Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Írta 2007. augusztus 05. - 22:09
Holnap hivlak!
Most alszok,mert már nagyon rámfér...
A verseny ismét jó volt,mint az idén és eddig mind...
Írta 2007. augusztus 05. - 22:01
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. augusztus 05. - 21:58
Írta 2007. augusztus 05. - 21:57
Összemûveltem egy galériát, meg lehet tekinteni a képeket...Nincs túl sok, fõként rövid és középtávosokról van...elõre szólok, hogy vmilyen okból (béna vagyok, nah...bocsi érte:zawstydzo) a célba érkezõk jó nagy része kicsit sötét lett. Azért remélem lesz aki talál magáról jó képet is.:zawstydzo:o
http://ingyenesfotot...s.php?album=146
Írta 2007. augusztus 05. - 21:54
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. augusztus 05. - 21:52
(idén minden alkalommal elsõ-második sorból rajtoltam, s nagyjából ott is végeztem)
rajt után egybõl el kell indulni az elejével, különben véged!
na látod:) de ez nem csak a rajt miatt van..
Írta 2007. augusztus 05. - 21:49
ha nincsenek céljaid, akkor nem fogsz tudni elõre lépni!Látod Dave, ezért nem tûzök ki ilyen célokat magam elé mert akkor lefeléken agyvérzést kaptam volna
aki eredményorientált, annak muszáj célokat kitûzni, különben eltûnik a süllyesztõben!
remélem Dave is hasonló gondolatokkal akart 2 órán belül maradni!
hajrá Dave, legközelebb pofátlankodj elõre! (idén minden alkalommal elsõ-második sorból rajtoltam, s nagyjából ott is végeztem)
rajt után egybõl el kell indulni az elejével, különben véged!
Dave
mikor jössz le?
csörgess meg
303886960
aztán ha lesz szabadidõm, elkoccolok almádi fele, vagy félúton találka...
bár félõ, hogy csak szombat, de inkább csak vasárnap lesz idõm...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. augusztus 05. - 21:43
(és az a pántnélküli fekete topos csaj az tényleg csinos volt;))
Kép?
Ebbõl is kimaradtam
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. augusztus 05. - 21:38
én amúgy úgy érzem, hogy javuló tendencia van szervezésügyileg. a megafonos alak fél óra folyamatos "a csinos kollégahölgyektõl kérjetek bátran lapokat, és mondjátok meg, mi tetszett és mi nem, min változtassunk" után szerintem simán kézre is állt volna, ha addig nem töltötünk még ki ilyen lapot...és ez azért fontos, hogy egy verseny szervezõi ennyire kíváncsiak arra, hogy mi, a résztvevõk mit gondolunk. (és az a pántnélküli fekete topos csaj az tényleg csinos volt;))
Írta 2007. augusztus 05. - 21:37
Azt a 3 középtávost én is láttam szembe jönni, hogy hogy keveredtek arra a szakaszra, fogalmam sincs.
Lehet ezt jól is csinálni...
Írta 2007. augusztus 05. - 21:10
Én a végén a lassú defekttel...eddig alig készült rólam normális fotó, erre a hídnál pont tolnom kellett, mert különben felütöttem volna a hátsó kereket. Persze ugye ott figyelt a 4 fotós..
Tavaly is, idén is a töküket vakragatták mikor jöttem (1et láttam pontosabban) és nem fényképeztek pedig elötte kiabáltam a bizonytalankodóknak (illedemes vagyok midig, de itt morcoss lettem ahogy beálltak elém 5en és leszálltak hátra meg nem néztek hogy én meg átszeretnék gurulni), elöttem lévõrõl készült kép, rólam megint nem... na nem baj, kezdek hozzászokni, Dunán is ue volt, meg elötte is. Zalzon meg ahol fényképeztek szinte mindenütt totlam mert enm tudtam felszállni :mad:
Látod Dave, ezért nem tûzök ki ilyen célokat magam elé mert akkor lefeléken agyvérzést kaptam volna . Ahol tudtam elmentem eberek mellett dzsnindzsáson át is, de csak ahol facán beláttam - ami nem sok helyütt volt.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. augusztus 05. - 21:03
Viszont amikor szembe jött 3 középtávos kb 35km után akkor leparáztunk, hogy jó fele megyünk-é. De mint kiderült csak õk tévedtek el.
