Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Megirigyelték a retekklub nagyszerû vébé kommentálását, és nem szeretnének lemaradni minõségben. :)
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
BElehallgattam én is a közvetítésbe, ki az a harmadik nagyonlaza fickó?? Ez azért már túlsok, kettõ is több volt a soknál, ezekt nem leeht leváltani értelmesebbre? Majd tíz év óta, ugyanazok az erõltetett poénkodások, egymás frocclizása unalomból, össze-vissza beszélések, nagyképûskedések, óriási tévedések. Valaki szóljon már nekik, hogy nem a kocsmába vannak egymásközt...

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Már csak Para Kovács Imre hiányzott! Persze, hogy az egyik legkirályabb etapon "élvezhetjük" sziporkázó beszólásait!:(

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hegyen sosem villogott, jó, ok mindig ott volt az elején, de az utsó km-eken mindigg kapott 1-2 percet. Armstrong nem kímélte! :)
És volt aki tudta Armstongal tartani a tempót. pl Basso, Valverde...Ullrick mindig az idõfutamon kompenzált. Ha a T-mobilosok ilyen erõsek, gondolom mindenkinek csúnyán elláta volna a baját idõfutamon!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
De viszont télleg nagyon kár azért a doppingbotrányért, bár így mások is teret kapnak, de azért kiványcsi lettem volna mit tud Ullrich....

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Sió, meg Cappy, igen arra emlékszem, tényleg haláli volt.

Kesslert csak azért írtam, mert elég erõsnek néz ki, mindig elõl van, rengeteget dolgozik, szakaszt is nyert izomból... aztán lehet sokat kell segítenie Klodennek és elfárad. Kolden még nem sokat mutatott....majd ma! :)

Voigt milyen jól nyomta már Giron?! !!! Szerintem most nincs olyan formában...idõfutamon is utsó lett :(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Honnan tudod, hogy jót mond? Csak mert mond egy nevet? Amúgy sokszor rossz neveket mondanak hidd el.
És most felvágok, meg menõzök, :P De én a szemüvegükrõl, meg a testtartásukról megmondom, hogy kicsoda!

Tegnap is helikopterrõl ment a totál az elsõ hegyrõl, ott volt egy Milramos elõl, szerintük az csak Zabel lehet! Nem zavarta õket, hogy pontosan lehettett látni, hogy 186-os a rajtszáma, és az Knees, de no problem!

Hiszek neked, azok már vénülnek, de akkor is jópofa emberek....tavalyi beszólásuk teccett, mikor ketten voltak szökésben és gyümölcslénevükkel idétlenkedtek Oscar Pereiro SIÓ, és HinCAPPY......ez ütött

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
1, Kloden,2, Moreau, kessler-t nem hinném hogy elsõ 3-ban lesz, de kitudja....még Voigt-nak drukkolok, de minek..:(

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Na jó de mikor helikopterképrõl mondja meg hogy 200 méterre ki lökdösi éppen le a másikat a bicajról meg kit tép szét egy menyét...azér az nem semmi, én is csípem amúgy õket, jópofák, fõleg mikor mesélik hogy ziziben fogadtak....

Honnan tudod, hogy jót mond? Csak mert mond egy nevet? Amúgy sokszor rossz neveket mondanak hidd el.
És most felvágok, meg menõzök, :P De én a szemüvegükrõl, meg a testtartásukról megmondom, hogy kicsoda!

Tegnap is helikopterrõl ment a totál az elsõ hegyrõl, ott volt egy Milramos elõl, szerintük az csak Zabel lehet! Nem zavarta õket, hogy pontosan lehettett látni, hogy 186-os a rajtszáma, és az Knees, de no problem!

Meg volt olyan, hogy Sandy Casart le Jimmy Casperezte, amikor nincsenek is egy csapatban :)

Amúgy néha én is elröhögök rajtuk, mert tudnak aranyosak lenni, de néha a telefonomat szorongatom, hogy bemegyek és én akarom vezetni a mûsort, mert ...

