Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://www.polarfran...lar_Live_EN.php

Csak most fedeztem fel. Verseny alatt érdekes lehet. ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
de valami érthetetlen módon a befutó végén már nem tudott gyorsulni:D:D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A tegnapi szakasz nagyon izgalmas volt. Amint kezdõdött a hegy, olyan eszeveszett tempót nyomtak, hogy a nagy nevek sorban leszakadtak. A közvetítésnél a mezõny végét mutatták, sorolták hogy Vino, meg mosolyogtunk, hogy még Mayo is, pedig az õ csapata diktálta a tempót.
Aztán a második hegyen amit Rasmussen a többiekkel mûvelt...
Nemis értettem. Kóstolgatta õket. Solert elküldte, hogy menjen a pöttyösért, neki nem kell, de a srác nem bírta, így ott hagyták Contadorral. Az ausztrál leszakítása az nagyon ki volt találva. Rasmussen nem reagált Contador szökésére, hanem hagyta elmenni, mert Cadel Evans azonnal reagált Rasm. minden mozdulatára. Na ezután R. átkapcsolt, egy másik sebességtartományba, hogy utolérje Contadort, de ezt már Evans nem bírta és lemaradt. Annyira elkészült az erejével, hogy még Kloden is megelõzte, aki pedig már korábban átesett egy holtponton.
Szóval Rasmussen és Contador, jól megrángatták a végére a mezõnyt. Ja és megbeszélte R. C-vel, hogy menjen, legyen az övé a szakasz, aztán a végén meg úgy megnyomta, hogy a végén sprint befutó lett, még sem adta át könnyedén a szakaszgyõzelmet.

Vinót nagyon sajnálom. Csodálom, hogy nem adta fel a bukás után a versenyt. Varratokkal a térdeiben, combján, vállán nyomja. Hányszor maradt le az orvosi kocsihoz. Volt, mikor átkötözték a térdét, mert az a véres gennyes lé átáztatta a kötését.
És az idõfutamon hogy összeszedte magát. megmutatta, hogy küzdésbõl kiváló. Tegnap elõtt mindent kiadott magából és másnap a hegy nagyon nehezen ment neki. Majdnem egy fél órát kapott.
De az Astana csapat kitett magáért. Klöden szépen helyt állt és Colom majdnem hazaért. Majdnem 100 km-t volt szökésben... Ha Kasheckhkinnek nem kellett volna Klödent vigyáznia, kíváncsi vagyok, hanyadiknak ért volna be.
Mikor Klödent felhozta a célba, néztem, miért áll le. Szép bajtárs gesztus volt tõle, bevárta a szökésbõl befogott Colom-t és azzal együtt haladt át a célvonalon. :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Az nagyon szép volt, amikor többszöri megindulással, bevárással kifárasztotta az idõfutamon rá veszélyt jelentõ ellenfeleket. Izgi lesz a vége biztosan.
Kicsit rákerestem a neten Armstrongos videókra, hogy Párom lássa miért emlegetik annyira sokszor. Rasmussen sokat fejlõdött és tanult!

ja... a youtube.com-n is van csomó armstrongos video!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az nagyon szép volt, amikor többszöri megindulással, bevárással kifárasztotta az idõfutamon rá veszélyt jelentõ ellenfeleket. Izgi lesz a vége biztosan.
Kicsit rákerestem a neten Armstrongos videókra, hogy Párom lássa miért emlegetik annyira sokszor. Rasmussen sokat fejlõdött és tanult!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Igen kaphat, de szerintem most nagyon okosan megy. Legalább megtanult nem rosszul menni idõfutamon. Meg a Pelotonban is elég jól elvitorlázik a többiekkel. Ez azért nagy adu egy olyannak, aki így tud hegyre fel menni. Az idõfutamon szerintem olyanok fognak megint egymással versenyezni, akik a végeredménybe már nem nagyon szólhatnak bele.
Én sem jelenteném ki, hogy ki fog nyerni (nem is tudom), de Rasmussennek erre most van elõször esélye és ezért (is) nagyon szurkolok neki.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
meg szerdán is...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
csak most megy 3 -mal. Holnap ad még másfelet, akkor sztem eldõlt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Azért én még nem jelenteném ki, hogy ki fog nyerni...
A következõ idõfutam teljesen sík lesz, Rasmussen akár 4-5 percet is kaphat.

azért nyomja ennyire hegyeken..
meglátjuk...
azért remélem Rasmussen ott lesz az idõfutamon az élmezõnyben :o

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Azért én még nem jelenteném ki, hogy ki fog nyerni...
A következõ idõfutam teljesen sík lesz, Rasmussen akár 4-5 percet is kaphat.

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én csak Rasmussennek.
elsõhegyre 5 perc hátránnyal ért fel, és az még duzzadt, egy idõ után már nem is mutatták a hátrányát.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Köszönöm.
Vino nem nyilatkozott, hogy mi is történt vele? Persze nem hegyimenõ, de azért nagyon leszakadni nem szokott. Tudom, hogy ezzel nem leszek itt népszerû, de nagyon szurkolok neki és Rasmussennek.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
2 komoly hegy volt, már az elsõn leszakadt Vinokurov, ezen ment a lovaglás végig.
az utolsó hegyen maradt egy elõbb 25 fõs gárda, ahol leszakadt mindenki, kivétel Contador és Rasmussen. Rasmussen lerázta minden ellenfelét, akik az idõfutamon veszélyesek lehetnek rá. Bukás nem volt, vagyis nem emlékszem rá.
Contador nyerte a szakaszt, Rasmussenen a sárga trikó és a pöttyös is. Izgi volt... :)
és egy reklám elõtt lejtmenetben a kamera rápillantott a km mérõre és 80 felett volt. sajna nevekre nem emlékszem, hogy kik mikor szakadtak le, meg ilyenek.
jah elsõ hegyen Mayo csapata diktálta a tempót, amibõl az sült ki, hogy Mayo leszakadt...
így hirtelen ennyi...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ma nem láttam, és az összefoglalót sem fogom, úgyhogy valaki egy-két mondatban, ha lehet....... Köszi.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
azért a mai szakasz nem volt gyenge... rasmussen megnyerte a sárgát!!

akiken meglepõdtem: Schleck,Mayo, Sastre, Klöden--bár a végén szépen küzdött..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ezek tényleg 90+ km/h-val mennek lefele, basszus...
wáááwááwááwááwááááá

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.026 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Én inkább azt mondanám, hogy a volt montisok közül jól megy Evans. Rasmussen elég gyenge lefelé.

Ja, a pöttyöst felfelé "szokás" megnyerni. ;)

Egyébként: a "kubjisevi erõmû" megmutatta, rászolgált a nevére :).
Nagyon tetszett: "..... a szurkolókért, az Astanaért, Kazahsztánért......"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Én inkább azt mondanám, hogy a volt montisok közül jól megy Evans. Rasmussen elég gyenge lefelé.

fordított helyzetben kíváncsi lennék hogy szerepelnének a gyíkok

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
majd meglátjuk, mondta a vak is...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

a pireneusokban minden eldõl, én nem hiszem hogy az utolsó idõfutamon olyan sok múlna.

pedig még sokminden eldõlhet ott is..