Defekt? Hm.., egy másik esélyes versenyzõ is mondott ilyet, aki nem nyerte meg éppen a sprintet, ha így is volt legfeljebb lassú defektje lehetett, mert különben párszáz métert lehet vele menni, és fõleg nem sprintnél.
Viszatérve Grolsch kritikájához: a mezõny közepénél volt a bukás, akik utána voltak, azok is hátrányba kerlütek az elejéhez képest, aztán meg, amikor látják, hogy nem tudnak felzárkózni, már nem nyomják neki.
Te, biztos, hogy ugyanarról a napról beszélünk??? Mert tegnapelõtt nem volt bukás a céltól 19 km-re. Akkor esett Valverde, amibe kb 6-an keveredtek bele és mindenki azonnal folytattni tudta, kivétel Valverde és egy FrancaiseDJ kerekes, aki új bicóra várt. Szóval a bõ 20 km alatt mindenki szépen fel tudott zárkózni.
Az elõtte lévõ nap, igen ott volt bukás a másfél km-es kapunál. És ott persze, hogy mindenki csak betolta a bicajt...
Amúgy meg azt tartottam mosolygósnak, hogy a The Cauberg csak 700 m-hosszú és utána még volt kb 1,4 km hosszú többé-kevésbé egyenes rész, és érdekes, hogy ezen a 2 km-en kaptak 120-an különidõt és 30-an 6 percet...mi lesz majd az Alpokban? De már kiveséztük a témát!!!
És remélem csak rosszul vettem ki a beírásodból, hogy Zabelt szapulod!!:flame:
Gondolod, hogy direkt kiállt, mert nem akart sprintelni, és gyorsan kiszúrta a kerekét és azt mondta: defekt! Ne legyél má' csacsi!
Voti! Én nem láttam tegnap a közvetítést...de így útólag én is tök oda-vagyok...jobb is hogy nem láttam