Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
Posted 2006. July 11. - 23:19

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. July 11. - 11:15

Posted 2006. July 11. - 08:15

koszi
Leon
Posted 2006. July 10. - 15:33

Ja, majd headseten tollbamondják neki!
"Push it Floyd, push it!!"

Posted 2006. July 10. - 15:31

Az lehet hogy nincs esze, de ha erõs, akkor nem is kell
Ja, majd headseten tollbamondják neki!

Posted 2006. July 10. - 15:27

Landis nem nyerhet, nincs elég esze hozzá. Klöden fog nyerni.
Az lehet hogy nincs esze, de ha erõs, akkor nem is kell

Posted 2006. July 10. - 15:05

"Olyan voltam mint egy kezdõ, láttam magam az óriáskivetítõn és világos számomra, hogy elfelejtettem hogyan kell sprintelni"
"Nincs értelme folytatnom, abba kéne hagynom és vmi mást próbálni csinálni. Szükségem van egy kis csendre és pihenõre. Nem tervezem, hogy mezõnybefutón sprinteljek."
"Nem tudom, hogy ezek a hibák tõlem, vagy a csapattól erednek, de jelen pillanatban számomra minden rosszul alakul. Õszintén szólva nem tudok semmit tenni a zöld trikóért."
Basszus!!! 25 éves, világbajnok, és mély depresszióban van, mert nem tud szakaszt nyerni az idei Touron! Tavaly 5 szakaszt nyert. Na álljon már meg a menet, nem eszik olyan forrón a kását!!!
Még a végén kijelenti, hogy kiégett és abbahagyja a kerékpározást?? A második helyen áll Mcewen mögött a zöld trikóért...ha Robbie kipurcan a hegyeken, amire van esély, akkor övé a zöldike!!! Nem lehet vki ilyen negatív!!!
Posted 2006. July 10. - 13:28

A sebesség mindent megold.
Posted 2006. July 09. - 11:29

...most idõfutamon 1 percet vert mindenkire...azért ez nem semmi!!!!!!!
Ezt jó látni, amikor vki ennyire önfeledten örül:
http://www.cyclingne...ur06/tour067/11
http://www.cyclingne...GONCHARTOUR2331
újabb tipp összetettre

Landis nagyon durván nyomja:

http://www.cyclingne...tour067/DV88901
De abbahagyom, mert ez nem az érdekes képek topikja! ...
Posted 2006. July 08. - 20:56

arról aki elesett ma, rá a padkára és utána a csuklóját fájlalta az most végleg kiesett? mert vmi olyat mondott a kommentátor hogy mihamarabb kórházba kell vinni. gyorsan felépül?
Hát, ha elvitte a mentõ úgy, hogy nem fejezte be a futamot akkor kiesett!

Csuklótörés, hmm, kb 4 hét felépülés, de legalább tud gibszben tekerni, csak gondolom nem versenyen.
Amúgy Bobby Jullich-nak hívják, CSC versenyzõje, egy klasszis, kár érte (is)
Összetett nyertes: Simoni, Kloden - tipp

Posted 2006. July 08. - 19:31

nulla esélye van persze.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. July 08. - 18:49

Posted 2006. July 08. - 17:36

Idõfutam.
Nem jött be a papírforma.
Honchar egyszerûen verhetetlennek bizonyult.
Így átvehette a sárga trikót.
Majd' 51Km/h-s átlagot tekert,"brutális" áttételen.
Boonennek sajnos ma be kellett érni a 41. hellyel.
Csapatversenyben a T-Mobil vette át a vezetést a Discoverytõl.
Sorrend:
Honchar
Landis
Lang
Rogers
Larsson
Sinkewitz (Õ volt a mai nap legesélyesebbje)
Fothen
Kloden
Menchov
Posthuma
Összetett állása:
Honchar
Landis
Rogers
Sinkewitz
Fothen
Kloden
Posted 2006. July 07. - 17:12

R.McEwen állvahagyott mindenkit. Harmadik szakaszgyõzelme az idei touron.
Boonen csak mérgesen rázhatta az öklét.
Viszont továbbra is övé a sárga trikó.
tehát:
R.McEwen
D.Benatti
T.Boonen
B.Eisel
T.Hushovd
Posted 2006. July 07. - 13:02

De gondoljatok bele mi van egy maraton rajtjánál is. Nagyon észnél kell lenni a bojban. Ezek meg mennek 40-50-nel egymástól pár centire, csak egy kis figyelmetlenség és máris kész a katasztrófa. Ezek meg tekerés közben esznek, öltöznek. Ja és 200 km után valószínûleg lankadhat a koncentráló képességük és akkor még minden maradék erejüket beleadják egy sprintbe. És a Peloton is a végére gyorsul fel, hogy beérjék a szökevényeket, ott is nagy lehet a hajtás, meg a helyezkedés. Szóval én azt csodálom, hogy ilyen baromi esések után még felülnek a bringára és nyomják tovább.
Persze az is micsoda csalódás lehet, hogy egész évben, vagy életében azért edzett, hogy végre itt lehessen és erre már az elsõ napokban bukik és feladni kényszerül...
Szóval ezek az emberek nem átlagosak. Biztos hatalmas akarat, meg kitartás, meg szívósság jellemzi õket.
Posted 2006. July 07. - 11:08

Azért egyszer majd add össze, hogy 200 km alat mennyit esik egy XC vagy egy DH versenyzõ, aki egyedül megy.sztem nem bénák, sõt tiszteletre méltó hogy ilyen kitartóan tudnak tekerni, csak a mód hogy bolyba mennek és sokat esnek és az tömeg balesetet okoz, rossz. más bringások, pl. cc-ek nem esnek ennyit, dh-ba ugyan lehet ilyen sûrûn esés de az nem okoz tömegbalesetet,

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. July 07. - 10:25

Posted 2006. July 07. - 07:00

Posted 2006. July 07. - 00:49

Posted 2006. July 06. - 23:33

- kétszer olyan gyrosan mennek hegyre fel, mint mi
Szeretnel te fele olyan gyorsan hegyre menni mint ok