teljes Mbernek én azt ált. nevezném akinek van családja,akiket szeret meg barátai meg mondjuk munkája,amit csinál és ennek lévén megélhetése
sztem simán belefér ebbe a kategóriába:)
az,h az adott munka kinél milyen életmódot alakít ki...az más tészta
tpres: õ azért triatlonozott kölökkorában,nem?
mármint,gondolom az alkat 1 szinten túl csontozatfüggõ is,mert le7,h vki EZERet edz,mégis girnyó vállú marad,de van olyan is,aki szekrénynek születik,max pocakkal
és õ a girnyó kategória így ránézésre és ez gondolom nem csak a rák miatti nullára redukálódás miatt le7:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
Indította
ors
, 2004. július 03. 15:33
Írta 2005. július 06. - 12:39

Írta 2005. július 06. - 12:17

Armstrongnak az a nagy helyzeti elõnye van, hogy a rák során a kemoterápia alatt volt vagy 40 kg. Csont és bõr. Aztán mikor újra kerékpározni kezdett, gyakorlatilag egy, az országúti kerékpározáshoz tökéletes testfelépítést alakíthatott ki magának. Sehol egyeten gramm plusz izom és hús nincs rajt, csak annyi, amennyi kell.
Aki 15-20éves kora között ökölvívó volt, és hetente 3szor lejárt a városi edzõterembe dolgozni, még 45-50évesen is olyan vádlija lesz,h csak na(pl. édesapám) de aki fiatal korában úszott, 50 évesen is vállas lesz, maximum pocakosodik.
A doppingszer más kérdés, Tavaly az olimpián az amerikaiak hülyére nyerték magukat. Szerintem többé kevésbé azért, mert a kutatásokban elõrébb járnak báki másnál. Olyan tudományos szerekkel dolgozhattak a versenyzõk, amelyek majd 3-5-10év múlva kerülnek doppinglistára. De valjuk be õszintén, minden doppingszer úgy mûködik,h rengeteget kell hozzá edzeni. anélkül semmit nem ér. Amikor (azthiszem 1999ben) a nagy Tour botrány volt, meg rá 1 évre a Giron is balhéztak, minden versenyzõnél találtak "vérpörgettyût". Minden versenyzõ nyomatta az EPO-t, aminek van egy bizonyos szintje 50%, vagy mennyi. Mindenap mérték maguknak, és amíg 49.9alatt maradt mentek mint az örgöd, és a mosolyogva ültek a vérvételre bármelyik szakasz után.
Így megy ez.
Aki 15-20éves kora között ökölvívó volt, és hetente 3szor lejárt a városi edzõterembe dolgozni, még 45-50évesen is olyan vádlija lesz,h csak na(pl. édesapám) de aki fiatal korában úszott, 50 évesen is vállas lesz, maximum pocakosodik.
A doppingszer más kérdés, Tavaly az olimpián az amerikaiak hülyére nyerték magukat. Szerintem többé kevésbé azért, mert a kutatásokban elõrébb járnak báki másnál. Olyan tudományos szerekkel dolgozhattak a versenyzõk, amelyek majd 3-5-10év múlva kerülnek doppinglistára. De valjuk be õszintén, minden doppingszer úgy mûködik,h rengeteget kell hozzá edzeni. anélkül semmit nem ér. Amikor (azthiszem 1999ben) a nagy Tour botrány volt, meg rá 1 évre a Giron is balhéztak, minden versenyzõnél találtak "vérpörgettyût". Minden versenyzõ nyomatta az EPO-t, aminek van egy bizonyos szintje 50%, vagy mennyi. Mindenap mérték maguknak, és amíg 49.9alatt maradt mentek mint az örgöd, és a mosolyogva ültek a vérvételre bármelyik szakasz után.
Így megy ez.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Írta 2005. július 06. - 12:08

