Megszereztem a szükséges információt a pálya (közép) módosult nyomvanalához
Nem vállalok érte felelõséget!(ha még ettõl is eltérne, ne érje szó a ház elejét, esetleg helyi kollegák szóljatok ha nem így tudjátok!)
De elvileg ez lett az új nyomvonal! A pálya legeleje(Berva-Tárkány) ill. a vége ugyan az mint tavaly, Várkút megközelítése változott.
Valóban a Táltos fogadó felé megyünk felfelé majd a kerítéseknél balra felfelé a régi DH pályán(gyökeres vízmosás, lefelé nagyon király, felfelé még nem próbáltam

) majd az elág után fel a kövesdi kilátóhoz, onnan le várkút és vissza az Egedre vezetõ útra. Tiba kútig megint a régi onnan nem azon az úton megyünk le mint tavaly hanem egyel odébb(a két kerítés között) de ez sokat nem változtat!
Alábbi linken a térkép, a cián színû valami a változásokkal tarkított rész, össze lehet nézni a tavalyi térképpel vagy ha nagyon kell bejelölöm a tavalyi útvonalat is rajta!
jó nézegetést:)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
http://www.kepfeltoltes.huja ha minden igaz így 1km(!)-el lett rövidebb a pálya viszont a dh mászása izgi lesz!
és igen a pálya elejét nem rajzoltam be mert ugyan az mint tavaly és a kép is 3x ekkora lenne...