Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az ilyen dolgok nagyon bosszantóak tudnak lenni azok számára, akik tényleg a komoly eredményre hajtanak. Nekem, mint örömbringásnak lényegtelenek, meg nevetek rajtuk, de át tudom érezni a "dühödet."

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nahmost hozzászólok én is.
Voltak jó pillanatai a versenynek, igen. Jobb volt mint a tavalyi, igen. De középtávon a kijelölés olyan szinten rossz volt, hogy csak néztem. Abszolut elsõ srác, aki mellesleg simán verte volna a mezõnyt, 2 X eltévedt. Nekem jó volt, mert már mentek elõttem 6-an, nyomolvasó képességeimet kihegyezve megtaláltam végülis a helyes nyomvonalat...
Hillclimb kicsit érdekes volt, 30 mp-enkénti indítás... 2 .nak indultam, kérdezem a sráctól: Mikor induljak? Aszongya: Ja, 3-2-1 most. Na meglepõdtem kicsit... Az idõmérés is érdekes volt, de mindegy, nem érdekel annyira.
Maraton jobban sikerült, mint vártam, de ez is csak a 4. helyre volt elég, 2 óra valamennyivel, 24 es átlaggal.
na byez
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Jah, még egy. Halálfejek sehova se kellenének!

A halálfejek a UCI 2008-as pályakijelölés tervezetében szerepelnek és tesztelés céljából rakták ki õket a dunamaratonra. Több hasonló tábla is bevezetésre kerül majd, pl: autóút keresztezése elõtt a teherautó piktogramm alól kilógó kerékpár és testrészek, benõtt erdei szakaszok elõtt pedig egy vérnyúl.
A kõszeg maraton céljában elhelyezett tésztaparti szolgáltató intézmény elé szintén kikerülnek a halálfejek, valamint a rókázó kerékpárost ábrázoló figyelmeztetõ jelzések. ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
A "sántának" semmi se drága! :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hát ez felháborító :D:p 2 egész métert sporoltatok. Mindjárt megyek is óvni, hogy ne 51-ik hanem 50-ik legyek :D:D:D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

Érdekes megfigyelni milyen embereket fúj össze a szél egy ilyen maratonon.
Csókoltatom azt a középtávos "sporttársat" aki az utolsó (?) frissítõ után úgy gondolta alternatív utvonalat választ magának ezzel megspórolva némi mászást és nyerve vele cirka 30m-t.

Akkor engem is csókolhatsz, mert azt én is benéztem többekkel magam elõtt ill. után. Valóban kb 25-30m volt párhuzamosan a felette lévõvel így max 2m mászást spóroltunk meg.

Elõsször is elnézést a sporiktól akik 2m-el többet másztak mint én!
Másrészt nem volt egyértelmû jelölés, útlezárás nem volt! mondom ezt azért mert a táblát csak akkor vettem észre mikor már elkanyarodtam az alsóbb útra aminek az elsõ fáján ott volt a bazi nagy sárga nyíl hogy arra(tudod betonon fákon felfestve találkozhattál vele az úton bõven)
Szóval bocsesz de nem hiszem hogy ezek fényében akik lespórolták azt a 2 m annyira "érdekes emberek lennének" :)
...ha meg nem hiszed hogy ott volt a nyíl szívesen kigangolok valamelyik nap lefotózni...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
De azért igazán gondolkodhatna, mert pusztán józan ész kell hozzá. ( A Zemplén maratonon 4 defektem volt, mind szúrásos)
Viszont valóban az lenne az elvárható, ha már kapok vkitõl segítséget, akkor legalább a rajtszámát jegyezzem meg, és a verseny után vosszajuttassam hozzá jogos tulajdonát.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Egy kezdõ sose hiszi el, hogy defektet kaphat, így nem is visz magával semmit... az elsõ defektig!:-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Köszönet a srácnak aki adott prést és nálam is hagyta....