Én csak 1 könyvét olvastam és az alapján 1 dolog nem volt szimpatikus;a tipikus amerikai mentalitása...De erre még õ maga is kitér.Ami viszont csodálatos az a küzdeni akarása és h a betegsége után is ennyire teljes Mber tud lenni...
azért egy ilyen kaliberü élsportolót nem neveznék teljes embernek, valószínûleg nemnagon áll másból egy napja, mint az edzésbõl, a helyes táplálkozásból, stb., egyetlenegy célért....
teljes ember szvsz az, aki normális emberi életet él.az élsportlók nem ilyenek...
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. július 06. - 12:06

Annyival azért nem jobbak a Trek bringák, de lehet hogy az övékben el van rejtve egy motor.Nem hiába.... a Trek bringák...

A sebesség mindent megold.
Írta 2005. július 06. - 12:00

...És érdekes, hogy egy versenyzõ, aki Armstrong csapatához kerül egybõl százszor jobban megy, mint azelõtt(jó doppingszerek).
Nem hiába.... a Trek bringák...

WaNNaRiDE
Írta 2005. július 06. - 11:51

Armstrongot a rák tette ilyen erõssé a hegyeken, segített neki lefogyni, elismerem hogy nagy dolog legyõzni a betegséget, de õ szedhette legálisan a rák gyógyszereket, amik mindenhol doppingszernek számítanak. És érdekes, hogy egy versenyzõ, aki Armstrong csapatához kerül egybõl százszor jobban megy, mint azelõtt(jó doppingszerek).
Idén remélem meg fogják verni, a T-mobile és CSC szét fogja szakítani a hegyeken.
Hajrá Jan!
Idén remélem meg fogják verni, a T-mobile és CSC szét fogja szakítani a hegyeken.
Hajrá Jan!
A sebesség mindent megold.
vendég_rvilike_*
Írta 2005. július 06. - 10:10

Az a hihetetlen,hogy masik 188 ember van a mezonyben aki szinten egesz evben kemenyen keszul es edz,megis ugy ver oda mindenkit a hegyeken mintha a tobbiek csak hobbibringasok lennenek.
Írta 2005. július 06. - 10:07

Olvastgatom az itteni hozzászólásokat, sok igazság van bennük. Az én véleményem: Armstrong erõs (mint mindig) és nagyon jók a segítõi (mint mindig). Csak akkor lehetne letaszítani a trónról (a hegyekben), ha sok potenciális ellenfele lenne. Ha csak 1-2 van azt gyönyörûen kontrollálják és megfogják. Persze tudom nem könnyû akár csak tartani is a ritmust vele a hegyekben...
Írta 2005. július 05. - 23:52

Én csak 1 könyvét olvastam és az alapján 1 dolog nem volt szimpatikus;a tipikus amerikai mentalitása...De erre még õ maga is kitér.Ami viszont csodálatos az a küzdeni akarása és h a betegsége után is ennyire teljes Mber tud lenni...
Írta 2005. július 05. - 23:45

Nekem Armstrong a király!Szerintem õ egy fantasztikus sportoló!Az eredményei önmagukért beszélnek!Hajrá Lance!
Szerintem az ideit is õ nyeri,ami nagyon jó befejezés lenne neki.Jövõre pedig jöhetnek az új reménységek!
Szerintem az ideit is õ nyeri,ami nagyon jó befejezés lenne neki.Jövõre pedig jöhetnek az új reménységek!
Írta 2005. július 05. - 23:40

sokminden van földön s égen mit nem érthet ember...
Írta 2005. július 05. - 23:30

tavaly néha úgy nézett ki hogy Basso érõsebb meg hogy nem is megy neki már annyira.......aztán egyszercsak jött egy hegyi ítõfutam, azután már azt hiszem senki nem kételkedett a dologban...
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. július 05. - 23:27

Sziasztok!
Én is nagy Armstrong rajongó vagyok, 3-4 éve nézem folyamatosan a Tour-on a szereplését. Aki olvasta a könyveit az nagyjából tudja, hogy miért és miben jobb mint a többiek.
Hihetetlenül precíz, elszánt, nem zavarják meg a kisebb problémák sem.
És a nemrégiben a discovery-n vetített filmbõl is csak a profizmus jött le.
Szóval hajrá Lance!
Én is nagy Armstrong rajongó vagyok, 3-4 éve nézem folyamatosan a Tour-on a szereplését. Aki olvasta a könyveit az nagyjából tudja, hogy miért és miben jobb mint a többiek.
Hihetetlenül precíz, elszánt, nem zavarják meg a kisebb problémák sem.
És a nemrégiben a discovery-n vetített filmbõl is csak a profizmus jött le.
Szóval hajrá Lance!
Írta 2005. július 05. - 23:21

háát hallod néha már tényleg olyan mintha nem is közénk emberek közé tartozna illen teljesítménnyel. Olvastátok a könyvjeit??bár gondolom igen
Írta 2005. július 05. - 23:18

Öreganyám azt mondya Õ egy UFU.
És õ márcsak tudya....emlékszik a még a háboru alatt látott hasonlókat a mezõn ...valami Bartoli ürge vagy ki....
én nem hiszem. egyszerüen csak yobb.
És õ márcsak tudya....emlékszik a még a háboru alatt látott hasonlókat a mezõn ...valami Bartoli ürge vagy ki....
én nem hiszem. egyszerüen csak yobb.
Írta 2005. július 05. - 23:14

tény hogy egész évben erre készül, úgy nagyon, hát meg a csapata is nagyon ott van és kib...... tt profik de azé a CSC sem olyan rossz csapat, ma sikerült is bebizonyítaniuk. ti már elgondolkodtatok azon hogy, hogy a francba csinálja ezt? elképesztõ volt ahogy tavaly is felment egy egy "emelkedõre":-)és mintha csak egy kis dombra tekert volna fel.
Írta 2005. július 05. - 23:10

Szerintem Aromstong ha nincs is olyan jó kondiban mint az elõzõ években(ami nekem eddig nem így tûnik), akkoris van olyan erõs a csapata hogy megnyerje neki(szvsz már tavaly is nagyban szerepet játszott a végsõ sárgában pár segítõ akik végig felhúzták a hegyeken és csak az uccso pár km-t kellett segítség nélkül nyomnia, ennek ellenére azért mégiscsak õ volt a legjobb).
Meg nekem van egy olyan érzésem hogy ha nem érezte volna magát elég erõsnek az esetleges gyõzelemhez akkor idén nem indult volna el.
Meg nekem van egy olyan érzésem hogy ha nem érezte volna magát elég erõsnek az esetleges gyõzelemhez akkor idén nem indult volna el.
FuLL SpEEd oR NoThiNg
vendég_rvilike_*
Írta 2005. július 05. - 23:09

Barmibe fogadok hogy Ullrich iden se fog tudni semmit menni a hegyen...
Pedig jo lenne
Pedig jo lenne
Írta 2005. július 05. - 23:03

én sem azt mondom hogy nem õ fogja megnyerni, mert egyértemû neki van a legnagyobb esélye de még bukhat is és csomó más is közbe jöhet, bár ezt én sem szeretném. Én a legjobban Bassora leszek kiváncsi. Bár azt mondták azt hallottátok, hogy az Ullrich Klöden Vinokurov hármas fogja megszorongatni Armstrongot.kiváncsi leszek
Írta 2005. július 05. - 22:54

szerintem amstrong megnyerte, habár sok van még hátra, de emlékezzünk az elmúlt években is úgy volt, h ha õ átvette a sárga trikót, azt utána nem nagyon adta át másnak. és a hegyek még most jönnek, amin amstrong jól megy.
de hajrá LACI, csak így tovább!!!
de hajrá LACI, csak így tovább!!!