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
1. Popovics
2. Rasmussen
3. Tostschnig

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Tipp a mai szakaszra?
Nálam: 1. Moreau 2. Kessler 3. Kloden :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Na jó de mikor helikopterképrõl mondja meg hogy 200 méterre ki lökdösi éppen le a másikat a bicajról meg kit tép szét egy menyét...azér az nem semmi, én is csípem amúgy õket, jópofák, fõleg mikor mesélik hogy ziziben fogadtak....

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
hu é eddig egy szakszt se láttam csak 2 befutót.

amugy szerintem meg Cadel Evans nyer, mint nevetõ 3.ik vagy akárhányadik :))
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Én nem szeretem õket. (nem utálom õket, csak nem szimpik) Sokszor olyan beképzelten kommentálnak, de inkább a Sipos.
Meg elvárnám tõlük, hogy ne mondják össze vissza a neveket. Sokszor fogom a hajamat olyan hülyeségeket mondanak.

A legjobb az volt, amikor a Knézy az athéni olimpián az idõfutamot kommentálta és Ullrich tevepúpból szívta a vizet, mire felkiáltott: "Ullrich vmit egy csövön keresztül lélegzik!!! Vki írja meg fórumon mi lehet az!!!"

Hát szóval no comment :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Szép etap elé nézünk:):)

Az összetett Klödené lesz remélem... Megvan hozzá a tudása(jól megy fölfelé és nem rossz az idõfutamon se). Landis halványabb nála. Simoni meg csak 1-2 szakaszon tud akciozni a többin perces hátrányokat szed össze.

Én szeretem Knézyt meg a "szakit".

450.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
PArej: --magasságmérõvel mérve/számolva-- CSobánka: a központi tértõl a nyeregig (temetõ) pontosan 8% az átlagos emelkedése, de van benne több helyen 12% rész. Pilisszántón a templomtól a nyeregig általában 10-12% között mozog, de van benne egy rövid szakaszon 20% is és 7-8% is. A Pilissztkereszti elágazástól a Kakas-hegyi erdei útig 8,5 % átlagos, de van benne 10% körüli rész, utána 5-6% körül mozog a Kétbükkfáig, onnantól Dobogókõ felé az elsõ 1 km 6-8% között, aztán laposabb. Szóval egyáltalán nem könnyû magyar viszonylatban, persze egy Speikkogelhez viszonyítva inkább kellemes domb...

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

na ilyenkor örülök, hogy én az angol eurosport hangját hallom, mike smith és társai :)

Hûûû de irigyellek, én meg akkor szerettem nagyon amikor a David Duffield meg a Stephen Roche kommentálták, az igazi hangulat volt. ÁÁÁÁ, inkább nem is mondok semmit, a közvetítés helyett inkább elolvasom a cyclingnews.com-on...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na ilyenkor örülök, hogy én az angol eurosport hangját hallom, mike smith és társai :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Kedves Profik!

Jönnek a hegyek végre! Tudna vki vmi viszonyítási alpot írni, mit jelent pl. egy 10%-os emelkedõ. Nem azt értem ezalatt, hogy 100 méteren 10 métert emelkedik, hanem, hogy ez a gyakorlatban mit jelent. Konkrétan a Békás 100-on, amikor másztam fölfelé Dobogókõre, és úgy éreztem, majd hanyattesek, az kb. mennyi? Az egy dolog, hogy a Knézy meg a spanja dobálóznak itt a százalékokkal, de ezek nekem semmit nem mondanak.

kösz, parej

ha ismered csobánkán a templom elõtti emelkedõt ahol 12 % van kiírva az olyan 10......dobogókõ felé nincs olyan meredek..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Kedves Profik!

Jönnek a hegyek végre! Tudna vki vmi viszonyítási alpot írni, mit jelent pl. egy 10%-os emelkedõ. Nem azt értem ezalatt, hogy 100 méteren 10 métert emelkedik, hanem, hogy ez a gyakorlatban mit jelent. Konkrétan a Békás 100-on, amikor másztam fölfelé Dobogókõre, és úgy éreztem, majd hanyattesek, az kb. mennyi? Az egy dolog, hogy a Knézy meg a spanja dobálóznak itt a százalékokkal, de ezek nekem semmit nem mondanak.

kösz, parej