Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

o-gergo

o-gergo

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hello Mindenkinek!

Vennék Bükkre férfi rövidtáv nevezést!
Akinek van eladó hívjon v.írjon!
-Mail:o-gergo@freemail.hu
-Tel.:06-70-55-77-596

Üdv.:GERGÕ

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Középtávra nevezés eladó.

4000,-

Részletek privátban vagy add meg a telcsi számod, felhívlak.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Elõször megyek a Bükkön röviden. A pálya rendesen ki lesz jelölve, úgyértem nem lehet eltévedni rajta? Eredményhirdetés idõben szokott történni? a pólót a rajtnál vagy a célnál adják? hirtelen asszem ennyi.-

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Milyen gumit ajánlotok a Bükk maratonra, van itthon mondjuk ...
Skinny Jimmy 1,9; Maxxis Xenit 1,5; Maxxis Hard Drive 2,1; Smart Sam 2,1; Maxxis High Roller 2,1; Black Jack 2,1, Vredestein Bull lock 1,7; Vredestein Tiger Claw XC-G 2,0; Syncross FLT; Nobby Nic 2,1; Nobby Nic 2,25; Racing Ralph 2,25; Michellin Dry 2,0; Michellin Country Mud 2,0; Specialized Fast Track 2,0 ... nem tudok dönteni:chin: , olyan tanácstalan vagyok... nem tudok aludni ... most mi lesz?:(
Én egy jó agresszív gummára gondoltam, azzal jól tudok majd mászni és nem pörög ki felfele

Xenit vagy bull lock. :)

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
balu, megkérhetlek, hogy az érdekes képek topikba tegyél fel egy képet a gumiszobádról?:D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Szerintem hozd el mindet, így jut mindenkinek :D

Akkor kamionnal kell mennem ... azt bérelni kell :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
kössz! (az eléggyors választ) :D

az elõttem szólónak igaza van ;):D

én most nn-rr-el megyek... mint mindig! (csak az van, meg egy pár conti explorer)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Skinny Jimmy 1,9; Maxxis Xenit 1,5; Maxxis Hard Drive 2,1; Smart Sam 2,1; Maxxis High Roller 2,1; Black Jack 2,1, Vredestein Bull lock 1,7; Vredestein Tiger Claw XC-G 2,0; Syncross FLT; Nobby Nic 2,1; Nobby Nic 2,25; Racing Ralph 2,25; Michellin Dry 2,0; Michellin Country Mud 2,0; Specialized Fast Track 2,0 ... nem tudok dönteni:chin: , olyan tanácstalan vagyok... nem tudok aludni ... most mi lesz?:(
Én egy jó agresszív gummára gondoltam, azzal jól tudok majd mászni és nem pörög ki felfele

Szerintem hozd el mindet, így jut mindenkinek :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

egyébként egyberajt lesz? vagy kat.-onként?

Távonkénti rajt lesz fél órás eltérésekkel.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

most néztem csak a szintrajzot... hát... nekem nagyon bejön, nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel... hát, hogy majd ez élõben is így lesz-e, az csak a versenyen fog kiderülni;)

az elsõ mászást nagyon meg fogom nyomni... nehogy beragadjak valahova, ahova nem kéne:)

Bükkön mindig kategória rajtvan ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
most néztem csak a szintrajzot... hát... nekem nagyon bejön, nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel... hát, hogy majd ez élõben is így lesz-e, az csak a versenyen fog kiderülni;)

az elsõ mászást nagyon meg fogom nyomni... nehogy beragadjak valahova, ahova nem kéne:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Hali Dave!
Nevezés megvan még? Egy kellene SOS!
Csöngess meg please 30/2277588
Köszi.

sajnos már elkelt mindkettõ, nincs több.

