Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

Macikutya

Macikutya

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Vagy fordítsuk meg a dolgot, ha technikai tudás zéró akkor teljesítmény túrákra kell járni... Ott nem kell technikázni.

Lehet, hogy egy kicsit túloztam a zérussal? ;)

Mindenesetre köszönöm a tanácsod!

Nem mindenki születik montival a lába között, én pl. 37 évesen kezdtem el montizni.

Nem vagyok már mai gyerek, de minden versennyel a hátam mögött ügyesebb leszek.

Nem tudom, hogy voltál-e pl. anno a megboldogult Zemplén50 TT-n. Ott lehet, hogy behu....tál-besz...tál volna. :D

• Louis kedveli ezt
Vigyázz magadra, mert mások sokan vannak, Te pedig csak egyedül!

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Egyáltalán nem untam a pályát, lehet, hogy kisigényű vagyok. Az egynyomosok hiányoztak ugyan, viszont lehetett ereszteni lefelé rendesen, számomra ez is élvezet. Ha unalmas pályát akarnék mondani, akkor a tavalyi herendi és az idei eplényi jutna eszembe.

Ja és volt egy pazar panoráma jobb kéz felől valamelyik magasponton (középtáv)!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szerintem f...a volt.

Egy maratonnak véleményem szerint ilyennek kell lennie!

Én sokkal jobban szeretem, ha nem akarnak megsz...ni minden áron az ilyen-olyan technikásnak mondott sérülésveszélyes szakaszokkal.

Éppen elég volt birkózni a vízmosásokkal és a laza sodrós kanyarokkal. A nyomokból ítélve egy két kollega igencsak kiszállt néhol.

Mondom ezt én, aki húzza a féket ha kell ha nem, mert technikai tudásom zérus, és azt tartom szem előtt, hogy épségben hazaérjek.

Tessék menni XCO-ra és ott lehet technikázni!

Szerintem

Vagy fordítsuk meg a dolgot, ha technikai tudás zéró akkor teljesítmény túrákra kell járni... Ott nem kell technikázni.

GabrielMTB

GabrielMTB

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Ha jól emlékszem, akkor a 3070 m szint volt a rövidített hosszútávon. Nem mértem sokkal kevesebbet.

Engem sokkal jobban zavart Bánkút közelében az a szervező, aki csak ült a jobb kanyar előtt a székében. Azt hittem, hogy egy babakocsihoz leguggoló szülőt látok. Majdnem elmentem mellette. Az összes többi kanyarőr képes volt mozogni.

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Mik is voltak ezek a tájékoztatások?

"A kompressziós zokni viselése tilos..." "Közben idejött egy fiatalember rákérdezni, és, pontosítunk, csak a licences versenyzőknek tilos az UCI szabályzata szerint..."

"A sisakon tilos kamerát viselni, szóval szereljétek a kormányra a kamerát"

"Hosszútávon a szint háromezer-" (nem emlékszem a pontos számra, de valami jó nagy lett bemondva - nekem 2700 körül jött ki)

...de nyilván más is figyelt a szövegre és fel tudja idézni, miket hallott :D

LGee módosította - 2014. augusztus 04. - 17:28

LGee

Macikutya

Macikutya

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Szerintem f...a volt.

Egy maratonnak véleményem szerint ilyennek kell lennie!

Én sokkal jobban szeretem, ha nem akarnak megsz...ni minden áron az ilyen-olyan technikásnak mondott sérülésveszélyes szakaszokkal.

Éppen elég volt birkózni a vízmosásokkal és a laza sodrós kanyarokkal. A nyomokból ítélve egy két kollega igencsak kiszállt néhol.

Mondom ezt én, aki húzza a féket ha kell ha nem, mert technikai tudásom zérus, és azt tartom szem előtt, hogy épségben hazaérjek.

Tessék menni XCO-ra és ott lehet technikázni!

Szerintem

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Mire is gondolsz pontosan, a távokhoz tartozó szintekkel, a kompressziós zoknival vagy a sisakkamerával kapcsolatos "tájékoztatásra"? Mert bennem ezek maradtak meg leginkább.

Mik is voltak ezek a tájékoztatások?

Team Heavy Pedál Szeged

GabrielMTB

GabrielMTB

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Nekem régen kifejezetten kedvencem volt a Bükk Maraton, mert igazi állóképességi pálya és abban voltam jó. Az sem zavart sosem, ha 20 méter széles (ami persze nincs annyi) úton kell másznom a napon. Legalább van kilátás, s ez nem mondható el a pl. a Duna Maratonról.
A célban pedig végre nem gulyás és nem skót asztal várt.

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Ádám szövege reggel jó volt :)

Mire is gondolsz pontosan, a távokhoz tartozó szintekkel, a kompressziós zoknival vagy a sisakkamerával kapcsolatos "tájékoztatásra"? Mert bennem ezek maradtak meg leginkább.

A lentebb írt "nincsenek megoldhatatlan részek"-et én úgy mondamám, hogy halálosan unalmas, sz.r nyomvonal.

Nocsak, nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel? :) Komolyan, az Ördög-oldalnak meg az utána következő "trailnek" már örültem a sok kétnyomos dózer/sóder után.

