az elmúlt ~5 év tourja után nem tudom elképzelni, hogy LA veszít, mindig tud(ott) annyit menni, hogy megszerezze, majd megtartsa a sárgát.
szóval olyan jó lett volna még egy ideig mást látni a sárgában :-\
a mai TTTvel kapcs: volt pár szép vonat bizony! armstrong néha úgy meghúzta, hogy a sor csak nyúlt utána, de a többi csapat is igen jót ment!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
Started by
ors
, 2004. July 03. 15:33
Posted 2005. July 05. - 22:48

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. July 05. - 21:58

szasztok. szerintem még nem oly biztos hogy Armstrong nyeri az idei tourt mert hát még csak most kezdõdött és ugye a végéig még nagyon sok van, bár gyorsan hozzá is teszem neki van a legnagyobb esélye. Aztán ahogy Knézy és Sipi barátunk is mondani szokta a sárga triko Párizsban talál végsõ gazdira.szegény Zabriskie hogy elvesztette ma, én tökre sajnáltam. Én arrA számítok, hogy a hegyekben azért látunk majd igazgalmas szakaszokat. naagggyon kiváncsi leszek Ullrich barátunkra is, mit produkál, de ki tudja megint nagyobb volt a hírverés körülötte mint amire tényleg képes lenne.Bodrogi elõtt meg azt hiszem meg lehet emelni a kalapunkat, nem gondoltam volna hogy illxen jól fog szerepelni.
vendég_rvilike_*
Posted 2005. July 05. - 20:49

Posted 2005. July 05. - 18:27

Hát, mit mondjak. Engem hogy is mondjam, elkeserített, hogy már a legelején eldõlt a tour és megint megnyerte Armstrong. Legalábbis sztem már senki sem fogja megszorítani.
Laci szerencsére megint jól ment és bent maradt a 20-ban és ez még mindig nagyon jó eredmény.
Laci szerencsére megint jól ment és bent maradt a 20-ban és ez még mindig nagyon jó eredmény.
Posted 2005. July 05. - 17:36

De taknyolt szegény... amúgy pedig gondolom Lance kivárta volna a sorát.de ha Zabriskie nem taknyolt volna olyan szép nagyot, akkor Armstrongnak még várnia kellett volna még kicsit a sárga pólójára
WaNNaRiDE
Posted 2005. July 05. - 17:33

de ha Zabriskie nem taknyolt volna olyan szép nagyot, akkor Armstrongnak még várnia kellett volna még kicsit a sárga pólójára

Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... 
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Posted 2005. July 05. - 17:22

Holnap reggel Lance Armstrong veheti fel a sárga trikót. 
A Discovery Channel csapata a 67,5 km-es távot 1:10:39 alatt nyomta le.
Ez 57.31 km/h-s átlagsebességet jelent. Durva.

A Discovery Channel csapata a 67,5 km-es távot 1:10:39 alatt nyomta le.
Ez 57.31 km/h-s átlagsebességet jelent. Durva.
WaNNaRiDE
Posted 2005. July 05. - 16:24

Bassszus!!!!
tényleg mondhatna valaki helyet ahol lehet nézni interneten a tourt
a zdf.de már nem yo..ismerik az IPm
eurosport honlapyán meg valamiért nem yo...
tényleg mondhatna valaki helyet ahol lehet nézni interneten a tourt
a zdf.de már nem yo..ismerik az IPm

eurosport honlapyán meg valamiért nem yo...
Posted 2005. July 04. - 22:58

A tavalyi Tour-ról van valakinek összefoglalója vagy valami hasonló?
hello
a nemzetisport oldalán találsz a tavalyiról cikkeket meg képeket is.
http://www.nemzetisp....php?cikk=66696
ezen megtalálsz mindent
Posted 2005. July 04. - 20:38

