Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 posts
Szépnapot!
Nem talált valaki véletlen a biciklimosóknál egy piros színû Arsenalos kulacsot? Ajándék volt, ami emiatt jobban hiányzik, mint egy átlagos kulacs...
Köszi:
Nyissz

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

Akkor szerintem, most úgy lenne becsületes, ha szólnál a Tempósportnak, hogy ne legyen értékelve az idõd az eredménylistában. Legalább is betyárbecsület címszó alatt ...

na ezt meg is tettem, mivel a célban már át sem mentem a rajtvonalon és szóltam a bíróknak!de ez szerintem természetes!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Igen azon volt de ez volt az elsõ alkalmam hogy komolyabban csináltam a sportfotózást szóval tudom néha nem lettek jók a képeim de azért szerintem idõkérdése és bele jövök illetve kitapasztalom hogy mit hogyan is érdemes csinálni:)

Akkor jóé gondoltam. :-) Én se vagyok profi fotós és nincs is SLR gépem, de szerintem jobban jársz az autofocus-al. A DSLR gépek igen gyorsan fókuszálnak, sokkal több lesz a jó kép! Persze, biztos belejössz! Jó gyakorlást!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Én is megtaláltam magam több képen is. Csak így tovább és köszi a képeket!
A keró legyen veletek!

csabasaba

csabasaba

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Igen azon volt de ez volt az elsõ alkalmam hogy komolyabban csináltam a sportfotózást szóval tudom néha nem lettek jók a képeim de azért szerintem idõkérdése és bele jövök illetve kitapasztalom hogy mit hogyan is érdemes csinálni:)

Én csatlakozom az elõttem lévõhöz: Köszönöm, hogy felraktad az általad készített képeket. A legtöbb nagyon jó, elvétve láttam néhány életlen képet. Legnehezebb a sportfotózás. Csak így tovább! 08.28. Mátra Maraton. Gyere te is ! Üdv! Csaba

Laci89

Laci89

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

Többiek nevében is megszeretném köszönni! Gyere nyugodtan gyakorolni versenyekre, idõ kell mindenhez, ezen kívül sokan örülnek/örülnének neki....

Úgy lesz bár Mátra maraton rövidtávjára rábeszéltek a csapattársak hogy végre induljak is versenyen szóval ott kevesebbet tudok majd fotózni de amit lesz rá lehetõségem nem mulasztom el mert jó alkalom a további fejlõdéshez a sportfotózásban:)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts

Többiek nevében is megszeretném köszönni! Gyere nyugodtan gyakorolni versenyekre, idõ kell mindenhez, ezen kívül sokan örülnek/örülnének neki....

Laci89

Laci89

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

Elég sok képnél rossz helyen van a fókusz, a bringás életlen lett. Lehet hogy manuálon volt a focus és elfelejtetted állítani, vagy valami rossz beállítás?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Ha megnézitek a képeimet akkor akinek van kedve írj le hogy tetszenek a képek, mert érdelek mások, versenyzõk hogy látják. Elõre is köszi:)

Elég sok képnél rossz helyen van a fókusz, a bringás életlen lett. Lehet hogy manuálon volt a focus és elfelejtetted állítani, vagy valami rossz beállítás?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
az eletlen, tulexponalt, mellelott kepeket szerintem torolheted :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Technikai okok miatt csak most tudom elküldeni a Bükk maratonon elkészült képeimet:( Van jó pár képem, de ne számítsatok mindig tökéletes képekre mert még csak kezdõ fotós vagyok:) Ha megnézitek a képeimet akkor akinek van kedve írj le hogy tetszenek a képek, mert érdelek mások, versenyzõk hogy látják. Elõre is köszi:)
Illetve néhány képet fõleg a rajtról és az utolsó képeimbõl megfogok photoshopolni, akit majd érdekelnek azok az szóljon nekem és elküldöm õket:)

https://picasaweb.go...10807VersenyTaj

Jó nagy képek. :)

A sebesség mindent megold.

