Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Tudom, ember, pénz, idõ, pénz, idõ kell hozzá; de nem hiszem el hogy senkinek sem érné meg. 1 cég vagy 2-4 privát ember kimenne, megosztanák a helyeket és kánaán lenne. :prosze:

Tudom, ember, pénz, idõ, pénz, idõ kell hozzá; de nem hiszem el hogy senkinek sem érné meg. 1 cég vagy 2-4 privát ember kimenne, megosztanák a helyeket és kánaán lenne. :prosze:

Nyugdtan elhiheted, hogy abszolut nem éri meg. Tavaly megpróbáltam. Elözö nap elmentem a versenyekre. A terepjárómmal és a terepet ismerö helyivel körülnéztem a pályán, fizettem még egy fotóst, stb. Azt tudnod kell, hogy itt minden saját zsebböl megy. A rendezök nem akarnak fizetni, ami teljesen érthetö, mert valamilyen szintü képanyaghoz ingyen is hozzájutnak. Nem ragozom tovább de tény, hogy ennek M.o.-on üzleti alapon semmi értelme. Én azon gondolkozom, hogy elmegyek fotózni a Sportográfhoz.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Szabit nem láttam, de ha kint volt, akkor hamarosan felkerülnek a képei - gondolom. Zoli meg nem szokta feltenni a képeket, fórumozni sem szokott - így ez a közösség kissé nehezen találja meg, de emilben valóban meg lehet keresni.

Szabi kint volt. A fahídon lefotózta egy fotós:)

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
http://picasaweb.goo...661748624007618

Ennek megörültem! Kössz!

anthey

anthey

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
csáó

vkinek nincs a rövidtáv elejérõl célfotó? :)

am jó verseny volt medence mindehova kéne:)

Life is TOO Short, RIDE HARD
<> GSK <> MATA <> GoFAST <>
Bundáskenyééér :)

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
kecskék?
jó verseny volt.
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"

Burning Spear

KTM Race Comp. Süle Attila

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

A kecskenyájra milyen UCI jelzés van? Nekem sikerült belefutnom egybe és nem volt jelezve :)

Azok a kecskék szolgálatot telljesitettek:

http://href.hu/x/6kg8
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
A kecskenyájra milyen UCI jelzés van? Nekem sikerült belefutnom egybe és nem volt jelezve :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

off

Voltak kint Profik is .... tõlök lehet vásárolni.

Nem csak a Sysspo van ám ... gyerekeke

Csak hogy kettot emlitsek ...

www.velosport.hu (http://szabolcs.babka.hu/)
www.tatraizoltan.hu

on

Szabit nem láttam, de ha kint volt, akkor hamarosan felkerülnek a képei - gondolom. Zoli meg nem szokta feltenni a képeket, fórumozni sem szokott - így ez a közösség kissé nehezen találja meg, de emilben valóban meg lehet keresni.
Ausztria, Kenguruk földje!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

A profi fotós akkor osztja meg veled, ha te megveszed. Õ ugyanis ebbõl él, vagy részben ebbõl.
Ha pedig azon keseregsz, hogy miért nem volt kint több profi fotós, akkor ne õket szídd megintcsak, hanem a magyar államot, amiért ebbõl idehaza nem lehet megélni!

Ugye azért mint fentebb elhangzott ahhoz ki kéne menni, szervezõkkel verekedni/alkudni, társulni és lõni-lõni-lõni. De ha ki se mennek akkor pláne nem lesz profit... Érdekes, pölö salzon sem mondhatnám drágábbnak a gépeket de ott sokan vannak, és páran igencsak húzós technikával mennek ki, itthon meg elég lenne kb 3-400as felszerelés is az über gépekhez; de akár felével is (pláne akik közelit csinálnak). Bár talán még itt sem lenne hülyeség hogy mozgásérzékelõ singletrackon 'kapkodja' az embereket, tény hogy mf-al is kézzel elég fárasztó.

Plusz ha már vki kimegy (tegyük fel hogy nem lóbálja a kikapcsolt gépet ahogy 6 nagyégpetst láttam a pályán) _és_ elakarja adni _szerintem_ senki nem venné zokon ha itt (hol másutt) hirdetné a képeket... :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Hali!
Bánkúton Én voltam egy amatõr ember aki még most tanulgatja a fotózás rejtelmeit.

Meg is találtam magunkat, köszi!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ha pedig azon keseregsz, hogy miért nem volt kint több profi fotós, akkor ne õket szídd megintcsak, hanem a magyar államot, amiért ebbõl idehaza nem lehet megélni!

