Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Started by
MJani01
, 2007. July 15. 18:42
Posted 2007. July 20. - 12:54
ma kezembe került az a másik bringás magazin tudjátok az a V...hu
Abban Zerge tollából leírja, hogy merre kavarog idén a közép táv, hát úgy tûnik az eleje meg a vége ugyan az, de várkútra nagyon nem az eddigi útvonalon kell felmászni, én azért ismerem a környéket, de nagyon nem vágom Zerge mit ír merre megy, azért egy utalás van benne a régi felsõtárkányi dh pályára, amit felfelé kéne abszolválni, ha az az amire én gondolok, akkor az egy szép mászóka lesz a vízmosáson felfelé 1000 gyökérrel keresztezve
Szerintem délután átbaktatok a rendezõhöz egy térképpel atán megkérem mutassa meg rajta merre is kavargunk idén...
Abban Zerge tollából leírja, hogy merre kavarog idén a közép táv, hát úgy tûnik az eleje meg a vége ugyan az, de várkútra nagyon nem az eddigi útvonalon kell felmászni, én azért ismerem a környéket, de nagyon nem vágom Zerge mit ír merre megy, azért egy utalás van benne a régi felsõtárkányi dh pályára, amit felfelé kéne abszolválni, ha az az amire én gondolok, akkor az egy szép mászóka lesz a vízmosáson felfelé 1000 gyökérrel keresztezve
Szerintem délután átbaktatok a rendezõhöz egy térképpel atán megkérem mutassa meg rajta merre is kavargunk idén...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. July 19. - 18:07
1x1ben nagyon hosszú az elsõ hegy, 1,5-2 óra folyamatos mászás, hamar megbolondul tõle egy kezdõ.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. July 19. - 17:32
Hát azért az elején a dózerúton nagyon nem kell tolni, ha nekem nagytányér, akkor 1x1-ben nehogy már ne menjen fel valaki...
Technikai szintje tényleg szinte 0, a vasuti sinen valo átkelés a legveszélyesebb ^^... 13 évesen ez volt az elsõ versenyem, acélvázzal, merevvillával, persze már akkor is középtávon. Akkoriban sokkal jobbak voltak a maratonok: Tesco elöl indulás, Dunamarci Bp-rõl indult, normális pólókat osztogattak.. Hajjaj a régi szép idõk
Technikai szintje tényleg szinte 0, a vasuti sinen valo átkelés a legveszélyesebb ^^... 13 évesen ez volt az elsõ versenyem, acélvázzal, merevvillával, persze már akkor is középtávon. Akkoriban sokkal jobbak voltak a maratonok: Tesco elöl indulás, Dunamarci Bp-rõl indult, normális pólókat osztogattak.. Hajjaj a régi szép idõk
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2007. July 19. - 15:29
Posted 2007. July 19. - 12:52
Posted 2007. July 19. - 12:33
1 v. 2 abszolúte kezdõ hölgyismerõsöm jönne; itt a rövidtáv is technikailag 0 közeli, ugye? (Tehát nem olyan mint pl a Duna rövidtáv, ahova ha elviszem õket nem biztos hogy nagyon szeretnek érte )
Technikalilag 0, de az elsõ emelkedõ kezdõknek elég hosszú. Lélekben (és egy kis állóképesben) rá kell készíteni õket.
Voltam már olyan túrán, ahol a kezdõ bicajoslány a 3.(!!) km-nél erõsen lihegve, látva hogy a többieknek jobban megy, dührohammal feladata.
Posted 2007. July 19. - 12:13
Az lehet... De a középtáv most is 55 km, pedig nekem is több volt tavaly... Hogy utáltam, nézem, még 5 km óra szerint a célig... Hát nem.... :icon_evil
Posted 2007. July 19. - 11:57
Lehet hogy most csak pontosan mértek
Tavaly a középtávot csúnyán elmérték, mikor a célban kellett volna lennem óra szerint akkor még nagyban felfele másztam :mad:
Tavaly a középtávot csúnyán elmérték, mikor a célban kellett volna lennem óra szerint akkor még nagyban felfele másztam :mad:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. July 19. - 11:49
Vigyázat! a rövidtáv változott! Tavaly 40 km volt, most 44 lesz! Az új térkép még nincs fent, szóval bármi lehet...
Posted 2007. July 19. - 10:31
nehogy mááár!
tök jól szórakozunk a baromságokon
tök jól szórakozunk a baromságokon
Posted 2007. July 19. - 01:16
...hja és biztosan kevesebb baromságot mondok majd mint máskor...
...igen ez tendencia...
...phuuuu
...igen ez tendencia...
...phuuuu
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Posted 2007. July 18. - 16:02
hehe én múlt héten végigmentem a közép távon de a fenyõerdõbõl(pálya legvége) sikerült rossz helyen kijönnöm, az tuti hogy tovább mentem mint kellett volna, visszajöttem ugyan a sineken de nem találtam meg azt a sz*ros átjárót a patakon
Posted 2007. July 18. - 13:50
Posted 2007. July 17. - 21:05
Sziasztok!
Családi okok miatt van egy feleslegessé vált nevezésem hosszú távra. Természetesen át lehet nevezni 2Eft-ért, de még így jól jár vele, aki megveszi!!
Családi okok miatt van egy feleslegessé vált nevezésem hosszú távra. Természetesen át lehet nevezni 2Eft-ért, de még így jól jár vele, aki megveszi!!
Posted 2007. July 16. - 21:37
Max. a vasúton átkelés elõtti rövid kis farámpánál kell a bátortalanabbnak leszállni (ha jól emlékszem), a többi rész végig tekerhetõ, teljesen kezdõknek is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2007. July 16. - 20:46
technikailag nem nehéz, ha jók az emlékeim, akkor talán csak 1 komolyabb mászás van benne a vége felé (ott a szõlõskerteknél vagy miaz), a többi az aszfalt/murva meg némi földút.
Posted 2007. July 16. - 20:16
Szerintem az az emelkedõ amirõl beszélek elég lehangoló a pálya végén a többi részén viszont (ésszel) élmény menni. Technikailag nekem (aki életében elõször ment végig rajta) nem tünt nehéznek.