Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég
Gyalogkakukk! jobbulást, a 24 óráson találkozunk. :-)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Szabi ... a hídnál volt, ami fábol van ... annál :)

Zoli, nekem mindig elküldi a képeket amelyek rólam készített. :)

Ha dobsz egy privit elküldöm az otthoni mail címét és rajtszám alapján lekérhetsz tõle egy mintát ...

Ja, köszi, ismerem, küldi az én képeim is.

Tényleg, miért szívjátok egymás vérét Francival? Inkább menjetek el sörözni ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Ajaj .. jobbulást ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
írok pár szót én is a versenyrõl, bár nekem nem tartott sokáig :)
Az elsõ itató utáni lefelén az erdõben én haraptam meg a földet a két nagy gyökérnél, amik az út közepén voltak. Kint is volt a felkiáltójel, én meg úgy estem el mint aki életében elõször megy terepen: addig néztem õket, hogy ki kell kerülni, mire nekimentem és már a földön is voltam. Szétnyílt a térdem és eltört a szemüvegem, de sajnos innen még messze volt az aszfalt, így egy csapattársam segítségével (aki tolt, amikor tekerni kellett volna, köszönöm neki mégegyszer) legurultunk Felsõtárkányba. Nem volt egy kellemes élmény...
Sajnos a falu elején lévõ rendezõktõl megtudtuk, hogy most ment el a mentõ, így tekertünk (féllábbal, lábnélkül...) tovább át a falun. A kerékpárút felénél jártunk, mikor felszedett egy autós, bevitt a célba mentõkhöz (köszönöm neki is :) ). Be a kórházba, ahol már szép számmal ültek a kerósok. Összesen 12 embert hoztak be a mentõk, mindig ennyi szokott lenni? Volt egy srác akit vákumágyon hoztak be, róla lehet tudni valamit?
Engem összevartak, a sebeket lekezelték, a folyosón lévõ sorstársakkal felmerült az ötlet, hogy csinálunk egy "H" csapatot a 24 órásra. :) Most itthon lábadozok, remélem a 24h-sra rendbejövök...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Világos. És ugyanilyen alapon reagálok én a Te hozzászólásodra.

Oké, nem is vettem másként ... hajrá ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Franci nem hosszútávos véletlenül? :chin:
(neki meg lehet, hogy a nagymamája megy középen...:D)

Nemtudom ... lehet dupla hosszú :D, de felnin ... szeret menni :D

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Azért fórum, mert elmondhatom a véleményem!

Világos. És ugyanilyen alapon reagálok én a Te hozzászólásodra.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Franci nem hosszútávos véletlenül? :chin:
(neki meg lehet, hogy a nagymamája megy középen...:D)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Azért fórum, mert elmondhatom a véleményem!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Nézd, szerintem ez annyira magánügy, hogy valaki felnin teszi-e meg az utolsó pár km-t, hogy ehhez felesleges bármit hozzáfüzni. Miért ne tehetné?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szabit nem láttam, de ha kint volt, akkor hamarosan felkerülnek a képei - gondolom. Zoli meg nem szokta feltenni a képeket, fórumozni sem szokott - így ez a közösség kissé nehezen találja meg, de emilben valóban meg lehet keresni.

Szabi ... a hídnál volt, ami fábol van ... annál :)

Zoli, nekem mindig elküldi a képeket amelyek rólam készített. :)

Ha dobsz egy privit elküldöm az otthoni mail címét és rajtszám alapján lekérhetsz tõle egy mintát ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Köszönöm szépen az épitö kritikát, ennek egyszer még nagy hasznát veszem!
Föleg ha egy ilyen profitol hallom. Elsö 50-be benne voltál röviden ?

Már ne is haragudj, de aki szétveri a felnijét csak úgy, és még nem is a dobogó felsõ fokáért küzd, annak nem csak a kerekében van defektje ... :chin: !!

Ha meg menõzni akarsz, hogy annyi pézed van, hogy megteheted, inkább fogadj egy kísérõ quad-t és cseréld ki azonnal :)

Rövid? A csajom indul röviden ... :)

És képzeld én is defekteltem 2x-is és inkább megcsináltam, (már az elsõ után tudtam, hogy elment a jó helyezés) és nem ütöm szét a technikát ... pedig megtehetném, de szerintem lelke van, neki is fáj ... :)

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

bringatv videó nem készült ??

