Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de France

- - - - -

• Please log in to reply
1127 replies to this topic

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Tudom,nem linkedõ,......DE:
http://index.hu/sport/tdf0706/

uff nem szeretem az ilyen negatív újságírókat...mi az hogy megint kikapott? Rajta van a sárga trikó, nem elég?! Különben is az nevet aki utoljára nevet...ez egy 3 hetes verseny :D

Lehet, hogy ma Freire volt a leggyorsabb, de ha az eddigi szakaszokat nézzük, akkor azokon, meg gyengusan szerepelt. Boonen, meg mindig ott volt a spiccen!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Tudom,nem linkedõ,......DE:
http://index.hu/sport/tdf0706/
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Ok, nem gondoltam teljesen komolyan. Lemaradt simley: :D

Okay, akkor peace! :D
Tényleg bénák! :whip: hihi (vicc)

Na, szombaton idõfutam...de lesz még jó-pár lapos szakasz...szerdán lesz az elsõ izgis hegyes szakasz! Már várom!

tocsa

tocsa

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

Azért ne essünk túlzásokba!

Én írtam, hogy tisztelem és becsülöm õket.
Kritizálni meg mindenki tud és szeret.

Ok, nem gondoltam teljesen komolyan. Lemaradt simley: :D
--
tocsa

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Ezen kívül bénák mert:

Azért ne essünk túlzásokba!

Én írtam, hogy tisztelem és becsülöm õket.
Kritizálni meg mindenki tud és szeret.

tocsa

tocsa

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

Kik azok a mások?

Mint más normális bringások. Ezek tök bénák.
- állandóan esnek-kelnek (rmx rider)
- bénák mert lemaradnak (Grolsch)
- képesek és defekteket kapnak

Ezen kívül bénák mert:
- több héten keresztül minden nap 200km körül tekernek
- egy-egy 200km etapnál képesek a vége felé 45km/h vagy afölötti átlagot tekerni akár több órán át is
- Pireneusokon és Alpokon is túljutnak
- bénák mert bénák
- nevetségesen gyengék
- elhízottak, tiszta zsír mindegyik
- kétszer olyan gyrosan mennek hegyre fel, mint mi
- a világ legjobb 190 bringása

De amúgy biztosan bénák. vagy talán mégse véletlenül õket választották a TdF-ra?
--
tocsa

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

ezek betegek, sokkal többet esnek mint más bringások, tegnap is néztem a TDF-et és 2esés is volt fél óra altt..:D

Kik azok a mások?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ezek betegek, sokkal többet esnek mint más bringások, tegnap is néztem a TDF-et és 2esés is volt fél óra altt.. :S épp anyám kérdezgette hogy minek nekik sisak :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
na valaki elég butát esett a peloton végén, szóval pár embernek (köztük tom boonen) eléggé sietni kellett, hogy utolérje a tömeget.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Voti! Megint olyan ideges a mezõny, mint 2004-ben...ott is estek keltek az elsõ héten :(

Ha Armstrong itt lenne nyugi lenne :D
Csak vicc volt.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
"On today’s forth stage, Erik Zabel had to let his competitors escape at a very unvafourable moment. Four kilometres ahead of the finishing-line, the MILRAM sprinter was stopped by a burst tyre. But he managed to make it into the 3000 metres zone, in order not to lose time. The stage from Huv to Saint Quentin over 207 kilometres was won by the Australian Robbie Mc Ewen of Team Davitamon – Lotto.

Tessék! 4 km-el a cél elõtt kapta a defektet, csak továbbment.

Voti! Megint olyan ideges a mezõny, mint 2004-ben...ott is estek keltek az elsõ héten :(

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Voti! Én nem láttam tegnap a közvetítést...de így útólag én is tök oda-vagyok...jobb is hogy nem láttam ;)

Én meg a sok bukás-kulcscsont törés miatt vagyok kiakadva. A tegnapi cél elõttinél is Julian Dean válla ért le elõször, de szerencsére visszaült és begurult a célba. Remélem ma nem azza kezdik, hogy feladta. Ez a kulccsont nagyon alulméteretezett dolog :(

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Defekt? Hm.., egy másik esélyes versenyzõ is mondott ilyet, aki nem nyerte meg éppen a sprintet, ha így is volt legfeljebb lassú defektje lehetett, mert különben párszáz métert lehet vele menni, és fõleg nem sprintnél.
Viszatérve Grolsch kritikájához: a mezõny közepénél volt a bukás, akik utána voltak, azok is hátrányba kerlütek az elejéhez képest, aztán meg, amikor látják, hogy nem tudnak felzárkózni, már nem nyomják neki.

