Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Red Bull Metro Ride - Budapest (HUN) - 2007. szeptember 22.
Indította
zsolo
, 2007. július 12. 01:26
Írta 2007. július 31. - 23:38

csak 1 ártatlan kérdés, hogy miért nem frissül a redbullmetroride honlapján a riders lista?
Jani
Írta 2007. július 31. - 09:29

Illetve itt jóval kevesebb lesz az épített elem...a Budapesti keményebb lesz sokkal, jóval hosszabb a pálya.
Írta 2007. július 31. - 09:28

Írta 2007. július 30. - 22:55

Írta 2007. július 30. - 09:51

délután CM, este pihensz és éjjel metrorideNálam müxik gond nélkül..megy a zene már 10 perce kb:)
off
Critical Mass is ezen a napon szokott lenni nem?
mert akkor jó sûrû nap lesz:P

Írta 2007. július 30. - 02:49

nem Suzedrik, hanem Szedrik....mint az Indián kutyája...

...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Írta 2007. július 30. - 02:48

Deli, Nagy (GizipusziAtti) , Jakó, Prjáczi, Szecska....és Patrik....a Suzedrikék majd sírhatnak a sarokban...juhuuuuu

Írta 2007. július 26. - 23:59

Van néhány új név a Red Bull Metro Ridera 
Deli Gábor (HUN), Jakó András (HUN), Marc Beaumon (GBR), Nagy Attila (HUN), Neil Donaghue (GBR), Prájczer Péter (HUN), Szecskay András (HUN), Will Longden (GBR) és Zölei Patrik (HUN)

Deli Gábor (HUN), Jakó András (HUN), Marc Beaumon (GBR), Nagy Attila (HUN), Neil Donaghue (GBR), Prájczer Péter (HUN), Szecskay András (HUN), Will Longden (GBR) és Zölei Patrik (HUN)
Írta 2007. július 25. - 21:57

Írta 2007. július 23. - 14:10

Ugyanazon a napon lesz és dolgozunk közös programokon.Critical Mass is ezen a napon szokott lenni nem?
Nem én, azaz nem egyedül én! Gulyás Misi még inkább!!!respect és tisztelet Zsoltinak a bé**nak
a hazai metrorájd megalapítójának...
Hogy Ádámnak is válaszoljak, mi akkoriban futottuk az elsõ köreinket ez ügyben, sikertelenül.
Írta 2007. július 23. - 13:47

respect és tisztelet Zsoltinak a bé**nak
soryyy nagyon korán van még...
mégse írhatom h béka...
soryyy nagyon korán van még...
mégse írhatom h béka...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. július 22. - 16:18

Írta 2007. július 21. - 20:48

Nálam müxik gond nélkül..megy a zene már 10 perce kb:)
off
off
Írta 2007. július 21. - 20:13

Meddig szünetel az oldal mert nekem nem jön be? Vagy nálam van a gond?:confused:
Írta 2007. július 21. - 13:54

És milyen igazuk lenne :p
Írta 2007. július 21. - 06:51

valaki azé' kisérgesse azt a szedrik gyereket az éccakában, mer' ha már a fogasos társadalomtól is óvjátok õket, mit szóljunk a túlszámlázós vendéglátós társadalomról? Ha ezek meglátnak egy 540 Eurós számlát 14 sörrõl, belekakálnak a buliban a ventillátorba...
Aztán megin lehet cikkezni,meg magyarázkodni a telibevert demagóg népszabaccságba' "hogy ezek a velejéig rohadt béjemikszesek, ezek, jaj, defúj..
Aztán megin lehet cikkezni,meg magyarázkodni a telibevert demagóg népszabaccságba' "hogy ezek a velejéig rohadt béjemikszesek, ezek, jaj, defúj..
Írta 2007. július 21. - 02:25

Gulyás Misi és én
Köszi!
....hmmmm
....kb 5 éve egy bizonyos versenyen a Harang és Jómagam, egy kissé görbe estén (talán 24 órás) ...kitaláltuk az erdei vaddisznófütty ujság helyett a tour de vakondot...monnyuk a metróban...
...persze jogdíjat nem kérünk...
...de az ötlet kinek-kinek az elmebeteg agyából származik...minnegy...
TE és Gulyás...tök hülyék...mint Én s Harang...
...de tán jobb is így...

Írta 2007. július 21. - 00:33

Írta 2007. július 21. - 00:11

Akkor én nem vagyok budapesti vagy nem vagyok déhás, mert Sopronban kezdtem déházni, és nem a János-hegyen. Vagy nem veszem komolyan?

Írta 2007. július 21. - 00:04

"Hát lehet a fogasos társadalommal nem kellene dicsekednünk..."
kissé túl tág körbe sorolod a kamu gizdázó bringásokat...
a budapesti bicósok 100%-a a jánoshegyen ismerkedik meg a dh-val elsõ alkalommal szerintem. és van (kikerül) közülük rengeteg, akik komolyan is veszik amit csinálnak.
kissé túl tág körbe sorolod a kamu gizdázó bringásokat...
a budapesti bicósok 100%-a a jánoshegyen ismerkedik meg a dh-val elsõ alkalommal szerintem. és van (kikerül) közülük rengeteg, akik komolyan is veszik amit csinálnak.
Jani