Posted 2005. July 04. - 15:29

www.zdf.de
de saynos félhivatalos, mert nincsen engedéyük hogy Németországon kivül adyák igy néha akadozik az adás.
saynos az IP cimet ellenõrzik hogy Németországból van e és ha nem a kkor leáll:(
akko bezárod uyranyitod és talán pár percig megint yo.
néha 20percet is megy egyben néha meg csak 1 -2öt.
nekem iys yo lenne ha valaki tudna egy normális neten valo nézési lehetõséget.
de saynos félhivatalos, mert nincsen engedéyük hogy Németországon kivül adyák igy néha akadozik az adás.
saynos az IP cimet ellenõrzik hogy Németországból van e és ha nem a kkor leáll:(
akko bezárod uyranyitod és talán pár percig megint yo.
néha 20percet is megy egyben néha meg csak 1 -2öt.
nekem iys yo lenne ha valaki tudna egy normális neten valo nézési lehetõséget.
Posted 2005. July 04. - 15:22

Tud valaki esetleg egy linket, hogy hol lehetne neten élõben nézni a Tourt?
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.
Posted 2005. July 03. - 23:34

csak gratulálni lehet Lacinak. bravó a 3. hely, csak így tovább!!
Posted 2005. July 03. - 22:54

Hát igen!Ez aztán már sport!Valóban nem lett volna érdemes még kínoznia magát Bodroginak az utolsó 20km-en!A kitûzött célt elérte és még van 20 napja!A teljesítménye mindenképp dícséretes,hiszen Magyar ember még soha nem állt ilyen helyezéssel a Touron!Arról nem is beszélve,hogy ki van elõtte!További sikereket kívánok neki,szurkoljunk tovább!Remélem az elsõ 40-50-ben benne lesz!Vagy még elõrébb!
Posted 2005. July 03. - 22:12

Azt feledtem még el, hogy az a támogatás és önzetlenség, amit a 3 szökõtárstól kapott, azt jó lenne sûrûbben tapasztalni a mai világban.
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. July 03. - 20:58

Ki tudja. Ha az idõfutamon ilyen rosszul ment nem hiszem, hogy a hegyen sokat tud mutatni. Amúgy ha tényleg csúcsformába kerül a 3.hétre, szerintem akkora már annyi hátrányt fog összeszedni, hogy megint elúszik neki a tour.
Posted 2005. July 03. - 19:45

azért ne temessük, bár Ullrich jó idõfutam-menõ, és ha ilyen formában van az elsõ if-on az szerintem jelentheti azt is, hogy inkább a hegyekre készült.
vendég_rvilike_*
Posted 2005. July 03. - 18:45

Ha olvastátok, Ullrich is azt nyilatkozta,h úgy számolja,h a Tour 3. hetére kerül csúcsformába
Jól van Ullrich az nyilatkozik mindig mindent...

Posted 2005. July 03. - 18:27

Nem részhajrá volt hanem hegyi hajrá. Megértem Lacit hogy nem erõltette, õ a hegyitrikóba úgyse nagyon szólhat bele.
Ja és holnap szerintem simán megtarthatja ezt a 3. helyet, aztán kedden megint idõfutam, remélem akkor is bekerül a elsõ ötbe. Úgyhogy hajrá Laci!
Ja és holnap szerintem simán megtarthatja ezt a 3. helyet, aztán kedden megint idõfutam, remélem akkor is bekerül a elsõ ötbe. Úgyhogy hajrá Laci!
Posted 2005. July 03. - 18:16

én a ZDF-en interneten néztem és nem volt bent reklám.
bár csak az ucso 20-25km-t láttam.
kb. 20km-nél odament a csapatauto és mondtak neki valamit, aztán utánna már csak gurgulásózott a négyes végén....aztán le is szakadt.
mondyuk aszem 18km-nél kezdõdött az a kis emelkedõ.
szóval simán lehet hogy szoltak neki nem fognak tudni elöl maradni....
de a másik 3 még azért probálkozott...(igaz volt még egy részhayrá aszem)
bár csak az ucso 20-25km-t láttam.
kb. 20km-nél odament a csapatauto és mondtak neki valamit, aztán utánna már csak gurgulásózott a négyes végén....aztán le is szakadt.
mondyuk aszem 18km-nél kezdõdött az a kis emelkedõ.
szóval simán lehet hogy szoltak neki nem fognak tudni elöl maradni....
de a másik 3 még azért probálkozott...(igaz volt még egy részhayrá aszem)