Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Ha már középtávnál tartunk, jövõ héten jönne-e valaki közepet bejárni nagyon laza tempóban?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hali!

Nem tudja valaki, hogy hol lehetne megtalálni a 2008-as Bükk eredménylistáját? Kiváncsi lennék a tavalyi eredményemre!
A bükk honlapján nincs fönt!

Bálint

www.topmaraton.hu

A sebesség mindent megold.

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Hali!

Nem tudja valaki, hogy hol lehetne megtalálni a 2008-as Bükk eredménylistáját? Kiváncsi lennék a tavalyi eredményemre!
A bükk honlapján nincs fönt!

Bálint

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
Nagynagy örömömre énis eltudok menni, ezlesz az elsõ bükkmarcim, ahogy hallottam, valóban termésköves a terep?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Valóban ez a legkönnyebb középtáv, vállald be nyugodtan.
Egy picit nehezebb emelkedõ van benne, Tárkány után, ami állítólag lefelé egy DH pálya.
Ott szokott a középtáv fele gyászosan tologatni, úgy mint Szilváson az elsõ mászásnál, végig kitekerhetõ még nekem is, pedig csirke vagyok.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Akkor beválalom lesz ami lesz :piatka:

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Sziasztok! Egy kérdés: mennyire kemény a Bükk középtáv? Két rövidtávos maratonos részvétellel neki lehet-e vágni?

Én is úgy tudom, hogy Top martaton sorozat körül az egyik legkönnyebb.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Én úgy hallottam, hogy kb semmenyire (többek közt ezért indulok én is középen:D).

Sziasztok! Egy kérdés: mennyire kemény a Bükk középtáv? Két rövidtávos maratonos részvétellel neki lehet-e vágni?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Tavalyhoz képest rengeteget kulturálódott a verseny,tavalyhoz képest fele annyi szemét volt,és Kálmányhegyirõl le ahol sokat defekteltek 1 belsõt se találtam!!!! tavaly 3at,és ez a pálya más részein is észrevehetõ volt,köszönjük a versenyzõknek:D
www.sintesibikes.com

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
áááá aztat én nem :)
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem érzed az iróniát látom...:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Szerintem a többség nem dobja el a kulacsát, hanem szimplán sz@r a kulacstartója, és nem fogja a kulacsot. Amikor meg felfedezi, hogy nincs meg akkor már rég elhagyta
" A Cube el van vetve! "

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Egyébként sem szép dolog a szemetelés. Most is mennyi kulacs volt mindenfelé az ösvényeken. ;)

Én alig bírom kicibálni a kulacsom a tartóból, úgyhogy abszolút környezetkímélõ.:)
Ride 'n' roll

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szerintem egy Rudy szemüvegrõl símán lemondhat, aki elhagyta.
Ha mégis leadná valaki a rendezõknek, akkor nagyon lehet örülni.

Egyébként sem szép dolog a szemetelés. Most is mennyi kulacs volt mindenfelé az ösvényeken. ;)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Én crosskovácsin vettem ilyet, mert otthonhagytam a sajátjaimat, nekem nagyon jó volt, finom is, és használt is.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
[quote name='SINTESI´93']Gél,és teljesen természetes alapnyagokból :D,nem tudsz görögül olvasni? :D

elöször én is gélnek hittem vittem is versenyre magammal aztán az elsö izlelés után inkább viszacsomagoltam mondom ez nem bizti h az (nem kockáztattam ) egy esetleges másra alkalmas cuccot a gyomromba tudni :D

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

vki tudja mi van abba a WINDOSE zöld cuccban amit a csomaghoz adtak ?? én még nem jöttem rá !

Gél,és teljesen természetes alapnyagokból :D,nem tudsz görögül olvasni? :D

Amúgy amiket elhagynak nem tom. hova tûnnek,az említett szakaszon is volt kint ember szemetet szedni és nem lett meg.Sztem. sokan ha megtalálják zsebre teszik,faterom is mondta (rövid távon ment) elõtte 1ik lejtõn simán megállt 1 csávó,fölvett 1 kulacsot zsebre tette,ment tovább,szóval vannak arcok ;)
www.sintesibikes.com

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
én meg a polart hagytam el a hosszú lejtõn, de szerencsére megtaláltam (35 perc keresés után):lol1:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Én középrõl neveztem át rövidre, de ez a trutyi bennmaradt a csomagban
" A Cube el van vetve! "