Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2011. August 15. - 15:36
Nem talált valaki véletlen a biciklimosóknál egy piros színû Arsenalos kulacsot? Ajándék volt, ami emiatt jobban hiányzik, mint egy átlagos kulacs...
Köszi:
Nyissz
Posted 2011. August 11. - 10:16
na ezt meg is tettem, mivel a célban már át sem mentem a rajtvonalon és szóltam a bíróknak!de ez szerintem természetes!Akkor szerintem, most úgy lenne becsületes, ha szólnál a Tempósportnak, hogy ne legyen értékelve az idõd az eredménylistában. Legalább is betyárbecsület címszó alatt ...
Posted 2011. August 10. - 23:20
Akkor jóé gondoltam. :-) Én se vagyok profi fotós és nincs is SLR gépem, de szerintem jobban jársz az autofocus-al. A DSLR gépek igen gyorsan fókuszálnak, sokkal több lesz a jó kép! Persze, biztos belejössz! Jó gyakorlást!Igen azon volt de ez volt az elsõ alkalmam hogy komolyabban csináltam a sportfotózást szóval tudom néha nem lettek jók a képeim de azért szerintem idõkérdése és bele jövök illetve kitapasztalom hogy mit hogyan is érdemes csinálni:)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. August 10. - 22:33
Posted 2011. August 10. - 22:16
Igen azon volt de ez volt az elsõ alkalmam hogy komolyabban csináltam a sportfotózást szóval tudom néha nem lettek jók a képeim de azért szerintem idõkérdése és bele jövök illetve kitapasztalom hogy mit hogyan is érdemes csinálni:)
Én csatlakozom az elõttem lévõhöz: Köszönöm, hogy felraktad az általad készített képeket. A legtöbb nagyon jó, elvétve láttam néhány életlen képet. Legnehezebb a sportfotózás. Csak így tovább! 08.28. Mátra Maraton. Gyere te is ! Üdv! Csaba
Posted 2011. August 10. - 14:45
Többiek nevében is megszeretném köszönni! Gyere nyugodtan gyakorolni versenyekre, idõ kell mindenhez, ezen kívül sokan örülnek/örülnének neki....
Úgy lesz bár Mátra maraton rövidtávjára rábeszéltek a csapattársak hogy végre induljak is versenyen szóval ott kevesebbet tudok majd fotózni de amit lesz rá lehetõségem nem mulasztom el mert jó alkalom a további fejlõdéshez a sportfotózásban:)
Posted 2011. August 10. - 14:33
Igen azon volt de ez volt az elsõ alkalmam hogy komolyabban csináltam a sportfotózást szóval tudom néha nem lettek jók a képeim de azért szerintem idõkérdése és bele jövök illetve kitapasztalom hogy mit hogyan is érdemes csinálni:)
Többiek nevében is megszeretném köszönni! Gyere nyugodtan gyakorolni versenyekre, idõ kell mindenhez, ezen kívül sokan örülnek/örülnének neki....
Posted 2011. August 10. - 14:18
Elég sok képnél rossz helyen van a fókusz, a bringás életlen lett. Lehet hogy manuálon volt a focus és elfelejtetted állítani, vagy valami rossz beállítás?
Posted 2011. August 10. - 14:05
Elég sok képnél rossz helyen van a fókusz, a bringás életlen lett. Lehet hogy manuálon volt a focus és elfelejtetted állítani, vagy valami rossz beállítás?Ha megnézitek a képeimet akkor akinek van kedve írj le hogy tetszenek a képek, mert érdelek mások, versenyzõk hogy látják. Elõre is köszi:)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. August 10. - 11:43
Posted 2011. August 10. - 11:09
Technikai okok miatt csak most tudom elküldeni a Bükk maratonon elkészült képeimet:( Van jó pár képem, de ne számítsatok mindig tökéletes képekre mert még csak kezdõ fotós vagyok:) Ha megnézitek a képeimet akkor akinek van kedve írj le hogy tetszenek a képek, mert érdelek mások, versenyzõk hogy látják. Elõre is köszi:)
Illetve néhány képet fõleg a rajtról és az utolsó képeimbõl megfogok photoshopolni, akit majd érdekelnek azok az szóljon nekem és elküldöm õket:)
https://picasaweb.go...10807VersenyTaj
Jó nagy képek.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. August 10. - 09:48
Illetve néhány képet fõleg a rajtról és az utolsó képeimbõl megfogok photoshopolni, akit majd érdekelnek azok az szóljon nekem és elküldöm õket:)
https://picasaweb.go...10807VersenyTaj
Posted 2011. August 09. - 23:44
Hát ennek örülök!