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Én tavaly kezdtem el bicajozni, a Bükk volt a 2. maratonom, sztem könnyebb mint a Duna annak ellenére hogy több km, simán befértem a középmezõnybe, kb annyi edzéssel mint te.
Megyek idén is egy haverral, ez lesz neki az elsõ ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Srácok köszi a biztatást! A tanácsokat megfogadom. A bringát 3 hónapja vettem de egy 10 évet rögtön fiatalított rajtam ami nem baj mivel már a 39-iket taposom abban biztos vagyok hogy fogok izgulni, de legalább 2-szer annyira élvezni is. Még egyszer köszi.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

akkor beírom ide is, ha már a privikre meg emailre nem válaszolnak a rövidtávú nevezést keresõk:

van 2, azaz kettõ darab eladó rövidtávú férfi nevezésem a Bükk Maratonra. 2500-3000 forintért megválok tõlük.

idavid91 gmail com

Hali Dave!
Nevezés megvan még? Egy kellene SOS!
Csöngess meg please 30/2277588
Köszi.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Sziasztok jelentkeztem a versenye egyelõre csak a rövid távra mivel ez lesz az elsõ ilyen megmérettetésem, de nem tudom hogy menyire fogom bírni 2-3 naponta szoktam tekerni 40-42 km-t sík terepen aszfalt úton 26-28-as átlaggal (hegyekbe dombokra jó ha 2-3 hetente feljutok). Mondjuk nincs nagy célom csak annyit szeretnék hogy ne az utolsó 10 %-ban legyek. Szerintetek sikerülni fog?

menni fog, nyugi. :) tekintve, hogy a rövidtáv fõleg aszfaltos, illetve murvás, döngölt talajos részekbõl áll, és nincs benne sok technika.:) az eleje egy alig emelkedõ, aszfaltos mászás, ott menj, ahogy szoktál, próbálj csatlakozni valakihez. lefele ésszel, ha nem mész olyan sokat terepen, ne vállald túl magad. felfele meg ahogy kényelmes, de haladós.

elõtte este kajálj rendesen valami szénhidrátdúsat (én pizzát szoktam némi húsos feltéttel, vagy tésztát meg némi húst); ha meleg lesz, ivásra nagyon figyelj (hûvösben még inkább, rendszeresen, mondjuk 10-15 percenként kortyolj párat) - ha szoktál inni valamiféle izótóniás italt, akkor azt idd most is, ha még nem próbáltál ilyesmit, akkor ne most próbáld ki!! bicód legyen elõtte rendben, és vigyél magaddal pótbelsõt (szigszaalgod fel a nyeregcsõre, akkor mindig nálad lesz;)), pumpát, leszedõt, marokszerszámot, meg mondjuk egy kis doboz foltozót, hátha....meg 1-2 sportszeletet vagy müzliszeletet, ha mégse bírnád annyira, vagy valami közbejönne, és eléheznél. frissítõknél meg nyugodtan állj meg -egyél, igyál, de csak olyat, amirõl tudod, hogy bírja a gyomrod-, de ne sok idõre.

az izgalom miatt úgyis jobban fogsz menni, mint amit amúgy mennél. :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Simán,meg ha lefelé vmenyyire zudsz jönni,amúgy sztem. Szarvaskõben van csak normális kemping.Amúgy már ja,kálmány hegyirõl lefelé olyan por volt,sár mindenhonnan kerülhetõ,és a kék meg a kékrõl a lefele is meg lesz csinálva,van 1 kidõlt fa a kéken szóval csak lassan ha nem akartok belezúzni.

A kis hídat a végen megcsinálták már?

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Sziasztok jelentkeztem a versenye egyelõre csak a rövid távra mivel ez lesz az elsõ ilyen megmérettetésem, de nem tudom hogy menyire fogom bírni 2-3 naponta szoktam tekerni 40-42 km-t sík terepen aszfalt úton 26-28-as átlaggal (hegyekbe dombokra jó ha 2-3 hetente feljutok). Mondjuk nincs nagy célom csak annyit szeretnék hogy ne az utolsó 10 %-ban legyek. Szerintetek sikerülni fog?

Simán,meg ha lefelé vmenyyire zudsz jönni,amúgy sztem. Szarvaskõben van csak normális kemping.Amúgy már ja,kálmány hegyirõl lefelé olyan por volt,sár mindenhonnan kerülhetõ,és a kék meg a kékrõl a lefele is meg lesz csinálva,van 1 kidõlt fa a kéken szóval csak lassan ha nem akartok belezúzni.
www.sintesibikes.com

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Igen, tavaly kevesebb edzettséggel mint te végeztem 150-en belül. A pálya egyáltalán nem nehéz simán bírni fogod szerintem.

Justin: Igen Tárkányból jön vissza a pálya, tehát vissza tudsz menni rajta a célig