Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
Started by
ors
, 2004. July 03. 15:33
Posted 2007. July 21. - 17:27

a pireneusokban minden eldõl, én nem hiszem hogy az utolsó idõfutamon olyan sok múlna.
Vino nagyot ment ma az biztos:cool2:
Vino nagyot ment ma az biztos:cool2:
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. July 21. - 17:24

Posted 2007. July 21. - 17:20

Posted 2007. July 21. - 17:15

Én inkább azt mondanám, hogy a volt montisok közül jól megy Evans. Rasmussen elég gyenge lefelé.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. July 21. - 16:54

hát rasmussennek azért ott van a zabszem a seggében:)
(biztos a tavalyi két fika az idõmérõn van a fejében)
(biztos a tavalyi két fika az idõmérõn van a fejében)
Posted 2007. July 21. - 16:49

Azért a volt montsok elég jól nyomják

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. July 21. - 15:52

mintha az egyik közvetítõ Klodenre tett volna egy zizit még az elején.
de Vino most tényleg nagyon bekezdett, szerintem még nem érdemes leírni...

de Vino most tényleg nagyon bekezdett, szerintem még nem érdemes leírni...
Posted 2007. July 21. - 15:50

vendég_Charon_*
Posted 2007. July 21. - 15:39

Cancellara is mekkorát esett, izgi a futam. Dõl motoros, csúszik az esõben minden. 
btw Kezd elegünk lenni a közvetítõkbõl.... Leszállhatnának már Vinokurovról.

btw Kezd elegünk lenni a közvetítõkbõl.... Leszállhatnának már Vinokurovról.
Posted 2007. July 21. - 14:28

Posted 2007. July 21. - 14:24

gyá de jó nekik ma, szakadó esõben nyomhatják az idõfutamot...
csak maradjon nekünk is aból az esõbõl
csak maradjon nekünk is aból az esõbõl

Posted 2007. July 20. - 17:53

Jaksche 100ezer eurot kapott ezért az interjúért. Bodrogi szerint volt benne mese is.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. July 20. - 17:33

Boonen nyert majdnem 1 bringányival. a két szökevényt 800 méternél érte utol a mezõny...Cancellara ~6 percet kapott, spórolt a holnapi idõfutamra.
Posted 2007. July 20. - 15:52

És közben is!
Jaksche: "...visszaadta a vért a tour hátra lévõ részére. Két napig tartott, amíg az új vér elvegyült. Utána sokkal jobban éreztem magam. Észrevettem, hogy tovább tudok elöl menni a hegyeken. Nem kevés fájdalmat éreztem, de a fájdalomküszöböm magasabbra került. A zacskóban sokkal több volt, mint a oxigénszállításhoz szükséges vörösvértestek, testazonos növekedési hormon, tesztoszteron, vitamin, protein. Úgy hatott, mint egy fiatalító kúra."
Jaksche: "...visszaadta a vért a tour hátra lévõ részére. Két napig tartott, amíg az új vér elvegyült. Utána sokkal jobban éreztem magam. Észrevettem, hogy tovább tudok elöl menni a hegyeken. Nem kevés fájdalmat éreztem, de a fájdalomküszöböm magasabbra került. A zacskóban sokkal több volt, mint a oxigénszállításhoz szükséges vörösvértestek, testazonos növekedési hormon, tesztoszteron, vitamin, protein. Úgy hatott, mint egy fiatalító kúra."
Posted 2007. July 20. - 15:47

Ez két különbözõ dolog. Elhiszed hogy dopping nélkül is lehet ilyen teljesítményt produkálni (itt az egész tour-t kell érteni), vagy elhiszed hogy bárki produkálhat ilyet ha doppingol. Nyilván egyiket sem kéne.
És persze, lehetne doppingal nyerni pl.Szilvást, ha mondjuk anélkül ott vagy az elsõ 5-ben
És persze, lehetne doppingal nyerni pl.Szilvást, ha mondjuk anélkül ott vagy az elsõ 5-ben
Posted 2007. July 20. - 15:34

kela: akkor te is azt hiszed, hogy ha bekapsz ilyen doppingcumókat meg vért cserélnek, akkor te is végig fogod nyomni a tourt vagy hosszútávot nyersz szilváson?
szted én ezt gondolom? akkor tévedsz de annak a számlájára írom , hogy nem ismersz. elég racionális vagyok, és megfelelõen kritikus magammal, úgy gondolom, szal válasz nem. és tudom, hogy csak a regenerációhoz kell. annyiszor elmondtuk, csak megjegyeztem.
Posted 2007. July 20. - 15:27

kela: akkor te is azt hiszed, hogy ha bekapsz ilyen doppingcumókat meg vért cserélnek, akkor te is végig fogod nyomni a tourt vagy hosszútávot nyersz szilváson?
a doppingszerek nem helyettesítik azt az edzésmennyiséget, amit õk addigi életükben végeztek - mert hát ugye nem ma kezdték a sportot- és végeznek...a dopping ad egy kis plusszt, 5-10%, de mivel mindenki doppingol, ezért egálban vannak. és ezek a doppingszerek inkább a regenerációt segítik, hogy másnap is bírják, nem pedig nitróként funkciónálnak...
amúgy mi a hihetetlen ebben? rengeteget edzenek, 6-7 kilós agyonkönnyített és rohadtmerev bringáik vannak, sík szélmentes szakaszon meg még én is tudtam tartani a 40es átlagot anno triatlon edzõtáborban 40 kilométerig egy egyszerûbb outival, de ment volna még, csak nem volt több áttétel...
a transalpon meg a cape epicen is van, hogy 2 egymás utáni napon kell megtenni 80+ kilométert meg egy csomó szintet, és ott nehezebbek az utak, a bringák, nincs szervízautó, és este legjobb esetben sem 5*os hotelban alszanak...vagy akkor most õk is doppingolnak csak azért, mert az átlagember nem lenne képes megcsinálni, amit õk?
a doppingszerek nem helyettesítik azt az edzésmennyiséget, amit õk addigi életükben végeztek - mert hát ugye nem ma kezdték a sportot- és végeznek...a dopping ad egy kis plusszt, 5-10%, de mivel mindenki doppingol, ezért egálban vannak. és ezek a doppingszerek inkább a regenerációt segítik, hogy másnap is bírják, nem pedig nitróként funkciónálnak...
amúgy mi a hihetetlen ebben? rengeteget edzenek, 6-7 kilós agyonkönnyített és rohadtmerev bringáik vannak, sík szélmentes szakaszon meg még én is tudtam tartani a 40es átlagot anno triatlon edzõtáborban 40 kilométerig egy egyszerûbb outival, de ment volna még, csak nem volt több áttétel...
a transalpon meg a cape epicen is van, hogy 2 egymás utáni napon kell megtenni 80+ kilométert meg egy csomó szintet, és ott nehezebbek az utak, a bringák, nincs szervízautó, és este legjobb esetben sem 5*os hotelban alszanak...vagy akkor most õk is doppingolnak csak azért, mert az átlagember nem lenne képes megcsinálni, amit õk?
Posted 2007. July 20. - 15:26

Posted 2007. July 20. - 15:23

SipiBácsi lenyúlta a kötött izom kifejezésemet dohdoh .D
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. July 20. - 15:05

dopingra vissza: csak azt nem értem, ki a t..öm hitte el, hogy ez 2x napon keresztül megtehetõ, hogy 200 körüli km-t megtesznek 40 feletti átlaggal..
ennyire nem lehetnek naívak az emberek..
ennyire nem lehetnek naívak az emberek..