A rólunk készült képet szeretném elkunyerálni amúgy.
Akkor megadom nyilvánosan
Barsi Zsuzsi, Sportaktív
Írj az info@sportaktiv.hu-ra vagy a Facebook -n és kérd el a képet. Hivatkozhatsz rám is, hogy megadtam a nevét
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. August 09. - 23:40
Hát ennek örülök!Mit szeretnél tudni? ... Purci úrfi és csapata mindent tud
Privátban átnyomom a nevét
A rólunk készült képet szeretném elkunyerálni amúgy.
szerk: Kösz szépen!
Picasa _Alex_
Posted 2011. August 09. - 23:30
Hmm?
szerk: Ki az a fiatal vékonyka hölgy fura színezetû(talán pink ) frizurával, aki még 16:45 körül is fényképezett a célnál? Ismeri valaki?
Mit szeretnél tudni? ... Purci úrfi és csapata mindent tud
Privátban átnyomom a nevét
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. August 09. - 22:49
Hmm?megnyugtatlak maggi,rólam sincs kép:)
szerk: Ki az a fiatal vékonyka hölgy fura színezetû(talán pink ) frizurával, aki még 16:45 körül is fényképezett a célnál? Ismeri valaki?
Picasa _Alex_
Posted 2011. August 09. - 19:52
Láttam.MJani, az xiont-n van rólunk egy közös kép, töröd elõttem a szelet vagy 15-tel :-)
A hegyibringán is van egy ilyen, de ott csak a sárga mez látszik, meg van egy olyan is ahol, Mátéval jöttök mögöttem.
Posted 2011. August 09. - 19:14
Mi is voltunk BM-en. A 15:30 utáni esõt leszámítva majdnem tökéletes volt az idõ! A versenyen Gábor barátom kemény küzdelemmel az elõkelõ 2. helyet szerezte meg hosszú távon master 1-ben! Gratula minden indulónak, fõleg akik az elõbb említett idõpont után futottak be!
Néhány pályafotó és versenykép itt
Hát igen, a vége nem sikerült valami szárazra Mentségemre legyen mondva a 3. szakaszt akár gyalog is kényelmesen megtehettem volna a szintidõm alapján . Elnéztem a 2. frissítõt és a következõig ami elég messze volt csak kb 1dl vizem volt. A 3. szakasz így egy rémálomnak tûnt mire végigmentem. Egyik helyen még kifeküdtem "napozni" is Ez pont azon a részen volt ahol a széles dózerótnál jobbra felfele kellett menni a susnyásba. Itt páran továbbmentek egyenesen , ahogy olvastam. Egy versenyzõnek még én is szóltam , hogy rossz fele megy, õ is tovább akart menni egyenesen.
Pont az utolsó frissítõnél voltam, amikor leszakadt az ég. Innen már kis dagonyázás következett, amit a végén még élveztem is A 3. szakaszt leszámítva tetszett a verseny, elsõ hegyi tekerésem volt idén
Posted 2011. August 09. - 18:13
Posted 2011. August 09. - 15:37
Hát akkor tõlem is egy "szokásos" beszámoló a hosszabbik távról. Katt.
Bükk maraton 2011 by PF
gratulálok mindenkinek, nem volt egyszerû verseny.
Nehezebb is volt, mint a duna.