Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
A Völgy-fõi huroknál sokan jöttek szembe, így meg sem fordult a fejemben az esetleges rossz irány.
Sõt még meg is sajnáltam egy szegény hosszútávost, mert azt hittem, hogy ennél a huroknál már jártunk és ennyire le van maradva. Persze a hurokból visszaérkezve rájöttem, hogy õ sajnálhatott volna engem :-)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Szerintem vagyunk páran, akik km-óra nélkül megyünk, de az eredmények láttán bizony azt diktálná a fair-play, hogy szóljon, akit nyilvánvalóan érint az eltévedéssel szerzett elõny.

mivel én is éreztem a befutó után hogy valami nem stimmel elmondtam a dolgot egy versenybírónak.
nekem sem ment a kilométerórám épp, de ha ment is volna csak a végén derült volna ki hogy mennyi az az annyi. közben nem láttam egy kilométertáblát sem.lehet hogy a rajtszám hátulján rajt van de -gondolom-azt senki sem nézegeti száguldás közben vagy amikor majd kigúvad a szeme.én raknék ki a jól megjegyezhetõ helyekre táblát. Akkor röptében beazonosítható lenne.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Hát akkor tõlem is egy "szokásos" beszámoló a hosszabbik távról. Katt.
Bükk maraton 2011 by PF

gratulálok mindenkinek, nem volt egyszerû verseny.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Sajnos idén is elõfordult, hogy "jóakarók" elforgatták/leszedték a nyilakat. A motorosok több helyen is korrigálták a dolgot, de valószínûleg nem vettek mindent észre. Nem igazán értem, hogy kinek fájnak ezek a jelölések egy hétvége erejéig, de szinte minden évben elõfordulnak olyanok, akik azon dolgoznak, hogy elrontsák a versenyélményt.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Elsõsorban a Völgyfõ-háznál levõ személyzet a hibás ezért (tegnap bõvebben kifejtettem).

Azt biztos benézték páran. Én ott még a keresztezõdés elejében megálltam mert láttam hogy jobbra is és egyenesen is mutatnak nyilak. De a srácok odaszóltak hogy merre, mikor meglátták hogy tanácstalan vagyok.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Szerintem vagyunk páran, akik km-óra nélkül megyünk, de az eredmények láttán bizony azt diktálná a fair-play, hogy szóljon, akit nyilvánvalóan érint az eltévedéssel szerzett elõny.

Igazad van. És továbbra is hangsúlyozom, hogy a versenyzõk a legkevésbe hibásak a dologban. A Völgyfõ-háznál levõ rendezõket azonban rendesen "megdícsérném". Sok sporttársunknak elrontották a versenyélményét. Pedig a fõszervezõ (Nagy Ádám) biztos nem így engedte õket útnak.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

De lassan már az egyének felelõssége is elõjöhetne, hisz az órájából hiányzik jó néhány km.

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Nézegetem a középtáv abszolút eredménylistát, és van pár furcsaság a részidõknél... Van 3 ember (38. 41. 46.) akinek az "Eged"-es részideje fényévekkel jobb mint az elõtte és utánna lévõ részidõk. Nekem ez eltévedésnek tûnik, de a versenybírók ezek szerint vmiért elfogadták mert ez már a honlapjukról letölthetõ eredménylista... Szerintetek nem furcsa?

De bizony furcsa :mad:.
Már tegnap is fórumoztunk errõl. Ha megnézed a hosszútávot, ott is van ilyen.
Elsõsorban a Völgyfõ-háznál levõ személyzet a hibás ezért (tegnap bõvebben kifejtettem).

De lassan már az egyének felelõssége is elõjöhetne, hisz az órájából hiányzik jó néhány km.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Nézegetem a középtáv abszolút eredménylistát, és van pár furcsaság a részidõknél... Van 3 ember (38. 41. 46.) akinek az "Eged"-es részideje fényévekkel jobb mint az elõtte és utánna lévõ részidõk. Nekem ez eltévedésnek tûnik, de a versenybírók ezek szerint vmiért elfogadták mert ez már a honlapjukról letölthetõ eredménylista... Szerintetek nem furcsa?

Néha nem árt elõbbre olvasni , ott ezt már felvetettük, megvitattuk.
Egyértelmû hogy akinek sokkal jobb a 3.részeredménye az eltévedt. Én is benne voltam ebben azért tudom.Kb. egy 8 km..-es hurok lehet. A többi dolgot a versenybíróktól kérdezzed.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Mondjuk nem értem, miért nem raktad vissza. Még kupak nélkül is egész jól vissza lehet rakni kb 30 másodperc alatt... Vagy nem csak annyi volt a baj, hogy nem voltak meghúzva a hajtómû-tartó csavarok?

Amikor szétesett,akkor a bal oldalról kiesett a porvédö-hézagoló müanyag is,ami nélkül kotyogott az az oldal,úgy meg nem mertem végigmenni,eljutottam majdnem az elsö frissitöig,de végül csak visszafordultam.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Hosszútáv rajt:-)https://picasaweb.google.com/109360452239614196209/2011Augusztus8#5638607241556985778

2010-es BM képekhttps://picasaweb.google.com/102282829609967064534/Bukkmaraton2010

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Szylkoo: Nem elérhetõ az album...:(

Hosszútáv rajt:-)https://picasaweb.google.com/109360452239614196209/2011Augusztus8#5638607241556985778

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Nem akarok tovább kötekedni, de azt írtad, hogy ne együnk verseny közben, mert savasodunk stb. Az energiaszelet akkor kivétel, ebben megegyezhetünk. Szakember azt mondta, hogy energiaszeletet egyek, ne zselét, mert hatékonyabb, és bringázásnál még le tudom gyûrni. Futásnál már valószínûleg nem menne, ott a zselé jobb.

Hidd el a szilárd, magas (növényi)zsír/fehérjetartalmú ételek, savas gyümölcsök épp az ellenkezõjét váltják ki. Frissítéskor banán, zselék, energiaszelet is jó választás (amit amúgy meg sem említettem)... De csokit, péksütit, narancsot, nápolyikat inkább kerüljük...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Szylkoo: Nem elérhetõ az album...:(

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
https://picasaweb.go...607241556985778

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A szokásos beszámolóm. Márkus Jani kerékpáros blogja: Bükk Maraton 2011.08.07.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ha jól hallom akkor nem lájkolod a szerelõt :) Na majd mátrán!

Mondjuk nem értem, miért nem raktad vissza. Még kupak nélkül is egész jól vissza lehet rakni kb 30 másodperc alatt... Vagy nem csak annyi volt a baj, hogy nem voltak meghúzva a hajtómû-tartó csavarok?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Prompt

Prompt

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Sziasztok.

Pár kép tõlem is. https://picasaweb.go...BukkMaraton2011

üdv.

Köszi, ismét remek képek, vízjel nélkül! :)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Ez:‪bükkmaraton2011.avi‬‏ - YouTube
Akinek kényes a füle hang nélkül nézze!!!!!!:D:D:D

Ha jól hallom akkor nem lájkolod a szerelõt :) Na majd mátrán!
A keró legyen veletek!