Csak most fedeztem fel. Verseny alatt érdekes lehet.
Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de France
vendég_Charon_*
Írta 2007. július 23. - 12:44
vendég_Charon_*
Írta 2007. július 23. - 11:39
Írta 2007. július 23. - 11:37
Aztán a második hegyen amit Rasmussen a többiekkel mûvelt...
Nemis értettem. Kóstolgatta õket. Solert elküldte, hogy menjen a pöttyösért, neki nem kell, de a srác nem bírta, így ott hagyták Contadorral. Az ausztrál leszakítása az nagyon ki volt találva. Rasmussen nem reagált Contador szökésére, hanem hagyta elmenni, mert Cadel Evans azonnal reagált Rasm. minden mozdulatára. Na ezután R. átkapcsolt, egy másik sebességtartományba, hogy utolérje Contadort, de ezt már Evans nem bírta és lemaradt. Annyira elkészült az erejével, hogy még Kloden is megelõzte, aki pedig már korábban átesett egy holtponton.
Szóval Rasmussen és Contador, jól megrángatták a végére a mezõnyt. Ja és megbeszélte R. C-vel, hogy menjen, legyen az övé a szakasz, aztán a végén meg úgy megnyomta, hogy a végén sprint befutó lett, még sem adta át könnyedén a szakaszgyõzelmet.
Vinót nagyon sajnálom. Csodálom, hogy nem adta fel a bukás után a versenyt. Varratokkal a térdeiben, combján, vállán nyomja. Hányszor maradt le az orvosi kocsihoz. Volt, mikor átkötözték a térdét, mert az a véres gennyes lé átáztatta a kötését.
És az idõfutamon hogy összeszedte magát. megmutatta, hogy küzdésbõl kiváló. Tegnap elõtt mindent kiadott magából és másnap a hegy nagyon nehezen ment neki. Majdnem egy fél órát kapott.
De az Astana csapat kitett magáért. Klöden szépen helyt állt és Colom majdnem hazaért. Majdnem 100 km-t volt szökésben... Ha Kasheckhkinnek nem kellett volna Klödent vigyáznia, kíváncsi vagyok, hanyadiknak ért volna be.
Mikor Klödent felhozta a célba, néztem, miért áll le. Szép bajtárs gesztus volt tõle, bevárta a szökésbõl befogott Colom-t és azzal együtt haladt át a célvonalon.
Írta 2007. július 23. - 10:30
ja... a youtube.com-n is van csomó armstrongos video!Az nagyon szép volt, amikor többszöri megindulással, bevárással kifárasztotta az idõfutamon rá veszélyt jelentõ ellenfeleket. Izgi lesz a vége biztosan.
Kicsit rákerestem a neten Armstrongos videókra, hogy Párom lássa miért emlegetik annyira sokszor. Rasmussen sokat fejlõdött és tanult!
vendég_Charon_*
Írta 2007. július 23. - 10:06
vendég_Charon_*
Kicsit rákerestem a neten Armstrongos videókra, hogy Párom lássa miért emlegetik annyira sokszor. Rasmussen sokat fejlõdött és tanult!
Írta 2007. július 22. - 23:01
Én sem jelenteném ki, hogy ki fog nyerni (nem is tudom), de Rasmussennek erre most van elõször esélye és ezért (is) nagyon szurkolok neki.
Írta 2007. július 22. - 22:57
Írta 2007. július 22. - 22:56
Írta 2007. július 22. - 22:56
azért nyomja ennyire hegyeken..Azért én még nem jelenteném ki, hogy ki fog nyerni...
A következõ idõfutam teljesen sík lesz, Rasmussen akár 4-5 percet is kaphat.
meglátjuk...
azért remélem Rasmussen ott lesz az idõfutamon az élmezõnyben
Írta 2007. július 22. - 22:53
A következõ idõfutam teljesen sík lesz, Rasmussen akár 4-5 percet is kaphat.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 22. - 20:00
elsõhegyre 5 perc hátránnyal ért fel, és az még duzzadt, egy idõ után már nem is mutatták a hátrányát.
Írta 2007. július 22. - 19:47
Vino nem nyilatkozott, hogy mi is történt vele? Persze nem hegyimenõ, de azért nagyon leszakadni nem szokott. Tudom, hogy ezzel nem leszek itt népszerû, de nagyon szurkolok neki és Rasmussennek.
Írta 2007. július 22. - 19:39
az utolsó hegyen maradt egy elõbb 25 fõs gárda, ahol leszakadt mindenki, kivétel Contador és Rasmussen. Rasmussen lerázta minden ellenfelét, akik az idõfutamon veszélyesek lehetnek rá. Bukás nem volt, vagyis nem emlékszem rá.
Contador nyerte a szakaszt, Rasmussenen a sárga trikó és a pöttyös is. Izgi volt...
és egy reklám elõtt lejtmenetben a kamera rápillantott a km mérõre és 80 felett volt. sajna nevekre nem emlékszem, hogy kik mikor szakadtak le, meg ilyenek.
jah elsõ hegyen Mayo csapata diktálta a tempót, amibõl az sült ki, hogy Mayo leszakadt...
így hirtelen ennyi...
Írta 2007. július 22. - 19:32
Írta 2007. július 22. - 17:31
akiken meglepõdtem: Schleck,Mayo, Sastre, Klöden--bár a végén szépen küzdött..
vendég_Charon_*
Írta 2007. július 22. - 15:58
vendég_Charon_*
Írta 2007. július 21. - 22:25
Én inkább azt mondanám, hogy a volt montisok közül jól megy Evans. Rasmussen elég gyenge lefelé.
Ja, a pöttyöst felfelé "szokás" megnyerni.
Egyébként: a "kubjisevi erõmû" megmutatta, rászolgált a nevére
Nagyon tetszett: "..... a szurkolókért, az Astanaért, Kazahsztánért......"
Írta 2007. július 21. - 18:42
fordított helyzetben kíváncsi lennék hogy szerepelnének a gyíkokÉn inkább azt mondanám, hogy a volt montisok közül jól megy Evans. Rasmussen elég gyenge lefelé.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. július 21. - 17:29
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. július 21. - 17:28
pedig még sokminden eldõlhet ott is..a pireneusokban minden eldõl, én nem hiszem hogy az utolsó idõfutamon olyan sok múlna.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére