Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
jól ment ma, valószínûleg arra fog rámenni,h az idõfutamokon minnél többet hozzon ki magából, és ehhez jónak látták, ha ma nem kb. 100-120as pulzussal utazik a mezõnnyel, hanem magasabb( ~ 130-170) pulzuszónában kerékpározik 3.5órát.
Ha olvastátok, Ullrich is azt nyilatkozta,h úgy számolja,h a Tour 3. hetére kerül csúcsformába, bár ez lehet,h csak duma.
mindenesetre a verseny a legjobb edzés...szokták volt mondani. Szerintem Laci is ezzel élt ma.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
JA és a lényeg! Extra gratula Lacinak, az nem is baj, hogy csak 2 ilyen név elõzi meg. És milyenek szerepelnek a háta mögött :P
az észmentes nõnemû...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Az a baj, hogy nem jelentheted azt ki ténylegesen, hogy nem vállalt vezetést a végén. Ha végig õket mutatták volna, akkor igen, de ennyi reklámmal és a többi esemény mutogatásásval nem láttuk végig, mi ment ott. Én meg a közvetítésben pont úgy érzékeltem, hogy szépen egységesen cseréltek elõl (a "hegyi" befutóig), és az elején nem láttam annyit elõl. :) (kicsit kacifántosra sikerált ezt megírnom...)
az észmentes nõnemû...

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
nagyon komoly, hogy a 3. összetetben...
www.spring.hu

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
szép szép szép
de Bodrogi nagyon fáradtanak tünt.
a 4es-ben is elég furcsán" ment..nem nagyon vállalt vezetést a végén...
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Bravó Bodrogi Laci!
Nagyon szépen ment ma,gratulálhatunk neki!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Ha nem jön vmi közbe, bár én nem szeretném :) remélem azért Ulrich felszívja magát, csak jobb úgy harcolni ellene, ha jó formában van.
az észmentes nõnemû...

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Úgy látom amstrong csúnyán megneri idén is :)
www.spring.hu

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hát ahogy ma Ulrich tolta Armstronggal szemben... elég konkrét volt asszem :)

Viszont Lacinak nagyon gratulálhatunk, mert iszonyatosan jól tolta! Igaz csak az idejét láthattuk, a mocskok nem mutatták a menetét, de boldogító az az 5. hely, pláne, hogy Ulrich is mögé szorult :P
az észmentes nõnemû...

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
hát ez lenne a cím en2002:http://www.madeinspo...EU&idPtn=letour

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
majd viszik Ullrich elõtt a csajt egy kocsiban.
aztán ha nincs meg a szakasz akkor nincs puszi, nincs p*na.
3 hét hosszú idõ.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás

Dehogy nem.

Csak ahhoz kéne valaki, aki megveri. Dehát Ullrich meg csajozik, ugye...:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
"Látszik, hogy már nem vagyok a régi formámban, de ettõl függetlenül nem veszíthetek!"

Dehogy nem.

A sebesség mindent megold.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

Hello Tour rajongók!
Néztem a Tour De France shopot és nagyon király dolgok vannak!Nem rendel valaki valamit esetleg?Gondolok sapkára,polóra stb.?Ha rendel valaki szóljon,engem garantáltan érdekelne egy pár dolog!

hello
a címet meg tudnád adni ahol ez a bolt van, ahonnan rendelni lehet?
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Néhány igazán fontos információ:)

Jan Ullrich szerelmes:
"Reméljük hogy a szerelem a mondás ellenére nem tesz vakká, hiszen jó lenne ha Jan még teljesítene drót szamarán. A harmincegy éves német versenybiciklizõnek, Jan Ullrich-nak új barátnõje van, Sara Steinhauser személyében találta meg a nagy Õ-t. 'Úgy gondolom, hogy Sara az életem legnagyobb szerelme. Ez a nõ egyszerûen elbûvölt és szerintem a legjobb nõ a világon.' nyilatkozta Jan a Bild am Sonntag nevû német újságnak. Ami nagyon érdekes, hogy Sara a csapatkollégájának, Tobias Stainhausernek a huga. 'Már nagyon régóta ismerjük egymást, Sara-val mindig Steini-nál találkoztam és egyszer csak szikrázott valami köztünk. Most szerelmes vagyok.' - mondta a sztár"

Lance Armstrong, mint kormányzó?
"Arnlod Schwarzenegger után most Lance is megpróbálja szerencséjét, azonban a 2006-os választásokon még nem indul. A hatszoros Tour de France nyertese, Lance Armstrong a politika felé kacsingat, ugyanis a GQ Gentlemens Quarterly nevû újság interjújában a következõt nyilatkozta az amerikai: 'Lehet, hogy benevezek texaszi kormányzónak.' Elmondta, hogy a 2006-os választásokon még nem venne részt, de az Austini Kormányzószékhely hosszabb távra nagyon jó hely lenne számára. Armstrong már áprilisban tette közzé, hogy az ez évi francia körút után visszavonul. A harminchárom éves a következõt fûzte hozzá: 'Az adatok nem hazudnak. Látszik, hogy már nem vagyok a régi formámban, de ettõl függetlenül nem veszíthetek!' "

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Lesz nyílt szakasz de mi arra nem megyünk
bõvebb info: http://www.velo.hu/index.php?id=510

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Hello Tour rajongók!
Néztem a Tour De France shopot és nagyon király dolgok vannak!Nem rendel valaki valamit esetleg?Gondolok sapkára,polóra stb.?Ha rendel valaki szóljon,engem garantáltan érdekelne egy pár dolog!

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
10-12. szakaszt nézzük meg
Zalagegerszeg-rõl indulunk Pécs felé megyünk
Ha gondolod toborozz még pár embert a kocsidba és menjünk együtt!
Leo:
Valóban kevesebb a hegyi szakasz, és a két idõfutam között is sok idõ van.
Zsu:
Ha látsz magyar zászlós embert rohangálni / LACA feliratokat akkor az valószínûleg mi leszünk.
Bodrogi remélem indul...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Biztos jó lesz nektek, majd írjátok meg, hogy hová menttek, kukucskálunk titeket a képernyõn. Hátha pár ezredmásodpercre felbukkantok majd :)

Én örülök, ha majd itthon a tévé elõtt tudom követni az eseményeket. Jó utat majd!
az észmentes nõnemû...

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Minden évben van jópár különlegessége a Tournak. idén nem lesz benne az alpe d Huez, átlagosan 2-3 évente tekrenek fel rajta, van,h szakasz vége, van,h egyenkénti idõfutamot rendeznek rajta. De Van még a Sastiére, a Mount Ventoux, és még jópár királykategóriás legendás hegy. Szerintem.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése