ugyan erre gondoltál, én pedig csak tolmácsoltam a dolgot a közönség felé...ráadásul nem vagyok alpári macsó, s a stílusom sem az...kiragadni egy egész napos rendezvény dumálásából pár szót pedig nem fair, mivel nagyon sok szépet regéltem a hölgyekrõl...de ha alpármacsó is voltam, a csajoknak bejött...nem sok MTB versenyre jársz így még nem tudod a járókeretes " poén " lényegét, de tán jobb is így, hidd el senki sem vette sértésnek..rajtad kívül...és/vagy örökérvényû mondásom: inkább legyek polgárpukkasztó mint szürke egér...

Dragster88

Dragster88

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Valaki meg tudná mondani a középtáv pontos (mért) hosszát?

Nekem a VDO órám mért 62 km-t, az ismerõseimnek szintúgy. Én viszont a tényleges szintemelkedésre lennék kíváncsi, nekem nagyon soknak tûnt.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

Eredmények: http://www.tempospor...kk_eredmény.pdf

Abszolút nõi eredmények vajon nincsenek fent valahol? Az érdekelne nagyon...
Jónást várják a halban!

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Nekem nagyon tetszett a verseny, merjek mást mondani :D Jól jött ki a lépés, az eleje szokás szerint nem ment majd erõre kaptam :D egyszer remélem az elejét is bírni fogom.

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Nagyjaink miért hagyták ki a BM-et?

"A szomszédos Szlovákiában, Dohnanyban az olimpiai szám Európa-bajnokságát rendezik, míg Lengyelországban triál világkupára kerül sor.

Az olimpiai szám kontinensviadalán a magyar válogatottat a felnõttek közt Parti András (EuroOne-Cube Pro MTB Team), Buruczki Szilárd (Kõbánya TC) és Dósa Eszter (Vitalitás SE), U23-ban Benkó Barbara (Focus MIG Team), Kéri Zsófia és Béla Attila (mindkettõ LTV Merida Racing); a juniorok közt Fenyvesi Péter (Bringabanda SC), Meggyesi Gergõ (LTV Merida Racing) és Szalontay Bence (Merida Maraton Team-CST) képviseli."
Ha kerékpárboltot keresel, akkor pillants rá a kerékpárbolt keresõ oldalra!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A pikniken sem pedig ott sem erõsségük a jelölés.

OFF Hát akkor az érdekes (vagy ismerted a pályát), ugyanis a jelölés alapján pont el lehetett kavarni...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
OFF
Igekötõ a becsületes nevük, elõtag máshol van. Sok esetben bõvítik magyar nyelvet, mert jelölhetnek fokozatokat, árnyalatnyi különbségeket, ezáltal elmondható, hogy kettõs szerepük van. Sokat rombolhatnak, de bizonyos esetekben a magyar nyelv épülésére is szolgálhatnak. Gondoltam megosztom veletek ezt a kis szösszenetet, ha mára mindenki ekkora 'nyelvtannáci' lett.
ON
Nagyjaink miért hagyták ki a BM-et?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Meaculpa! És javítom!!! :)
"Dunán sem nézték át, reklamálni kellett, kb. 30 levélváltás és 1/2 nap után javították ki a listát.
Akkor megint fel kell majd vállalnom ... és akit kiraknak, az meg utálni fog ...."

Remélem így jó lesz okoska imike! :)

Tudod, Oki Imi az a gáz, ha valaki eltéved egy jól jelölt pályán! És az meg ûbergáz, ha még meg is magyarázza :) Hát ez van ... (és tudom háttal nem kezdünk mondatot)

Nem okoska , csak újabban olyan furcsán használják ezeket az elõtagokat. Mint pl. lenyilatkozik és a többi :)
Lehet régen jártam iskolába?
Lehet akkor még nem volt PC és kénytelen voltam tanulni. :)
Lehet übergáz csak kérdés , hogy nekünk akik eltévedtek vagy a szervezõknek ?
Végig szoktam bukdácsolni a Mátra marci hosszútávját . Ott nincs olyan gyakran nyilazva és ott még sohasem tévedtem el. A pikniken sem pedig ott sem erõsségük a jelölés.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem foglak utáni, nyugi.Bár érdekes , hogy vannak már is kizártak. Nem tudom hogy miért nem veszik észre a versenybírók vagy a lista készítõi.
A listát KI szokták javítani nem pedig LE. Bocsi
Viszont mikor vagy 20 versenyzõ téved el akkor az már gáz. Ha visszaolvasod én is írtam errõl.Úgy eltévedni , hogy közben szinte végig vannak nyilak és elõtted -mögötted bicósok az már a nem egyértelmû pálya kijelölése volt. Nem emlékszem az utóbbi pár évben ilyenre. Mióta montizom.A szintek összevissza számolgatása meg már a vicc kategóriája. Olyan mintha végig sem mentek volna a pályán. Majd 500 vagy 600 métert tévedni a középtávon az nagyon sok. A rajtnál 2200 métert mondtak :). Az ominózus frissitõk közötti nagy távolság is sok volt. Jól jönne egy utolsó 10 km-es tábla is. Máshol szokott lenni pár kilométertábla is. A késõre tett eredményhirdetés is. Valahogy az volt az érzésem, hogy idén elszálltak a tavalyi jól sikerült verseny után.

Meaculpa! És javítom!!! :)
"Dunán sem nézték át, reklamálni kellett, kb. 30 levélváltás és 1/2 nap után javították ki a listát.
Akkor megint fel kell majd vállalnom ... és akit kiraknak, az meg utálni fog ...."

Remélem így jó lesz okoska imike! :)

Tudod, Oki Imi az a gáz, ha valaki eltéved egy jól jelölt pályán! És az meg ûbergáz, ha még meg is magyarázza :) Hát ez van ... (és tudom háttal nem kezdünk mondatot)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X