Laci89

Laci89

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Technikai okok miatt csak most tudom elküldeni a Bükk maratonon elkészült képeimet:( Van jó pár képem, de ne számítsatok mindig tökéletes képekre mert még csak kezdõ fotós vagyok:) Ha megnézitek a képeimet akkor akinek van kedve írj le hogy tetszenek a képek, mert érdelek mások, versenyzõk hogy látják. Elõre is köszi:)
Illetve néhány képet fõleg a rajtról és az utolsó képeimbõl megfogok photoshopolni, akit majd érdekelnek azok az szóljon nekem és elküldöm õket:)

https://picasaweb.go...10807VersenyTaj

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Hát ennek örülök!
A rólunk készült képet szeretném elkunyerálni amúgy. :)

Akkor megadom nyilvánosan :)
Barsi Zsuzsi, Sportaktív
Írj az info@sportaktiv.hu-ra vagy a Facebook -n és kérd el a képet. Hivatkozhatsz rám is, hogy megadtam a nevét :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Mit szeretnél tudni? ... Purci úrfi és csapata mindent tud :)

Privátban átnyomom a nevét :)

Hát ennek örülök!
A rólunk készült képet szeretném elkunyerálni amúgy. :)

szerk: Kösz szépen!

Picasa _Alex_

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Hmm?
Feltöltött kép

szerk: Ki az a fiatal vékonyka hölgy fura színezetû(talán pink :)) frizurával, aki még 16:45 körül is fényképezett a célnál? Ismeri valaki?

Mit szeretnél tudni? ... Purci úrfi és csapata mindent tud :)

Privátban átnyomom a nevét :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

megnyugtatlak maggi,rólam sincs kép:)

Hmm?
Feltöltött kép

szerk: Ki az a fiatal vékonyka hölgy fura színezetû(talán pink :)) frizurával, aki még 16:45 körül is fényképezett a célnál? Ismeri valaki?

Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani, az xiont-n van rólunk egy közös kép, töröd elõttem a szelet vagy 15-tel :-)

Láttam. :)
A hegyibringán is van egy ilyen, de ott csak a sárga mez látszik, meg van egy olyan is ahol, Mátéval jöttök mögöttem.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Mi is voltunk BM-en. A 15:30 utáni esõt leszámítva majdnem tökéletes volt az idõ! A versenyen Gábor barátom kemény küzdelemmel az elõkelõ 2. helyet szerezte meg hosszú távon master 1-ben! Gratula minden indulónak, fõleg akik az elõbb említett idõpont után futottak be!

Néhány pályafotó és versenykép itt

Hát igen, a vége nem sikerült valami szárazra :) Mentségemre legyen mondva a 3. szakaszt akár gyalog is kényelmesen megtehettem volna a szintidõm alapján :(. Elnéztem a 2. frissítõt és a következõig ami elég messze volt csak kb 1dl vizem volt. A 3. szakasz így egy rémálomnak tûnt mire végigmentem. Egyik helyen még kifeküdtem "napozni" is :) Ez pont azon a részen volt ahol a széles dózerótnál jobbra felfele kellett menni a susnyásba. Itt páran továbbmentek egyenesen , ahogy olvastam. Egy versenyzõnek még én is szóltam , hogy rossz fele megy, õ is tovább akart menni egyenesen.
Pont az utolsó frissítõnél voltam, amikor leszakadt az ég. Innen már kis dagonyázás következett, amit a végén még élveztem is :) A 3. szakaszt leszámítva tetszett a verseny, elsõ hegyi tekerésem volt idén :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
MJani, az xiont-n van rólunk egy közös kép, töröd elõttem a szelet vagy 15-tel :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hát akkor tõlem is egy "szokásos" beszámoló a hosszabbik távról. Katt.
Bükk maraton 2011 by PF

gratulálok mindenkinek, nem volt egyszerû verseny.

Nehezebb is volt, mint a duna. :)