LGee módosította - 2014. augusztus 04. - 15:58

• Nutrixxion kedveli ezt

LGee

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
...ennyi.
Felmegyek, és bármelyik részén a Bükknek bringázok egy sokkal élvezetesebbet. Ráadásul belefér egy tuti ebéd is, a nevezés feléért, harmadáért(attól függ mennyire előre).
A kezdőknek és a dobogósoknak poén, másnak nemigen.
mod: 887-en indultak egyébként, az nem olyan kevés.Viszont ebből 88 a hosszú, az valóban nem valami sok...

_Alex_ módosította - 2014. augusztus 04. - 15:50

• Nutrixxion kedveli ezt

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

1; egy héttel van a 24h után. Tavaly nagy-nagy tapasztalattal bevállaltam életem első hosszúját a 24-es szóló után. Ehhhh.... :D

2; bár egri vagyok, szeretnem kéne ezt a versenyt, de nem nagyon van miért. A lentebb írt "nincsenek megoldhatatlan részek"-et én úgy mondamám, hogy halálosan unalmas, sz.r nyomvonal. 20 méter széles úton mászni a napon, hát, nem jött be.

3; nyaralok a gyerekekkel. De ha nem így lenne, akkor se mentem volna az első két pont miatt... ;) 

...

És ami feltűnt még, hogy kb. harmad annyian indultak el, mint a többi TOP maratonon szoktak. Ki miért maradt távol, aki a többin indul? Érdekelne, de tényleg. 

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Azzal együtt kevés egynyomos szakasz, hiányzó technikás részek, nehezen fotózható. :(
Készítetteünk 1550db képet. Akinek szerencséje van 3-at is találhat magáról.

A rajt után 1.5km-el két oldalról 1-1 géppel, + az 1. kör végén a cél előtt kb. 1km-el a közép- és a rövidtávos versenyzőkről:
http://nutrixxion.hu/
Jó regenerálódást mindenkinek!

Cserében sok-sok-sok vízmosás és esés volt a pályán :) Én kb. 3 éve indultam és úgy emlékeztem, hogy nem túl technikás, csak

gyors és emiatt veszélyesek az árkok. De ezzel a sok természetes hosszanti (vagy összevissza) vízmosással "izgalmas" lett :S

És ami feltűnt még, hogy kb. harmad annyian indultak el, mint a többi TOP maratonon szoktak. Ki miért maradt távol, aki a többin indul? Érdekelne, de tényleg. 

Nutrixxion

Nutrixxion

fórumtag

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Gyors, változatos pálya, nincsenek megoldhatatlan részek, kevés aszfalt, nagyon szeretem. Köszönjük!

Azzal együtt kevés egynyomos szakasz, hiányzó technikás részek, nehezen fotózható. :(
Készítetteünk 1550db képet. Akinek szerencséje van 3-at is találhat magáról.

A rajt után 1.5km-el két oldalról 1-1 géppel, + az 1. kör végén a cél előtt kb. 1km-el a közép- és a rövidtávos versenyzőkről:
http://nutrixxion.hu/
Jó regenerálódást mindenkinek!

Nutrixxion módosította - 2014. augusztus 04. - 13:23

• Grand9 kedveli ezt

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Gyors, változatos pálya, nincsenek megoldhatatlan részek, kevés aszfalt, nagyon szeretem. Köszönjük!

• julien72 kedveli ezt

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

Nem tudtam ottmaradni az eredményhírdetésre és a szervezők közül akikkel tudtam beszélni nem tudták: van idén is Mozgásvilág Evolúciós különdíj és kihírdették? Jelentőset javítottam :)

Vagy megőrült az órám vagy idén eddig ez volt a legforróbb verseny, a zuhanynál a napon álldogállva 44 fokot mért, de az erdőben ebből nem sokat éreztem, főleg ahol még nedves volt a talaj (akár épp csorgott), ott kellemesen hűvös volt. Valahogy csak 1160 szint jött össze középtávon (meghírdetve 1830), ha nem hülyült meg az órám akkor a hőfok ingadozások miatt össze vissza mért (+100 méterre állítottam a rajtnál, -300 méteren állt a célban, volt hogy kb. 10 százalékos fölfelén -8-at mért). A pálya itt ott pocsolyás volt de majdnem mindet ell lehetett kerülni, a többi részen a kis eső csak jót tett és a versenynapon egyáltalán nem esett, rendesen lehetett megint barnulni :) Ádám szövege reggel jó volt :)

Nyufi07

Nyufi07

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Sajnos nem tudok részt venni a Bükk maratonon reggel. Ezért igen kedvezményesen egy KÖZÉPTÁV MASTER 1 nevezés átvehető reggel
Info
303485964

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Rövidtáv nevezés eladó.
Telenor-öt828hat4hét

Macikutya

Macikutya

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Köszönöm szépen, már nyélbe üttetett! :)

Sziasztok!

Egy rövidtávú nevezést szeretnék szermányolni.

E-mail: tamas.tibor@chello.hu

Tel: 30/394-79-17

Előre is köszönüöm!

Üdv!

kispal1980

kispal1980

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
  • Locationhttps://t.me/pump_upp

eladó egy ffi rövid táv nevezés master1  4000ft

érd:30/4075466

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

Eladó egy Ff középtáv nevezés 4000ft-ért.Alkudni ér.

Tel 20/9809ötötkettő

Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!