Írta 2007. augusztus 05. - 21:02
ja én reptettem volna a kulacsot a csókák felé,... igaz 182/93
Írta 2007. augusztus 05. - 20:57
tennap nem gyöttetek drinkelni, ejeeeeejjejejejejejejej. pedig fél 1ig vártunk a kocsmába az ájsszal, meg némberekkel.
Necsináld csajokkal voltatok és mi nem mentünk. áááááááá Na jó néha mi is hibázhatunk
Írta 2007. augusztus 05. - 20:53
Írta 2007. augusztus 05. - 20:49
verseny elõtti táplálkozás kiválóan sikerült, bár az Elefanto étteremben a pincérek azt mondták ,hogy elfogyott fokhagymakrémleves buciban, amikor rendelni akartunk, aztán utána meg kihoztak más asztalokhoz vagy 10et...namindegy, maradt a pizza. szóval kaja ok volt, aludni is sokat tudtam. magammal nem vagyok megelégedve.
rajtnál kb. a sor kétharmadához álttam be, de rendesen beragadtunk, valaki szerencsétlenkedett kicsivel elõrébb. elsõ emelkedõt jól megnyomtam, elõzgettem mindenkit, közel 100%on végig tudtam nyomni - mondjuk kicsit benéztem a szintrajzot, azt hittem 10 km az emelkedõ, aztán 12 lett, de bírtam -, lefele is engedtem neki, aztán amikor az elsõ frissítõpont elõtt nem sokkal(amikor az erdõbõl kijöttünk egy aszfaltos részre) egy srác elõttem tekintélyes sebességnél kicsúszott és az út menti árokban kötött ki (szervezõk voltak a kanyarban, egybõl mentek neki segíteni, remélem nem lett komolyabb baja), akkor azért kicsit visszafogtam magam a slickre kopott hátsó gumimmal. az elején a hegytetõre 0:32-nél értem, 2 órán belül akartam menni, szóval eddi tartottam magam a tervhez. az elsõ frissítõpont 0:57nél jött, ez az idõ is rendben van.
a frissítést dícséret illeti, a fiatalok nagyon lelkesek voltak, egyszerre 3 pohár rózsaszín lötyit (Born?) adtak egyszerre, ebbõl 2t megittam, egyet továbbadtam, mindeközben a kulacsomat nagyon gyorsan feltöltötték, sok sikert kívántak, jófejek voltak.
a második frissítõpontig is tudtam tartani a kitûzõtt tempót, bár itt már éreztem az utóbbi 2 hét kevés kilométerét, meg volt egy láncleesésem is a két lánctányér közé. 2. fpnél a fiatal hölgy osztja a vizet, egy pohár a tarkómra (meleg volt), egy a számba, kulacstöltés, pár szem szõlõcukor gyomorba és egy marék a mezzsebbe, mehetünk.
az ez után következõ erdei singletrack jellegû szakaszt nagyon élveztem, sokkal jobb volt, mint tavaly a brngaúton végiggurulni. illetve élveztem volna, ha nem fogok ki egy úgymond "lejtõzös f*szagyerekekbõl" álló csipetcsapatot, és hiába mondom, hogy "jövök balról/ jobbról engedj el légyszi", nem engedtek el. szóval itt beragadtam, felfele nem tudtak menni, elengedni meg nem akartak, csak vihogtak (a letolt nyereg-150es villa nem éppen ideális mászáshoz), viszont lefele nagyon engedték neki, ott esélyem nem volt elmenni. volt egy hirtelen balra elágazás egy lejtõzésbõl, ott õk mentek tovább egyenesen, mi meg a többi beragadóval utánuk (100 légy nem tévedhet)...rosszul tettük, mászhattunk visza.
na ezen a ponton sikerült végre kiszabadulni mögülük. illetve az egyikõjük elkezdett versenyzõset játszani, persze én nem mentem bele a játékba, nem fogok kizökkenni a saját ritmusomból/tempómból. srác el is fáradt az erdõ végére, viszont elég rendesen belassultam (és még mögöttem jó páran, akiket nem engedtek el), az erdõbõl kijövet (innen még kb. egy tizes volt) 1:47nél voltam + max. 3 perc a két frissítõ, szóval kb. 1:50, nem lesz meg két órán belül.