Ezt nem szívesen kommentálom, kivételesen nem én adtam prést, de igen gyakran szoktam a szerencsétleneken segíteni (és utána köröket futni, hogy visszakönyörögjem a pumpát/bontót/imbuszt stb), de a f....rt nem vagytok képesek egy alap maratonra való mentõcsomagot összeállítani! Mindig megkönyörülök rajtatok, de egyszer megérdemelné a "pumpanélkülinduló-minekaláncbontó-nemkellapatentszem" gárda, hogy letoljon egy 50 km-t a szakadó esõben. :mad: Megtanulnátok. Ne haragudj, de ez az alkatrészlejmolás mindig felcseszi az agyamat, ha versenyre mentek, készüljetek fel. Ennyi.

edit. A megjegyzésem nem konkrétan rád vonatkozik, csak egy jelenség zavar, ami egyre jobban meghonosodik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
Dani küldi képek Nektek:

http://kellysklub.ai.../files/bukk.zip
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Halálfejek sehova se kellenének!

Nem csak profik indulnak a maratonokon ;) Kellenek azok.

A többivel, amit írtál, egyetértek teljes mértékben!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

inbred

inbred

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Érdekes megfigyelni milyen embereket fúj össze a szél egy ilyen maratonon.
Csókoltatom azt a középtávos "sporttársat" aki az utolsó (?) frissítõ után úgy gondolta alternatív utvonalat választ magának ezzel megspórolva némi mászást és nyerve vele cirka 30m-t.
No meg aztán legyünk már tekintettel egymásra! Ha leszállok valahol mert nem birok feltekerni, vagy mert nyomi vagyok s beszarok minden kis buckától, akkor azt ne úgy tegyük már, hogy lemászunk a nyeregbõl, nyújtózunk még két percet az út kellös közepén s majd a seggünket vakarászva két nyomsávon elkezdünk szüttyögni!
Hirtelen ennyi észrevétel.
Jah, még egy. Halálfejek sehova se kellenének!
[SIZE=1][/SIZE]

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Hááá ezt szeretem, így kell rendezni... táblák mindenhol kirakva, eltévedés veszélye 0. Frissítõknél kedves emberek. R000-ásnak üzenem: köszönöm, hogy nem elõzött be minket:-)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

NAh! Tondi!
Merre jártál?

Háááát a hétvégén Egerben,s TE?
Láttalak asszem a sátor alatt egyszer,de Te nyugodtan hátbavághatnál ha megismersz,mert én sose vagyok bennne biztos,h Te vagy az...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Milyen bringás nadrág???

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts

Bringás nadrás sajnos az M-es méretével nem túl nagy, vajon kire jó?? Mindenkinek ezt a méretet otsztották? :-)

Nekem pont jó lesz, és pont egy résztvevõtõl szerzem be. Akinek szintén jó, csak nincs rá szüksége. :)

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Ahogy én láttam a középtávot: http://www.mocorgok....p?article_id=51

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Sziasztok!

Na sikerült végigolvasnom a hozzászolásaitokat. A verseny jó volt, a szervezés is! Tényleg így kell megoldani a rajtot!
Többen írtátok, hogy jól kell helyezkedni a rajtnál. Errõd már írtál a Duna maraton kapcsán (ott azért nagy gáz volt a tömegrajt miatt), hogy aki rövidtávon nem rajtol az elsõ sorokból, annak romlanak az esélyei a jó helyezésre. Ezt tudja minden "menõ" versenyzõ (tényleg az), azért itt a bükkön is az utolsó percben tolakodtak be az elsõ sorba. De azért nem csak ezen múlik!
Ajándékokról:
Érem szép meg jó, rajta van, hogy bükk maraton, meg az évszám (ez fontos, mer már kaptam olyat amin semmi sem volt!). Bringás nadrás sajnos az M-es méretével nem túl nagy, vajon kire jó?? Mindenkinek ezt a méretet otsztották? :-)
Kaja:
Lehet, hogy túl gyorsan célba értem, és még nem fõtt meg a lekvár, de én a tésztára alíg kaptam belõle.
Fotósok figyelmébe!
Az elsõ itató elõtt volt egy lejtõs jobbos kanyar, és ott egyszer csak elõbukkant egy fotós. Nem tudtam 40-el másképp kikerülni, csak az árokban. A nyomokból ítélve nem én voltam ott az elsõ, bár elég gyorsan odaértem. Fotósok légyszi olyan helyre álljatok, ahol nem vagytok útban!!
A képek töltõdnek, lesz jócskán!
A rajtnál mind a 3 táv rajta van, a befutónál sajnos csak a rövidtáv, és a közép eleje.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
kössz a képeket a kis hidas szakaszon én is megtaláltam magamat :bananadan

hedis

hedis

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
!500 kép!