Nagyon nincs ám igazatok...
Ezek mögött az eredmények mögött nagyon komoly edzésmunka van... Hihetetlen sokat dolgoznak ezekért az eredményekért. Benn görnyednek a szélcsatornában napokig, az egész életük ekörül forog. Szerintem el sem lehet képzelni, hogy mit megtesznek, hogy ilyen erõsek legyenek. Armstrongról a versenytársai is mindig elmondják, hogy mennyire dúrva az az elszántság ami benne van, hogy csak ez van az életében, minden ekörül forog. Az ébredés és lefekvés között csak a biciklire gondol. Saját embere van aki megy mögötte motorral az edzéseken, hogy ne üssék el, a legnagyobb szarban, hidegben is edz. Kizárólag erre a versenyre készül egész évben... Szerintem amikor valaki a legtöbbet ellenõrzött sportoló a világon (évi 40-50) szúrópróbaszerû vizsgálaton esik át. Akkor nem hiszem, hogy bármit is szedne. Nagyon nem tetszik a hülye amerikai biztos szed valamit, de a többiek nem. Jah és akkor ott van Laci, ezek szerint õ is szed valamit? Õ is ott van...
hát ez a baj szerintem...ez nem egy ember élete, ez egy kerékpárózó tenyészállaté...
és tuti, hogy nem a csirkecomboktól ilyen erõsek...nem feltétlenül a doppingra gondolok (bár kérdés,hogy mi számít annak, pl van egy csomó szer, ami pát éve még legális volt)
szóval szerintem ez egyszerûen életpazarlás...bár ettõl fügetlenül szoktam nézni, sõt drukkolok egy-kettõnek, de tudom, hogy droidok..