Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

NaDia

NaDia

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Mint már írtam, mindenki szedi a doppingszereket.
Mindenkinél találtak vérvizsgáló készüléket, szedik a termékeket, csak szinten kell tartani.
Évi 30-35-40.000km-t nem lehet friss csikremellbõl, meg rizsbõl, tésztából végigbiciklizni.

Itthon a pl. a Fradi szerintetek mitõl megy???

Jó ez tény. de nincs annyi ellenõrzés mint külföldön, sõt alig- alig akad egy egy, azt meg állítólag lehet is tudni "biztos forrásból". legalábbis nekem ilyen infoim vannak.(hozzáteszem sajnos itthon ez megy)

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
www.velo.hu itt szokott lenni élõ közvetítés.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Mint már írtam, mindenki szedi a doppingszereket.
Mindenkinél találtak vérvizsgáló készüléket, szedik a termékeket, csak szinten kell tartani.
Évi 30-35-40.000km-t nem lehet friss csikremellbõl, meg rizsbõl, tésztából végigbiciklizni.

Itthon a pl. a Fradi szerintetek mitõl megy???
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

NaDia

NaDia

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

mindenki szed vmit, kérdés, hogy mit.

"szódavízzel ez nem megy"

az elsõ oldalak óta vártam már, hogy mikor csendül fel a dopping téma, pedig ennek a topicnak nem errõl kéne szólnia, bár errõl lehet, hogy nem mi tehetünk.

(tbalazs: egész évben bármikor lehet/szokták ellenõrizni, vagy csak a versenyek idején?)

hello Burce!
igaz hogy Balázstól kérdezted ezt a kérdést, de én is válaszolok. Armstrongot, meg a többi nagymenõt egész évben bármikor ellenõrizhetik. Errõl is irt a második könyvében. Pont az a lényeg, hogy véletlenszerûen csapnak le rá, akár reggel 6-kor vagy késõ este vacsi közben. Állítólag ezért is ment tönkre a házassága, mert a felesége Kim már nem birta elviselni ezeket a rajtaütéseket, mert még akkor is megtalálták amikor éppen a gyereke alatt cserélt pelenkát. Szóval ennyire komolyan veszik ezt a doppingos témát a WADA-nál. Én hiszem azt hogy ennyi ellenõrzés mellett nem lehet doppingolni vagy nagyon profin kell csinálni.(vagy lehet naiv vagyok, bár nem hinném) Armstrong dopping nélkül profizmust csinált a kerékpározásból. Sok szeretettel ajánlom elolvasásra a második könyvét, sok mindent meg lehet tudni belõle, bár néha már túlságosan ömlengõs de azért jó.

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Amúgy pedig, ha nem akarod, nem kell az amerikai robotfejet nézned, pl. kikapcsolod a tv-t, vagy nézhetsz Girot, Vueltat, ott nem indul.

Szerencsére!!!

Lacinak pedig újból csak gratulálni lehet, ez a szökés megint szép volt, bár Comessora haragszom egy kicsit.

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

HOL LEHET NÉZNI INTERNETEN??????????
nincs tvm.
SEGÍÍÍTSÉGG!! Bodrogi épp mit mûvel én meg épp mit mûvelek??? :(

Hááát, Bodrogi ma nagyot ment!!!! :)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
átugrok hozzád:)
sayn a nem lehet mert az ucso UVre holnap még be kéne menni..most is itt tanulok épp.
hyuydeyio hog ynekünk 8áig tart a Vizsgidõszak..pfüü

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Te epp kiabalsz a forumban ;)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
HOL LEHET NÉZNI INTERNETEN??????????
nincs tvm.
SEGÍÍÍTSÉGG!! Bodrogi épp mit mûvel én meg épp mit mûvelek??? :(
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Most pl. inkabb bekapcsolom mindjart :))

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Amúgy pedig, ha nem akarod, nem kell az amerikai robotfejet nézned, pl. kikapcsolod a tv-t, vagy nézhetsz Girot, Vueltat, ott nem indul.

Szep is lenne, kikapcsolnam a tv-t, ha a Tour jon...:)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Nagyon nincs ám igazatok...
Ezek mögött az eredmények mögött nagyon komoly edzésmunka van... Hihetetlen sokat dolgoznak ezekért az eredményekért. Benn görnyednek a szélcsatornában napokig, az egész életük ekörül forog. Szerintem el sem lehet képzelni, hogy mit megtesznek, hogy ilyen erõsek legyenek. Armstrongról a versenytársai is mindig elmondják, hogy mennyire dúrva az az elszántság ami benne van, hogy csak ez van az életében, minden ekörül forog. Az ébredés és lefekvés között csak a biciklire gondol. Saját embere van aki megy mögötte motorral az edzéseken, hogy ne üssék el, a legnagyobb szarban, hidegben is edz. Kizárólag erre a versenyre készül egész évben... Szerintem amikor valaki a legtöbbet ellenõrzött sportoló a világon (évi 40-50) szúrópróbaszerû vizsgálaton esik át. Akkor nem hiszem, hogy bármit is szedne. Nagyon nem tetszik a hülye amerikai biztos szed valamit, de a többiek nem. Jah és akkor ott van Laci, ezek szerint õ is szed valamit? Õ is ott van...