a bringaúton befogtam egy srácot, vele húztuk egymást a szõlõhegy elejéig, és vesztemre õ indult el elõbb fölfele. a meredek felénél elkészült az erejével, nem bírt kicsatolni, kis eldõlés, én meg persze mentem mögötte, nem tudtam már kikerülni, úgyhogy futástolás volt. a hidat már ismertem, tavaly beadtam, most jobbnak láttam leszállni, idén nem tetszett valahogy, meg rettenetesen zavart az a 3-4 fotós, aki ott ólálkodott.
a célegyenes tavaly jobb volt, idén alig volt kitaposva, és rázott mint fene.
a végére 2:17 lett az idõm, eléggé haragudtam magamra, legközelebb elõrébb kell beállni a sorba (hányszor mondtam már ezt, amikor beragadtam ilyen lejtõzösök mögé singletracken - pl. tavaly mátra:P), és sokkal de sokkal többet kell edzeni - mátrára igyekszem összekapni magam.
szervezés rendben volt, pálya és kijelölés rendben volt (a halálfejen jót mosolyogtam) , idõjárást jól rendelték meg, külön rajtot máshol is be kéne vezetni, sokkal jobb volt így. a póló is tetszik, a célban kapott vizes törölközõ jó ötlet volt ebben a melegben és hasznos, az érem jópofa - kisebb gyerekeknek és elsõ maratonistáknak sok motivációt adhat a többi maratonhoz. végre normális kaja volt, a tésztát nehezen lehet elrontani, ellenben a "gulyás"-sal. mákot diót nem kívántam, baracklekvárból meg kérésemre adtak jó sokat, úgyhogy 10bõl 9 pont, elismerésem a szervezõknek.
Írta 2007. augusztus 05. - 20:21
Írta 2007. augusztus 05. - 20:14
Röviden: Faca volt
Hosszabban:
Rajt: Tessék, lehet ezt így is, faca volt. Ha kötözködni akarok akkor megint
halk volt a Fire, de idén legalább midnenki hallotta. 10pötty
Frissítés: Aranyos volt az egyik csajszi a 2. frissítõnél aki nem izotóniás italt hanem energiát osztott , bár ott inkább levegõre volt szükségem mert most a sunyi gumi menet közben lapult. Kaják piák OK, bár elsõ korty izotóniástól ... szóval inkább vizet ittam a továbbiakban a kulacsomban lévõ izót ittam.
Pálya, idõ: Remek volt, így kéne mindig. Pont nem porolt a pálya, sár nem volt csak 1-2 tócsa; isteni . Idõ jó volt, se hideg, se meleg, nagyon párás is csak egy kis darabon volt a levegõ. A Dh pálya felfel kevésbé tetszett mint a tavalyi; viszont az idei pálya picivel talán technikásabb volt már, ez jó pont.
Pályakijelölés: A tavalyi jobban tetszett de jó volt. Egyik helyen a halálfejet nem vágtam, nem volt semmi, viszont a sinek elötti részen azt bukkanószerûséget nem jelezték, én meg elõzésbõl visszajõve majdnem benyaltam, de mikor megláttam beugrott hogy ez kerülendõ. 2 helyen nem volt kiszallagozva hogy merre, ebbõl egyik helyen késöbb láttam a nyilat, másik helyen semmit nem láttam, csak hogy más is arra ment.
Póló: Fain, idei legjobb; hogy jó vagy rossz hogy az elején adták oda azt midenki döntse el maga;nekem jó volt msot így, viszont mikor vonattal megyünk akkor nem szoktam örülni mikor elõre kapom mert verseny közben nem tudom hova tenni.
Egyéb: Szinttérkép pozitív volt a rajtszámon, név is; chiplevétel nem annyira, volt aki amiatt bukott; egy leszûkítés jobb lett volna. Tésztára a kínálat mesés volt, és baracklekvár+mák kombó ellen sem volt kifogásuk, ezt szeressük . És tényleg elég sokat adtak.
Ahhoz képest hogy milyen rokkantan álltam neki egész normálisan ment, csak 40tõl kellett nagyon vigyáznom a görccsel, szal éjjen . Hja, lehet hogy tavalyhoz képest jobb volt a gumiválasztás meg a teknyikám, mert most nem engem elõztek folymatosan hanem én tettem ezt, bár sok helyütt nem volt 1×û, de lényeg hogy jobban mentem . Asszem 3,5óra körül jöttem be, ami az utolsó óvatos (elötte is de akkor nagyon mert mindkét combom húzódott) 15 fényében elmegy.
Hozé: Bánhatod
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám