Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

nem kell a hegyekben visszaszerezni, csak nem veszteni még több idõt.
egy hegyen kell csak nagyot menni.

Nem lehet mindent egy lapra(hegyre) feltenni! És ha eldefektel? Vagy az adott hegyen mégis vki jobb nála? Ez hazárdírozás. :chin:
Matematikailag elég egyszer elegendõ elõnyre szert tenni, de az okosok szépen apránként gyûjtögetik.

Azt írtad elég egy hegyen nagyot menni és nem veszíteni idõt...nos Landisék "csak" fél órát veszítettek.
A többiek vérszemet kapnak aztán leshetik! :)

Voigt a tegnapi gyõzelme után azt mondta: Nem én voltam a legerõsebb, de a legelszántabb!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem kell a hegyekben visszaszerezni, csak nem veszteni még több idõt.
egy hegyen kell csak nagyot menni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Azért azok a bringások, akik nem igazán hegyi menõk mind sokkal jobban mentek a hegyekben, amikor rajtuk volt a sárga trikó. Szerintem jóval kevesebb energiával meg lehetett volna csapatban védeni a trikót, mint a hegyekben egyedül visszaszerezni azt.

Jaja! Ott volt 2 éve Thomas Voeckler, mekkorát küzdött már a hegyeken, hogy megtartsa a sárgát csak még egy napig! (akkor belopta magát a szívembe, egybõl akartam venni egy csapatmezt :) )

És Pererio Sio azért jobban bírja a hegyeket, mint Voeckler.

Taktika ide-oda, az elmúlt években nem volt erre példa!!! Fél órára hagynak elmenni egy hegyimenõt?! Ez betlizésnek tûnik...és a többi csapat is szembe röhögte õket! Gyorsabban gurultak, mint ahogy a Phonakosok vitték a sort!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Azért azok a bringások, akik nem igazán hegyi menõk mind sokkal jobban mentek a hegyekben, amikor rajtuk volt a sárga trikó. Szerintem jóval kevesebb energiával meg lehetett volna csapatban védeni a trikót, mint a hegyekben egyedül visszaszerezni azt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kinn is van az eurosport honlapon:
http://www.eurosport...sto926713.shtml

amugy ma mike smith azzal foglalkozott, hogy pererio mennyit kapott a 2004-es és a 2005-ös tour-on a pireneusokban és az alpokban az összetettben vezetõtõl, és az jött ki, hogy átlag 2.5 percet. egy kivétel volt, 2005-ben a pirenneusokban 44 mp-et hozott armstrongon

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

az eurosporton a kommentátor azt mondta, hogy landis állítólag olyat nyilatkozott, a sárga trikó elvesztése az a terv része volt.
érdekes taktika a phonak részérõl, de gondolom nincs kedvük minden nap a szökések ellen dolgozni, majd csinálja valaki más helyettük. amig landis top3 és csak ennyi a hátránya, addig szerintem is ez tûnik ésszerû megoldásnak.

mégha,igaz is ez a taktika,azért elárulni elég nagy balgaság,mert mi történik akkor, ha phonakot továbbra is hátráltatni fogják a többiek? mondjuk nem politikusok,hogy számítson a tetszési indexük,de azé' mégis,milyen dolog már ez?:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az eurosporton a kommentátor azt mondta, hogy landis állítólag olyat nyilatkozott, a sárga trikó elvesztése az a terv része volt.
érdekes taktika a phonak részérõl, de gondolom nincs kedvük minden nap a szökések ellen dolgozni, majd csinálja valaki más helyettük. amig landis top3 és csak ennyi a hátránya, addig szerintem is ez tûnik ésszerû megoldásnak.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Sziasztok! mi volt a sárga trikót viselõvel ma? Csak a végsõ gyors összefoglaló képsort láttam,hogy elcsúszik az aszfalton,aztán átesik rajta egy t-mobilos és ennyi. Mi történt velük? Kik voltak ezek pontosan?

Az a kerékpáros nem A Sárgatrikót viselte, hanem a csapat szponzora a Saunier-Duval színei sárga+piros figura. A játékos neve: David Canada, aki átesett rajta Matthias Kessler a T-Mobile-ból. Kessler be tudott gurulni a célba, de Canada valószínüleg eltörte a kulcscsontját, õt a mentõ vitte el :(

Amúgy nagyon poros volt az út és egy kanyarban egyszerûen kisodródtak.