hát ez a baj szerintem...ez nem egy ember élete, ez egy kerékpárózó tenyészállaté...
és tuti, hogy nem a csirkecomboktól ilyen erõsek...nem feltétlenül a doppingra gondolok (bár kérdés,hogy mi számít annak, pl van egy csomó szer, ami pát éve még legális volt)

szóval szerintem ez egyszerûen életpazarlás...bár ettõl fügetlenül szoktam nézni, sõt drukkolok egy-kettõnek, de tudom, hogy droidok..
Van állásom...:bananadan

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

... En az olyan fazonokra vagyok kivancsi, mint Virenque (igy irjak?), amikor tavaly (asszem juli 14-en) megnyerte azt a brutal hegyi szakaszt.

Akkor nézd az eurosportot, mert fel-fe tûnik néha, mint szakkommentátor... :D

WaNNaRiDE

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
mindenki szed vmit, kérdés, hogy mit.

"szódavízzel ez nem megy"

az elsõ oldalak óta vártam már, hogy mikor csendül fel a dopping téma, pedig ennek a topicnak nem errõl kéne szólnia, bár errõl lehet, hogy nem mi tehetünk.

(tbalazs: egész évben bármikor lehet/szokták ellenõrizni, vagy csak a versenyek idején?)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Hat nekem fogalmam sincs ki mit szed, ezert nem is ezen all vagy bukik a szemelyes szimpatia...

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Nagyon nincs ám igazatok...
Ezek mögött az eredmények mögött nagyon komoly edzésmunka van... Hihetetlen sokat dolgoznak ezekért az eredményekért. Benn görnyednek a szélcsatornában napokig, az egész életük ekörül forog. Szerintem el sem lehet képzelni, hogy mit megtesznek, hogy ilyen erõsek legyenek. Armstrongról a versenytársai is mindig elmondják, hogy mennyire dúrva az az elszántság ami benne van, hogy csak ez van az életében, minden ekörül forog. Az ébredés és lefekvés között csak a biciklire gondol. Saját embere van aki megy mögötte motorral az edzéseken, hogy ne üssék el, a legnagyobb szarban, hidegben is edz. Kizárólag erre a versenyre készül egész évben... Szerintem amikor valaki a legtöbbet ellenõrzött sportoló a világon (évi 40-50) szúrópróbaszerû vizsgálaton esik át. Akkor nem hiszem, hogy bármit is szedne. Nagyon nem tetszik a hülye amerikai biztos szed valamit, de a többiek nem. Jah és akkor ott van Laci, ezek szerint õ is szed valamit? Õ is ott van...
www.spring.hu

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Szamomra nagy megkonnyebbules lesz h nem kell ezt az amerikai robotfejet figyelni jovore. Vhogy hihetetlenul ellenszenves a csavo, kilugozott, unalmas az egesz, hianyzik belole minden, ami emberi. Soha semmi megingas, ketsegek.. En az olyan fazonokra vagyok kivancsi, mint Virenque (igy irjak?), amikor tavaly (asszem juli 14-en) megnyerte azt a brutal hegyi szakaszt.

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Hát igen, az ember ilyen teljesítmény láttán (pl. tegnap is 57,5 km/h átlag a DSC-nek)arra gondol, hogy ezt már szinte lehetetlen csak edzéssel elérni. Tavaly is milyen jól ment Tyler Hamilton, aztán kiderült, hogy a vérvétel elõtt vérátömlesztést csináltak rajta. Úgyhogy szerintem ezek az amerikaiak szinte már mindenre képesek a gyõzelemért. Beszednek minden sz*rt amit az orvosok kevernek nekik.
Amúgy sztem Lance a hegyeken is simán megtartja a sárgát, én Ivan Basso-ban bízom, hogy max. egy-két hegyen megveri. Annyi azért benne van a srácban, meg a CSC-ben.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
szerintem az az alapvetõ baj a tourral (és más sportokkal is), hogy ezek a teljesítmények messze afelett vannak, amit egy normális ember tudna...

ma már egy élsoportoló kölökkorában elkezd edzeni, aztán ez lesz a munkája, telenyomják az élete során mindenféle egészsége/nem egészséges szerekkel, csupán azért, hogy nyerjen 2 tizedet....
pl ott van az ausztráliai olimpiára kitenyésztett úszócsávó..szerintem ezekkel a bicósokkal is így van ez, erre tenyésztik õket..
Van állásom...:bananadan

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Pont ezt akartam mondani én is! Az Amerikaiak mostanában rettentõ jól mennek pedig egy év alatt nem lehet ennyit fejlõdni. Fõleg úgy nem, hogy nagyjából megeggyezik az edzésmunka, amit végeznek. Valami suss- mussnak kell lennie a háttérben. Ez megint azért gáz, mert így már nem egyenlõek a feltételek. Ha mindenki úgyanúgy doppingolna, akkor csak az egészségük bánná (meg mint a fociban "hirtelen ki tudja mitõl" sorba leállna "teljesen egészséges emberek" szíve), a verseny akkor egyenlõ feltételekkel menne. De így?! Nem lehet tudni mi áll a háttérben.