Ehhez spec nincs sok köze az államnak. Egyszerûen nincs rá igénye az embereknek. Csak az esküvõkre hívnak fotóst. Plusz az emlékkonzerválás manapság a full automata digit gépekkel sokkal egyszerûbb.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szerintem vmenynire õ is tudja - hisz képek megjelenítése is ált merõben eltér.
Én sem a hobbistákra nehezményezek (én is az vagyok de csak nem maratonokon és 24-hn, a többin tekerek :D) hanem a profikra.
1, minél több eseményen vannak ki remélhetõleg annál olcsóbban mehetnek
2, annál jobban hozzájuk szoknak
3, annál többet fejlõdek akiknek még kell (néha...)
4, ráéreznek a jó helyekre (elején lassú egyenletes sokemberes mászás kevésbé izgalmas, lejtõk, veszélyes helyek nálam inkább tatoznak a szívesen visszanézem kategóriába; bár ha csak sok-sok ember között tekerek felfel kép van annak is örülök. Feltekerõsbõl 1-1 meredekebb rész után szép háttérrel a (szinte) egyesével felcsorgókat érdemesebb talán elkapni, ráadásul itt már nem tolja mindneki...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Miért, volt profi fotós? Sysspo, kint voltatok?
Jani, szerintem akiknek szemrehányást akarsz tenni, azok nem profik, nem pénzért csinálják, azt aki veszi a fáradtságot, kiáll a pálya szélére, exponál párszázat, majd otthon leválogat, hogy 24 órán belül megossza veled a képeit nem baszhatod le, mert épp te nem szerepelsz egyiken sem. Képzeld, én sem vagyok rajtuk, ójajj, mostmilessz? Ha jól emlékszem a versenykiírásban nem szerepelt, hogy garantáltan lekattyintanak. Egyébként ahhoz, hogy minden távot végiglõjj nem elég egy ember/gép, ahhoz már stáb kell, kivétel, ha a célban nyomod végig, de az nem túl érdekes/látványos.

off

Voltak kint Profik is .... tõlök lehet vásárolni.

Nem csak a Sysspo van ám ... gyerekeke

Csak hogy kettot emlitsek ...

www.velosport.hu (http://szabolcs.babka.hu/)
www.tatraizoltan.hu

on
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Sztem. nagyon jó volt a pálya,végre porzott,jól is ment 1ik legjobb 7végém volt idén;),a híd is zsír volt :D,nem tudja vki. ki fotózott ott?
www.sintesibikes.com

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Eléggé elszomorít, magam is amatõr fotós lévén a dolog. :( Az ember idejön, teker, reménykedik, h. profi fotósok teszik a dolgukat, és tessék..

Látszik, hogy sokat nem konyítasz a témához, ugyanis:

1. az amatõr fotós nem nekünk fotóz, hanem magának, és ha megosztja velünk a fotóit, akkor csak hálásak lehetünk neki, amiért dolgozott a képekkel és feltöltötte, hogy megoszthassa velünk. Ha amiatt nyavalyogsz, hogy nem vagy rajta, az a te személyes magánügyed, és nem feddhetsz meg érte senkit. Õk nem a te kedvedért fotóztak ugyanis!

2. Hogy a profi fotós megosztja majd veled a képeit? Barátom, te nagy tévedésben vagy. A profi fotós akkor osztja meg veled, ha te megveszed. Õ ugyanis ebbõl él, vagy részben ebbõl.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nézegetve a fotókat, elég siralmas, h. hosszú távúak 5:13 idõ után megszûntek létezni, mintha nem is lennének. Eléggé elszomorít, magam is amatõr fotós lévén a dolog. :( Az ember idejön, teker, reménykedik, h. profi fotósok teszik a dolgukat, és tessék... Engem be se mondtak, mikor beérkeztem, csak Várhegynél kaptam biztatást, ott legalább kizárólag hosszútávúakkal volt dolguk, talán azért nem feledtek el minket. Evvan. :(

Miért, volt profi fotós? Sysspo, kint voltatok?
Jani, szerintem akiknek szemrehányást akarsz tenni, azok nem profik, nem pénzért csinálják, azt aki veszi a fáradtságot, kiáll a pálya szélére, exponál párszázat, majd otthon leválogat, hogy 24 órán belül megossza veled a képeit nem baszhatod le, mert épp te nem szerepelsz egyiken sem. Képzeld, én sem vagyok rajtuk, ójajj, mostmilessz? Ha jól emlékszem a versenykiírásban nem szerepelt, hogy garantáltan lekattyintanak. Egyébként ahhoz, hogy minden távot végiglõjj nem elég egy ember/gép, ahhoz már stáb kell, kivétel, ha a célban nyomod végig, de az nem túl érdekes/látványos.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Üdv!

Képeim itt:
http://picasaweb.goo...803_BukkMaraton

Rövid táv rajtból néhány kép + rövid-, ill. középtáv beérkezõk.

:bananadan

Többieknek is...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Júj, ami marhára tetszett és nem esett róla szó, az a DH pálya utáni chipes ellenörzõpont.
Az nagyon jó volt, mikor bemondták a neveket, ki épp hanyadik!
Hirtelen éreztem azt a sok embert, aki ott maradt szurkolni :)

Akkor nem halucináltam...

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Az x-iont -os fotók tõlem kérhetõk: tirszin kukac x-iont.hu
Az összes, egyszerre, index képek formájában ezen a linken látható:
http://www.x-iont.hu...aton/index.html

A Dunán lévõ észrevételeitekbõl okulva, igyekeztem mindenkit lefotózni, bár ez nem is olyan egyszerû. Ha pl. sokan jöttök egyszere (hátsók takarásban), vagy ha éppen helyváltoztatásban vagyok könnyen kimaradhat valaki. De gyakran elõfordul az is, hogy nem sikerül élesre a kép :(

Sokkal jobb mintha lóbálnád kikapcsolva a gépet, köszönjük!
:prosze:

445-446ból hol kérhetek nagyot/akármilyet?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Júj, ami marhára tetszett és nem esett róla szó, az a DH pálya utáni chipes ellenörzõpont.
Az nagyon jó volt, mikor bemondták a neveket, ki épp hanyadik!
Hirtelen éreztem azt a sok embert, aki ott maradt szurkolni :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.