Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

kapidu

kapidu

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Engem érdekelne, hogy Ti fotóztatok-e a Bálványon, s ha igen, akkor azoka fotók miért nincsenek a többi között? Kicsit nehezményezem, hogy a hosszúról az elsõ 4-5 befutótól eltekintve, nem nagyon vannak fotók...

Hali!
Bánkúton Én voltam egy amatõr ember aki még most tanulgatja a fotózás rejtelmeit.Említettem hogy amatõr fotók vannak a kis tárhelyemen.Az egyik ismerõsöm aki ért a képcsinálás rejtelmeihez azt mondta hogy õ szégyellné ezeket a pár képeket feltenni bárhova is.El is vette a kedvem de nekem egy-kettõ tetszik.
Igazad van kb.egy órácskát kattogtattam úgyhogy nem sok emberke fért bele az objektívembe.Még legurultam Szílvásváradra és még idõben Miskolcra kellett érnem azért csak ennyi kép van.
Az is igaz hogy Te Bálványnál kerested a képek készítûit. Én Bálvány után voltam a kis "hágós" résznél ami után kiértél az aszfaltra.
Kápi

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Ja és az a "életveszélysnek " nevezett kis pallos rész az volt a legjobb:)megsem lehetett érezni :) vki ott nem fényképezett mert sok embert láttam ott szurkolni ...

Ott szokott a pályán a legtöbb fotós lenni bár amikor átkeltem nem láttam hogy fényképeztek-e engem, de vagy két objektívet láttam.

kapidu

kapidu

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Engem érdekelne, hogy Ti fotóztatok-e a Bálványon, s ha igen, akkor azoka fotók miért nincsenek a többi között? Kicsit nehezményezem, hogy a hosszúról az elsõ 4-5 befutótól eltekintve, nem nagyon vannak fotók...

Hali!
Bánkúton Én voltam egy amatõr ember aki még most tanulgatja a fotózás rejtelmeit.Említettem hogy amatõr fotók vannak a kis tárhelyemen.Az egyik ismerõsöm aki ért a képcsinálás rejtelmeihez azt mondta hogy õ szégyellné ezeket a pár képeket feltenni bárhova is.El is vette a kedvem de nekem egy-kettõ tetszik.
Igazad van kb.egy órácskát kattogtattam úgyhogy nem sok emberke fért bele az objektívembe.Még legurultam Szílvásváradra és még idõben Miskolcra kellett érnem azért csak ennyi kép van.
Kápi

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Nem jött be idén sem.
Elsõ rövidtávos 11:28-kor ért be
Elsõ középtávos 11:39-kor.

hát igen majdnem elöbb ért be .Mikor ránk lett szabaditva a közép táv , akkor mentek el az elit lányok ... néha félre is álltam mert olyan erõvel jöttek mögöttem,de páran azért megvárhatták volna hogy olyan helyen legyünk ahol nekem sem kell félre állnom a nyomrol
Ja és az a "életveszélysnek " nevezett kis pallos rész az volt a legjobb:)megsem lehetett érezni :) vki ott nem fényképezett mert sok embert láttam ott szurkolni ...

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

ynga, nagyon korrekt képek! Magamról nem találtam, de a zasszonyról van 4 kép is, majd privátolok.

Köszi.:) Jejzusom, haverokon kívül fotóztam valakit négyszer?? Helyezett, netán T-mobilos hostess?:D
Ride 'n' roll

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Azt nem tudjátok az elsõ emelkedõn, ahol már véget ért az aszfalt filmeztek. Na az kifiaborja volt?

Ahogy HZoli mondja. Kifiaborja? Várnagy Laci fia, azaz Ifj. Várnagy Laci :D

ynga, nagyon korrekt képek! Magamról nem találtam, de a zasszonyról van 4 kép is, majd privátolok.
Ausztria, Kenguruk földje!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

El szeretném mondani, hogy nem csak a szevezõk hibázhatnak egy maratonon, hanem a sporttársaim is,(akinek nem inge, ne vegye magára) mivel rengeteg szemét maradt a központ területén szétszórva, pedig volt rendesen szemeteszsák kiaggasztva. Ezeket bizony mi szedtük össze a verseny után.

Más: Én elöl hátul epicwolf-val mentem és nem kaptam defektet, volt egy pár veszélyes kanyar, de szerencsémre azok közé tartoztam akik elõtte bejárták a pályát.

Sajnos mi gyet sem találtunk a szemetesbõl, azaz 1 volt, de dugig....
" A Cube el van vetve! "

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Sztem a középtáv eleje elõbb ér be mint a rövidé. Sõt.

