hol is?
pl. xiont.hu
Pl. de most nem rá gondoltam, hanem a /\/\/\ HegyiBringa.hu /\/\/\ - Címlap -ra.
3 helyen érdemes képet keresni minden maraton után, hegyibringa.hu x-iont.hu és H.Zoli picassa albumában.
hol is?
pl. xiont.hu
A sebesség mindent megold.
Képek vajon mikorra várhatók?
A sebesség mindent megold.
Sereghajtóként azt szeretném megjegyezni, hogy az Eged végig volt szórva zseléstasakkal, müzlipapírral. Nem egy-két darab, hanem sok. Gyakorlatilag jelölés nélkül is végig tudtam volna menni a pályán. Erre valamit ki kellene találni végre, mert nem szeretném, ha emiatt utálnák ki a bicajosokat az erdõbõl (amúgy sem vagyunk szívesen látott vendégek...).
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Az az eltévedés miatt még mindig mérgelõdök... Kb 25 percet tuti elmásztunk feleslegesen ÉS nem is kevesen. A frissítõket meg ezek után fényévekre volt. Ha ez nincs akkor ez lett volna idén a legjobban sikerült maradnom. A cseresznyés-diós tészta fõnyeremény volt
Hát igen kár volt eltévedni, én is ott voltam a 15 emberben. Utána már csak túrázás volt.
Azt nem értem hogy nem vettük észre az x-et, mert lefelé már láttam az elágazás mellett, mondjuk elég hülye helyen volt.
jövõre kamera a mosóra és kivetítõ a központban...még jó, hogy errõl nem tudtam...tutti kommenteltem volna...valamilyen formában... ))
master3 sporik nudiztakNézõpont kérdése. A csajok kifejezetten pozitív kontextusban emlegették ugyanezt.
Pontosabban a közepének volt jó idõpont, mert én 16:45-kor értem be, és jöttek még páran utánam is! :-DPersze természetes hogy a hosszútávosok végének az jó idõpont volt.
Jaja mi voltunk.Hej Alex, nem ti kínáltatok meg banánnal az utolsó frissítõ elõtt? A kollégádnak meg felrepedt a szemöldöke a végén.
Igazán pozitív hangulatot sugároztatok magatokból, semmi izgalom, semmi para, csak szépen, kényelmesen az esõben :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Egyébként a fürdõnél volt nudi is. nekem voltaképp mindegy. Kár hogy nem csajok voltak . De azért még voltak ott gyerekek, fiatalok. Meg kéne érteni a nudistáknak, hogy nem feltétlen kéne farokbemutatót tartani.
Nagyjaink miért hagyták ki a BM-et?
Amikor elindultam haza már igen üresedett a parkoló. 3 óra elõtt indultam vagy 10 perccel. Talán aki végig maradt az megtudja mondani mennyire volt foghíjas a dobogó és mennyi spori maradt.Szerintem korán volt! :-)
1600 szint lett a polar szerint.Egy defekt,Két kisebb eltévedés és két kisebb kanyarelnézés (Gabóca megelõzött ) ellenére elégedett vagyok.Hát az utolsó két itató közti részt ki kellett gépészkedni....fél kulacs vízet kortyolgattam 20 km-en keresztül
Hej Alex, nem ti kínáltatok meg banánnal az utolsó frissítõ elõtt? A kollégádnak meg felrepedt a szemöldöke a végén.
Igazán pozitív hangulatot sugároztatok magatokból, semmi izgalom, semmi para, csak szépen, kényelmesen az esõben :-)