Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
Posted 2006. July 13. - 14:28

pray the lord my soul to keep
Posted 2006. July 13. - 14:13

Posted 2006. July 13. - 13:40

Posted 2006. July 13. - 11:15

És volt aki tudta Armstongal tartani a tempót. pl Basso, Valverde...Ullrick mindig az idõfutamon kompenzált. Ha a T-mobilosok ilyen erõsek, gondolom mindenkinek csúnyán elláta volna a baját idõfutamon!
Posted 2006. July 13. - 11:06

Posted 2006. July 13. - 10:45

Kesslert csak azért írtam, mert elég erõsnek néz ki, mindig elõl van, rengeteget dolgozik, szakaszt is nyert izomból... aztán lehet sokat kell segítenie Klodennek és elfárad. Kolden még nem sokat mutatott....majd ma!

Voigt milyen jól nyomta már Giron?! !!! Szerintem most nincs olyan formában...idõfutamon is utsó lett

Posted 2006. July 13. - 10:37

Honnan tudod, hogy jót mond? Csak mert mond egy nevet? Amúgy sokszor rossz neveket mondanak hidd el.
És most felvágok, meg menõzök,De én a szemüvegükrõl, meg a testtartásukról megmondom, hogy kicsoda!
Tegnap is helikopterrõl ment a totál az elsõ hegyrõl, ott volt egy Milramos elõl, szerintük az csak Zabel lehet! Nem zavarta õket, hogy pontosan lehettett látni, hogy 186-os a rajtszáma, és az Knees, de no problem!
Hiszek neked, azok már vénülnek, de akkor is jópofa emberek....tavalyi beszólásuk teccett, mikor ketten voltak szökésben és gyümölcslénevükkel idétlenkedtek Oscar Pereiro SIÓ, és HinCAPPY......ez ütött
Posted 2006. July 13. - 10:34

Posted 2006. July 13. - 10:34

Na jó de mikor helikopterképrõl mondja meg hogy 200 méterre ki lökdösi éppen le a másikat a bicajról meg kit tép szét egy menyét...azér az nem semmi, én is csípem amúgy õket, jópofák, fõleg mikor mesélik hogy ziziben fogadtak....
Honnan tudod, hogy jót mond? Csak mert mond egy nevet? Amúgy sokszor rossz neveket mondanak hidd el.
És most felvágok, meg menõzök,

Tegnap is helikopterrõl ment a totál az elsõ hegyrõl, ott volt egy Milramos elõl, szerintük az csak Zabel lehet! Nem zavarta õket, hogy pontosan lehettett látni, hogy 186-os a rajtszáma, és az Knees, de no problem!
Meg volt olyan, hogy Sandy Casart le Jimmy Casperezte, amikor nincsenek is egy csapatban

Amúgy néha én is elröhögök rajtuk, mert tudnak aranyosak lenni, de néha a telefonomat szorongatom, hogy bemegyek és én akarom vezetni a mûsort, mert ...
Posted 2006. July 13. - 10:33

Posted 2006. July 13. - 10:30

Nálam: 1. Moreau 2. Kessler 3. Kloden

Posted 2006. July 13. - 10:27

Posted 2006. July 13. - 10:22

amugy szerintem meg Cadel Evans nyer, mint nevetõ 3.ik vagy akárhányadik

Posted 2006. July 13. - 10:00

Meg elvárnám tõlük, hogy ne mondják össze vissza a neveket. Sokszor fogom a hajamat olyan hülyeségeket mondanak.
A legjobb az volt, amikor a Knézy az athéni olimpián az idõfutamot kommentálta és Ullrich tevepúpból szívta a vizet, mire felkiáltott: "Ullrich vmit egy csövön keresztül lélegzik!!! Vki írja meg fórumon mi lehet az!!!"
Hát szóval no comment

Posted 2006. July 13. - 09:53

Az összetett Klödené lesz remélem... Megvan hozzá a tudása(jól megy fölfelé és nem rossz az idõfutamon se). Landis halványabb nála. Simoni meg csak 1-2 szakaszon tud akciozni a többin perces hátrányokat szed össze.
Én szeretem Knézyt meg a "szakit".
450.
Posted 2006. July 13. - 09:05

Posted 2006. July 12. - 22:57

Hûûû de irigyellek, én meg akkor szerettem nagyon amikor a David Duffield meg a Stephen Roche kommentálták, az igazi hangulat volt. ÁÁÁÁ, inkább nem is mondok semmit, a közvetítés helyett inkább elolvasom a cyclingnews.com-on...na ilyenkor örülök, hogy én az angol eurosport hangját hallom, mike smith és társai
Posted 2006. July 12. - 17:10

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. July 12. - 16:56

ha ismered csobánkán a templom elõtti emelkedõt ahol 12 % van kiírva az olyan 10......dobogókõ felé nincs olyan meredek..Kedves Profik!
Jönnek a hegyek végre! Tudna vki vmi viszonyítási alpot írni, mit jelent pl. egy 10%-os emelkedõ. Nem azt értem ezalatt, hogy 100 méteren 10 métert emelkedik, hanem, hogy ez a gyakorlatban mit jelent. Konkrétan a Békás 100-on, amikor másztam fölfelé Dobogókõre, és úgy éreztem, majd hanyattesek, az kb. mennyi? Az egy dolog, hogy a Knézy meg a spanja dobálóznak itt a százalékokkal, de ezek nekem semmit nem mondanak.
kösz, parej
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. July 12. - 15:40

Jönnek a hegyek végre! Tudna vki vmi viszonyítási alpot írni, mit jelent pl. egy 10%-os emelkedõ. Nem azt értem ezalatt, hogy 100 méteren 10 métert emelkedik, hanem, hogy ez a gyakorlatban mit jelent. Konkrétan a Békás 100-on, amikor másztam fölfelé Dobogókõre, és úgy éreztem, majd hanyattesek, az kb. mennyi? Az egy dolog, hogy a Knézy meg a spanja dobálóznak itt a százalékokkal, de ezek nekem semmit nem mondanak.
kösz, parej