Nem jött be idén sem.
Elsõ rövidtávos 11:28-kor ért be
Elsõ középtávos 11:39-kor.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Azt nem tudjátok az elsõ emelkedõn, ahol már véget ért az aszfalt filmeztek. Na az kifiaborja volt?

Ha ugyanarra gondolunk, akkor az a srác a Bringatévé számára szokott filmezni.
Monduk én csak Õt láttam, más filmest nem.
http://www.bringatv....ndex.php#videok

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Üdv!

Képeim itt:
http://picasaweb.goo...803_BukkMaraton

Rövid táv rajtból néhány kép + rövid-, ill. középtáv beérkezõk.

Ismét jó képek, köszönjük:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Bükk Marci képek:
http://picasaweb.goo.../BKkMaraton2008
Ha valakinek szüksége van nagy méretû képekre, privátban jelezze.
Ride 'n' roll

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Most látom gumiszerelés közben, hogy nekem is defektem volt, egy 1centis tüske volt a külsõbe szúródva, de jól tömített, mert nem eresztett le a kerék.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Köszi a fotókat mindenkinek. ;)

Lumiere

Lumiere

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdv!

Képeim itt:
http://picasaweb.goo...803_BukkMaraton

Rövid táv rajtból néhány kép + rövid-, ill. középtáv beérkezõk.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

...Középen az utolsó - nagyobb - mászás végén (40. km körül) van egy jobbos, ahol elindul lefelé a mezõny, én it automatikusan mentem tovább egyenesen, nem láttam nyilat. (lehet, csak én voltam vak).

Nemcsak te voltál vak, én is túlmentetem a keresztezõdésen, de szerencsére gyorsan észbe kaptam, így semmit nem vesztettem (na jó 5mp :D).
Egyébként ez volt a legnagyobb bajom, amúgy minden pöpec volt. Nem értem a sok defektet, én direkt egy agyonkopott Ritchey Excavader wcs 1.9-es (3.3 bar) gumival mentem, nem volt semmi gond, azonkívül hogy tapadás nuq :) még el se szálltam. Középtáv, 2:43

Képek sajna rosszul sikerültek, meg fotózás közben sérüt szállítás is volt. Nem tudom mennyi lesz.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Elég sok képet raktam fel az alábbi címen:
http://indafoto.hu/luki
Ha valaki talál magáról és kell nagyobban írjon mailt:lukitom@freemail.hu
(ha esetleg a link nem mûködik, indafoto.hu és luki felhasználónév a keresõbe)

Sajnos egyébként én is voltam kénytelen szembe menni a hosszú távosokkal, mert valahogy fel kellett jutnom a fennsíkra hol sérültért, hol kaja/pia utánpótlás sajnos ezt másképp nem lehet megoldani, mert nincs más út, de én azért nagyon óvatosan mentem és minden kanyar elõtt dudáltam.
Egyébként én meg a Gardán találkoztam szembe terepjáróval, szóval ilyenek vannak küldöldön is.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Egyedül voltam, a befutó elõtti kb. 8km-t fotóztam, a Bálványon mások fényképezhettek.
Egy kicsit elmértem a célba visszaérkezésemet, túl korán "hazaértem",
így a hoszzútávosokról én csak az elsõ 20...30 versenyzõrõl tudtam exponálni, õk elszortan ott vannak a rövid és középtávosok között.
Szilárd pl. még a sinek és a kis híd elõtt érkezett.

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég

Örülök, hogy tettszenek a képek, ezekszerint megérte reggelig fenntmaradnom. :)

Narancssárga sapka volt rajtam, a felszedett sineknél is fotóztam.
A 10 órás rajt után elindultam gyalog szembe a mezõnnyel, majd amikor találkoztam az elsõ rövidtávosokkal, úgy 6-8km-re a céltól, visszaindultam és ezen a szakaszon készültek a fotók.
Egy-egy helyen igyekeztem 10-20 képnél nem többet készíteni.

Megnézem hátha megvagy, csak életlen lett, az a mez volt rajtad, mint a logódon?

Közben talált a csapattársam rólam - én meg róla. Az erdõben csináltad. :-) Küldtem is neked egy mailt magánban. Köszi.

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég

Ezt Zsolti haverom nevében kikérjük magunknak! :D
Ugyanis õ szerepel a stilizált fotón. :D:D:D:D

Háát, ismeretlenül is megkövetem szegény Zsoltit. :-)