Láttam kint a kamerát, tehát elvileg készült valami.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
bringatv videó nem készült ??

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Fotós topik lesz lassan a maratonosból (majd kapunk érte),bár lehet,hogy lenne már akár egy ilyennek is létjogosultsága.
Szóval nem kell azért feltétlenül EOS 1D mark III,hogy jó képek szülessenek.
Egy "jókezû" fotós "veszett" dolgokat tud mûvelni egy 300D-vel is (X-IONT).
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

2. Ha fotósként lettem volna jelen, azért a hosszú távra több hangsúlyt helyeztem volna, mivel az eredménylistán is elöl vagyunk, ki tudja miért... :chin: Bosszant, hogy sztem egyszerûen korán feladták a dolgot.

Persze, én is simán várok még mondjuk 3-4 órát, hogy a többi 20 (40?) embert fotózhassam (a többi ezer mellé), inkább, mint a rajt-cél területen kapjak el pillanatképeket, befutókat, váltsak pár szót a többiekkel, vagy akár azt is feladom, hogy az eredményhirdetésre visszaérjek, csak minden hosszútávosról legyen kép, hiába nem árulom a képeket, rossz érzés lenne õket kihagyni ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
MÉg valami: A Lénárt Andris öccse Lénárt MÁrton is kint volt a megyei hírlapnak fotózni esetleg öt lehet még körbeudvarolni képekért. NÉhány darab a www.heol.hu oldalon megtalálható.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
A fotózás témához annyit, hogy pár éve megpróbálta 1-2 ember, amit külföldön is csinálnak, mindenkit fotózni, aztán eladni a képeket. Bebukott az egész, nem volt rá igény.
Most a versenynek 1 hivatalos fotósa volt, akinek fizettünk, de azok a képek sajtóanyagnak készültek és amennyire én tudom a fõszponzor "rendelkezik" velük. Volt kint még 1-2 fotós, pl akit én kivittem oda, ahol a közép és rövid táv visszatért az aszfaltútra, de õ "csak" azért jött, mert a felesége indult. Ettõl függetlenül csinált elég sok képet, (én csak álmodom róla, hogy egyszer ilyen techikával így fotózzak EOS 1D mark III 70-200 f2,8) megkérdezem, hogy valahol meg lehet-e nézni és megvenni a képeket.
Amiket én csináltam közel nem olyan jók, de ingyen vannak ahogy fentebb már írtam: www.indafoto.hu/luki nagyobb méretben pedig e-mail: lukitom@freemail.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
én sajnálom, hogy mostanság nem látni Sysspoékat..a kislõdi pataknál és ott volt 2 profinak tûnõ fotós, ( mondták, hogy én vagyok az emberük> tök sárosan átzúgtam a patakon) erre semmi hír a képeikrõl...Pedig ha úgy van 1000 ft-ot simán megérne..

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
1. Sokat valóban nem konyítok hozzá, és kissé érzékeny lelkületû vagyok, ezért többet sopánkodok a fotó hiányán. Tisztában vagyok azzal, hogy nem garantált a részvétel alapján a fotó.

2. Ha fotósként lettem volna jelen, azért a hosszú távra több hangsúlyt helyeztem volna, mivel az eredménylistán is elöl vagyunk, ki tudja miért... :chin: Bosszant, hogy sztem egyszerûen korán feladták a dolgot.

3. Nem tartom magam profinak, csak amatõrnek fotós szempontból is. A profiktól szívesen megvenném a fotót, ha lehetne, ez nem okoz gondot.

4. savanyúgabi: a "mi" helyesebb, ha jól értem, te is 6:30 > 5:13 => no photo. Sármanó, egye fene.

5. Szívesen látnék itt a fórumon v. priviben további fotós címeket, elérhetõséget, hogy honnan lehet fotókat szerezni, akár pénzért. Szerintem a profi kérje is meg az árát (de ne szálljon el vele).

6. Egy fotót találtam, nem éppen elõnyös beállításban.