A Sárga trikós 7 mp hátránnyal ért be, Oscar Pererio Sio.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok! mi volt a sárga trikót viselõvel ma? Csak a végsõ gyors összefoglaló képsort láttam,hogy elcsúszik az aszfalton,aztán átesik rajta egy t-mobilos és ennyi. Mi történt velük? Kik voltak ezek pontosan?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na ezt mondtam korábban :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Tegnap este néztem az eurosporton az összefoglalót! Jesszusom! Fél órára hagyták elmenni a szökevényeket? Ez nagyon gááááázzzzz! Így elveszíteni a sárga trikót, ez szégyen! (má bocs, hogy megint szapulom õket, de igaza volt a Knézynek: Lance Armstong ilyet soha nem tett volna!)

Mi van a Phonakkal? Nem szeretik Landist ezért nem dolgoznak neki, vagy mi? :)

Az jó volt, amikor a Phonak nem akart vezetni, akkor elõrébb gurultak páran más csapatokból és nem tekertek, hanem integettek, meg vigyorogtak rájuk, hogy na mi van fiúk?! :D Ott szlalomoztak elõttük, hogy: Ha ti nem mentek, mi sem fogunk! Nem nekünk fontos a sárga trikó!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Napi összefoglaló videók
http://www.cyclingne...6/tour06/video/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azt mondtam volna, hogy landis nyeri az összetettet? :D
lehet revidiálnom kell, menchov-ra.
de top3-ban benne lesznek mindketten. (mondjuk fene tudja a phonak-osok meddig tudnak landis-nak segíteni.)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
https://www.betandwin.com/

Fogadj Itt! ;)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
hu nah megmondtam hogy Evans ott lessz az élen..((1 oldallal vissza))még pár szakasz és sárgában :))

nem tudyátok lehet rá fogadni tippmixen? vagy csak külön szakaszonkénti gyõrztesekre?
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Kloden az utolsó 10KM-en szakadt le a 7 fõs szökevény csoportból.
Lassan lemorzsolódtak. Veszett volt az iram az emelkedõkön .
Csodálnivaló dolgot mutattak.
Szinte gépemberek. Ennyit bírni...
Marha meredek volt az utolsó 10KM.

(a közvetítõ team-mel nekem az a bajom,hogy olyan Palikos Forma 1-es lesz lassan. A saját kis poénkájukon derülgetnek. Olyan "Ugye Gyulám? palikos.)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

mindeki annyira kiba okos, annyira tudja osztani az eszt, hogy jobb lenne meg hasonlo.
hat lassuk...

Ha lenne rá mód én tényleg szivesen bemennék! Egyszer volt felhívás az Eurosporton, hogy kommentátort keresnek, csak sajna nem lehet olyan, hogy vki csak egy sporthoz ért, engem meg csak a bicó érdekel.

Amúgy lehet tesztelni! Én tényleg az ingujjáról megmondom, hogy ki az illetõ!
...és tudom ez most megint beképzelten hangzik, de ez az igazság, én 5 éve nézem a bicóközvetítéseket, és azt megjegyzem kin milyen cipõ van! Ez a szenvedélyem ez van!
Ezért fáj pl amikor a Sipiék vki olyasvalakit szapulnak,tévedésbõl, aki a közelben sincs!

Amúgy meg a mai szakaszt nem láttam, mert r'hadt áramszünet volt nálunk, pont a királyetapon!

A végelszámolást látva mit ne mondjak eléggé meg vagyok lepõdve, pedig a Leipheimert hogy leírták!
Kloden hogy szakadt le?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Már csak Para Kovács Imre hiányzott! Persze, hogy az egyik legkirályabb etapon "élvezhetjük" sziporkázó beszólásait!:(

Én levettem a hangot és Sweatshop Union-t, meg Offspring-et hallgattam:D...Knézy meg Sipi amúgy is elég barmok (de õk még jó értelemben), a másik meg f@sz....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

És most felvágok, meg menõzök,

igen

hogy bemegyek és én akarom vezetni a mûsort, mert ...

rajta.

mindeki annyira kiba okos, annyira tudja osztani az eszt, hogy jobb lenne meg hasonlo.
hat lassuk...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Mai szakasz. (11.)
Több mint 6 óra tekerés után:
D.Menchov
L.Leipheimer
F.Landis
C.Evans
C.Sastre
M.Boogerd

C.Desser elvesztette a sárga trikót.
F.Landissal azonos az ideje,de Landis a 8mp.-es idõjóváírásával átveheti tõle.

Összesített:
F.Landis
C.Desser
D.Menchov
C.Evans
C.Sastre
A.Kloden
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."