Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Started by
MJani01
, 2007. July 15. 18:42
Posted 2009. July 07. - 10:36
Ha már középtávnál tartunk, jövõ héten jönne-e valaki közepet bejárni nagyon laza tempóban?
Posted 2009. July 07. - 00:58
www.topmaraton.huHali!
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne megtalálni a 2008-as Bükk eredménylistáját? Kiváncsi lennék a tavalyi eredményemre!
A bükk honlapján nincs fönt!
Bálint
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. July 07. - 00:40
Hali!
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne megtalálni a 2008-as Bükk eredménylistáját? Kiváncsi lennék a tavalyi eredményemre!
Bálint
Bálint
Posted 2009. July 06. - 21:17
Nagynagy örömömre énis eltudok menni, ezlesz az elsõ bükkmarcim, ahogy hallottam, valóban termésköves a terep?
Posted 2009. July 06. - 21:09
Valóban ez a legkönnyebb középtáv, vállald be nyugodtan.
Egy picit nehezebb emelkedõ van benne, Tárkány után, ami állítólag lefelé egy DH pálya.
Ott szokott a középtáv fele gyászosan tologatni, úgy mint Szilváson az elsõ mászásnál, végig kitekerhetõ még nekem is, pedig csirke vagyok.
Egy picit nehezebb emelkedõ van benne, Tárkány után, ami állítólag lefelé egy DH pálya.
Ott szokott a középtáv fele gyászosan tologatni, úgy mint Szilváson az elsõ mászásnál, végig kitekerhetõ még nekem is, pedig csirke vagyok.
Posted 2009. July 06. - 20:51
Posted 2009. July 06. - 20:46
Én is úgy tudom, hogy Top martaton sorozat körül az egyik legkönnyebb.Sziasztok! Egy kérdés: mennyire kemény a Bükk középtáv? Két rövidtávos maratonos részvétellel neki lehet-e vágni?
Posted 2009. July 06. - 20:28
Én úgy hallottam, hogy kb semmenyire (többek közt ezért indulok én is középen:D).
Sziasztok! Egy kérdés: mennyire kemény a Bükk középtáv? Két rövidtávos maratonos részvétellel neki lehet-e vágni?
Posted 2009. July 06. - 20:27
Sziasztok! Egy kérdés: mennyire kemény a Bükk középtáv? Két rövidtávos maratonos részvétellel neki lehet-e vágni?
Posted 2008. August 17. - 21:36
Tavalyhoz képest rengeteget kulturálódott a verseny,tavalyhoz képest fele annyi szemét volt,és Kálmányhegyirõl le ahol sokat defekteltek 1 belsõt se találtam!!!! tavaly 3at,és ez a pálya más részein is észrevehetõ volt,köszönjük a versenyzõknek:D
www.sintesibikes.com
Posted 2008. August 15. - 14:36
Posted 2008. August 15. - 14:26
Nem érzed az iróniát látom...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. August 15. - 14:10
Szerintem a többség nem dobja el a kulacsát, hanem szimplán sz@r a kulacstartója, és nem fogja a kulacsot. Amikor meg felfedezi, hogy nincs meg akkor már rég elhagyta
" A Cube el van vetve! "
Posted 2008. August 15. - 11:55
Egyébként sem szép dolog a szemetelés. Most is mennyi kulacs volt mindenfelé az ösvényeken.
Én alig bírom kicibálni a kulacsom a tartóból, úgyhogy abszolút környezetkímélõ.
Ride 'n' roll
Posted 2008. August 15. - 09:13
Szerintem egy Rudy szemüvegrõl símán lemondhat, aki elhagyta.
Ha mégis leadná valaki a rendezõknek, akkor nagyon lehet örülni.
Egyébként sem szép dolog a szemetelés. Most is mennyi kulacs volt mindenfelé az ösvényeken.
Ha mégis leadná valaki a rendezõknek, akkor nagyon lehet örülni.
Posted 2008. August 14. - 22:17
Én crosskovácsin vettem ilyet, mert otthonhagytam a sajátjaimat, nekem nagyon jó volt, finom is, és használt is.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. August 14. - 21:39
[quote name='SINTESI´93']Gél,és teljesen természetes alapnyagokból ,nem tudsz görögül olvasni?
elöször én is gélnek hittem vittem is versenyre magammal aztán az elsö izlelés után inkább viszacsomagoltam mondom ez nem bizti h az (nem kockáztattam ) egy esetleges másra alkalmas cuccot a gyomromba tudni
elöször én is gélnek hittem vittem is versenyre magammal aztán az elsö izlelés után inkább viszacsomagoltam mondom ez nem bizti h az (nem kockáztattam ) egy esetleges másra alkalmas cuccot a gyomromba tudni
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Posted 2008. August 14. - 21:21
vki tudja mi van abba a WINDOSE zöld cuccban amit a csomaghoz adtak ?? én még nem jöttem rá !
Gél,és teljesen természetes alapnyagokból ,nem tudsz görögül olvasni?
Amúgy amiket elhagynak nem tom. hova tûnnek,az említett szakaszon is volt kint ember szemetet szedni és nem lett meg.Sztem. sokan ha megtalálják zsebre teszik,faterom is mondta (rövid távon ment) elõtte 1ik lejtõn simán megállt 1 csávó,fölvett 1 kulacsot zsebre tette,ment tovább,szóval vannak arcok
www.sintesibikes.com
Posted 2008. August 14. - 21:15
én meg a polart hagytam el a hosszú lejtõn, de szerencsére megtaláltam (35 perc keresés után):lol1:
Posted 2008. August 14. - 19:13
Én középrõl neveztem át rövidre, de ez a trutyi bennmaradt a csomagban
" A Cube el van vetve! "