Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
vendég_kedvesmester_*
Írta 2008. augusztus 05. - 12:45
Írta 2008. augusztus 05. - 12:02
Szabi ... a hídnál volt, ami fábol van ... annál
Zoli, nekem mindig elküldi a képeket amelyek rólam készített.
Ha dobsz egy privit elküldöm az otthoni mail címét és rajtszám alapján lekérhetsz tõle egy mintát ...
Ja, köszi, ismerem, küldi az én képeim is.
Tényleg, miért szívjátok egymás vérét Francival? Inkább menjetek el sörözni
Írta 2008. augusztus 05. - 11:12
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. augusztus 05. - 11:06
Az elsõ itató utáni lefelén az erdõben én haraptam meg a földet a két nagy gyökérnél, amik az út közepén voltak. Kint is volt a felkiáltójel, én meg úgy estem el mint aki életében elõször megy terepen: addig néztem õket, hogy ki kell kerülni, mire nekimentem és már a földön is voltam. Szétnyílt a térdem és eltört a szemüvegem, de sajnos innen még messze volt az aszfalt, így egy csapattársam segítségével (aki tolt, amikor tekerni kellett volna, köszönöm neki mégegyszer) legurultunk Felsõtárkányba. Nem volt egy kellemes élmény...
Sajnos a falu elején lévõ rendezõktõl megtudtuk, hogy most ment el a mentõ, így tekertünk (féllábbal, lábnélkül...) tovább át a falun. A kerékpárút felénél jártunk, mikor felszedett egy autós, bevitt a célba mentõkhöz (köszönöm neki is ). Be a kórházba, ahol már szép számmal ültek a kerósok. Összesen 12 embert hoztak be a mentõk, mindig ennyi szokott lenni? Volt egy srác akit vákumágyon hoztak be, róla lehet tudni valamit?
Engem összevartak, a sebeket lekezelték, a folyosón lévõ sorstársakkal felmerült az ötlet, hogy csinálunk egy "H" csapatot a 24 órásra. Most itthon lábadozok, remélem a 24h-sra rendbejövök...
Írta 2008. augusztus 05. - 10:55
Világos. És ugyanilyen alapon reagálok én a Te hozzászólásodra.
Oké, nem is vettem másként ... hajrá ...
Írta 2008. augusztus 05. - 10:54
Franci nem hosszútávos véletlenül? :chin:
(neki meg lehet, hogy a nagymamája megy középen...)
Nemtudom ... lehet dupla hosszú , de felnin ... szeret menni
Írta 2008. augusztus 05. - 10:51
Azért fórum, mert elmondhatom a véleményem!
Világos. És ugyanilyen alapon reagálok én a Te hozzászólásodra.
Írta 2008. augusztus 05. - 10:47
(neki meg lehet, hogy a nagymamája megy középen...)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. augusztus 05. - 10:41
Írta 2008. augusztus 05. - 10:40
Írta 2008. augusztus 05. - 10:38
Szabit nem láttam, de ha kint volt, akkor hamarosan felkerülnek a képei - gondolom. Zoli meg nem szokta feltenni a képeket, fórumozni sem szokott - így ez a közösség kissé nehezen találja meg, de emilben valóban meg lehet keresni.
Szabi ... a hídnál volt, ami fábol van ... annál
Zoli, nekem mindig elküldi a képeket amelyek rólam készített.
Ha dobsz egy privit elküldöm az otthoni mail címét és rajtszám alapján lekérhetsz tõle egy mintát ...
Írta 2008. augusztus 05. - 10:33
Köszönöm szépen az épitö kritikát, ennek egyszer még nagy hasznát veszem!
Föleg ha egy ilyen profitol hallom. Elsö 50-be benne voltál röviden ?
Már ne is haragudj, de aki szétveri a felnijét csak úgy, és még nem is a dobogó felsõ fokáért küzd, annak nem csak a kerekében van defektje ... :chin: !!
Ha meg menõzni akarsz, hogy annyi pézed van, hogy megteheted, inkább fogadj egy kísérõ quad-t és cseréld ki azonnal
Rövid? A csajom indul röviden ...
És képzeld én is defekteltem 2x-is és inkább megcsináltam, (már az elsõ után tudtam, hogy elment a jó helyezés) és nem ütöm szét a technikát ... pedig megtehetném, de szerintem lelke van, neki is fáj ...
Írta 2008. augusztus 05. - 10:06
Láttam kint a kamerát, tehát elvileg készült valami.bringatv videó nem készült ??
Írta 2008. augusztus 05. - 09:52
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Írta 2008. augusztus 05. - 09:26
Szóval nem kell azért feltétlenül EOS 1D mark III,hogy jó képek szülessenek.
Egy "jókezû" fotós "veszett" dolgokat tud mûvelni egy 300D-vel is (X-IONT).
;-)
Írta 2008. augusztus 05. - 09:24
Persze, én is simán várok még mondjuk 3-4 órát, hogy a többi 20 (40?) embert fotózhassam (a többi ezer mellé), inkább, mint a rajt-cél területen kapjak el pillanatképeket, befutókat, váltsak pár szót a többiekkel, vagy akár azt is feladom, hogy az eredményhirdetésre visszaérjek, csak minden hosszútávosról legyen kép, hiába nem árulom a képeket, rossz érzés lenne õket kihagyni ;-)2. Ha fotósként lettem volna jelen, azért a hosszú távra több hangsúlyt helyeztem volna, mivel az eredménylistán is elöl vagyunk, ki tudja miért... :chin: Bosszant, hogy sztem egyszerûen korán feladták a dolgot.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. augusztus 05. - 09:16
Írta 2008. augusztus 05. - 09:14
Most a versenynek 1 hivatalos fotósa volt, akinek fizettünk, de azok a képek sajtóanyagnak készültek és amennyire én tudom a fõszponzor "rendelkezik" velük. Volt kint még 1-2 fotós, pl akit én kivittem oda, ahol a közép és rövid táv visszatért az aszfaltútra, de õ "csak" azért jött, mert a felesége indult. Ettõl függetlenül csinált elég sok képet, (én csak álmodom róla, hogy egyszer ilyen techikával így fotózzak EOS 1D mark III 70-200 f2,8) megkérdezem, hogy valahol meg lehet-e nézni és megvenni a képeket.
Amiket én csináltam közel nem olyan jók, de ingyen vannak ahogy fentebb már írtam: www.indafoto.hu/luki nagyobb méretben pedig e-mail: lukitom@freemail.hu
Írta 2008. augusztus 05. - 08:34
Írta 2008. augusztus 05. - 08:30
2. Ha fotósként lettem volna jelen, azért a hosszú távra több hangsúlyt helyeztem volna, mivel az eredménylistán is elöl vagyunk, ki tudja miért... :chin: Bosszant, hogy sztem egyszerûen korán feladták a dolgot.
3. Nem tartom magam profinak, csak amatõrnek fotós szempontból is. A profiktól szívesen megvenném a fotót, ha lehetne, ez nem okoz gondot.
4. savanyúgabi: a "mi" helyesebb, ha jól értem, te is 6:30 > 5:13 => no photo. Sármanó, egye fene.
5. Szívesen látnék itt a fórumon v. priviben további fotós címeket, elérhetõséget, hogy honnan lehet fotókat szerezni, akár pénzért. Szerintem a profi kérje is meg az árát (de ne szálljon el vele).
6. Egy fotót találtam, nem éppen elõnyös beállításban.