Te, biztos, hogy ugyanarról a napról beszélünk??? Mert tegnapelõtt nem volt bukás a céltól 19 km-re. Akkor esett Valverde, amibe kb 6-an keveredtek bele és mindenki azonnal folytattni tudta, kivétel Valverde és egy FrancaiseDJ kerekes, aki új bicóra várt. Szóval a bõ 20 km alatt mindenki szépen fel tudott zárkózni.
Az elõtte lévõ nap, igen ott volt bukás a másfél km-es kapunál. És ott persze, hogy mindenki csak betolta a bicajt...

Amúgy meg azt tartottam mosolygósnak, hogy a The Cauberg csak 700 m-hosszú és utána még volt kb 1,4 km hosszú többé-kevésbé egyenes rész, és érdekes, hogy ezen a 2 km-en kaptak 120-an különidõt és 30-an 6 percet...mi lesz majd az Alpokban? De már kiveséztük a témát!!!

És remélem csak rosszul vettem ki a beírásodból, hogy Zabelt szapulod!!:flame:
Gondolod, hogy direkt kiállt, mert nem akart sprintelni, és gyorsan kiszúrta a kerekét és azt mondta: defekt! Ne legyél má' csacsi!

Voti! Én nem láttam tegnap a közvetítést...de így útólag én is tök oda-vagyok...jobb is hogy nem láttam ;)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
A defektet még az uccsó km elõtt szerezte, és volt egy nagy kanyar. Így is érdekesen vette be, hogy kettõvel ment. Én sajnáltam.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Defekt? Hm.., egy másik esélyes versenyzõ is mondott ilyet, aki nem nyerte meg éppen a sprintet, ha így is volt legfeljebb lassú defektje lehetett, mert különben párszáz métert lehet vele menni, és fõleg nem sprintnél.
Viszatérve Grolsch kritikájához: a mezõny közepénél volt a bukás, akik utána voltak, azok is hátrányba kerlütek az elejéhez képest, aztán meg, amikor látják, hogy nem tudnak felzárkózni, már nem nyomják neki. Annyi viszont tényleg érzékelhetõ, hogy az elõzmények miatt nem szaggatják az istrángot a mostani TdF indulók, valahogy kiment a nyomás azt egész verseny "gumijából" is, miután kizártak midnen nagyot a versenybõl, aki meg maradt az kiesett különféle okokból.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Zabel az utolsó KM-körül eldefektelt.

:cry: :klnie:
neeeeee!!!

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Zabel az utolsó KM-körül eldefektelt.
Célegyenesben esés: Julian Dean
A mai szakasz befutói.
R.McEwen (zöld trikó)
I.Galvez
O.Freire
T.Hushovd
Összetett:
T.Boonen
M.Rogers
G.Hincapie
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

tocsa

tocsa

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Amikor a vége felé felgyorsulnak 60km/ra a szökevények üldözése közben, akkor hiába bújik szélárnyékban a boly végén, még profinak egy is nehéz egyáltalán megmaradni!!!
--
tocsa

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Én ezen a viccen azóta nem tudok nevetni, amióta a Dolomitokban egy õsz hajú és egy erõsen kopaszodó nagypapi is hozzám képest 2x sebességgel ment el mellettem, mosolyogva ciaoztak, míg én a tüdõm kiköpésével voltam elfoglalva :D
Viccet félretéve, ha ma megszakítják magukat, holnap nem tudnak segíteni.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

A mezõnybõl csak páran vannak akiket az összetett helyezés érdekel, a többi vagy másra hajt (szakaszgyõzelem, zöld trikó, pöttyös trikó, stb.), vagy másért van ott (vízhordó, segítõ), esetleg az a feladata, hogy egy-egy hosszú szökésben sokáig mutassák a tvben, így reklámozva a szponzorokat. Vagy idõfutammenõ mint Bodrogi, és ott sokszor elhangzik a szponzor neve...
Õket nem érdekli mennyit kapnak egy ilyen hosszú meleg szakaszon...
Szerintem :)

Igen, igazad van...akkor is vicces volt nézni...miért nem volt az? Egy hegy amin sprint befutó van, ott kapnak 6 percet.
Jó persze õk tudják mi a taktikájuk.