Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
Posted 2007. July 24. - 18:49

Azért belinkelem magyarul is:http://www.index.hu/.../shirek/321711/
Posted 2007. July 24. - 18:28

Nesze neked!
http://www.bikeradar...ime-trial-11722
........és pont ilyenkor... ja meg Rssmussen-t is most szivatják..
Posted 2007. July 24. - 18:25

Posted 2007. July 24. - 18:08

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. July 24. - 17:43

igazából mindenben jobban tetszik, sajnálom hogy csak magyar eurosportom van.
talán a curling az amit elnézek magyar kommentárral is anélkül hogy anyázni kezdenék.
amugy ugy érzem magam mint a sorozatjunkie-n, mikor azt vitatják a kommentek közt egy pilotnál, hogy ki lesz a magyar hangja, mert biztos sz*r lesz, és hogy eredetiben mennyivel jobb a prison break meg a desperate housewives mert a magyar szinkron suxx. én meg végignézem õket magyarul, és kész

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. July 24. - 16:03

1999 óta nézem a közvetítéseket és folyamatosan ugyanazt nyomják. Nálunk nincs angol Eurosport, de idõnként az eredeti kommentár megy, és ott nincsenek 1 perces néma szünetek a viccblokkok között. A MotoGP-hez bezzeg találtak jó embereket...
motogp is egy vicc...várhegyi ferenc legalábbis...félrenézés félrebeszélés nem észrevevés semmit..inkább közvetítse a szumóját
lehetne már holnap, remélem rasmussen nem fárad el
vendég_Charon_*
Posted 2007. July 24. - 16:03

Számomra inkább vicces, hogy én felismerem az adott versenyzõt, õk meg nem.
Számomra meg még vicesebb, hogy Párom is felismeri, pedig idén nézi elõször!
Posted 2007. July 24. - 15:55

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. July 24. - 15:35

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. July 24. - 15:25

aki érti az angol kommentárokat (azaz nincs rákényszerülve a magyarra), az mind azt mondja hogy amit itt a magyarok mûvelnek az szép szóval is sz*r.
utálom, hogy itt pesten csak magyar kommentár van, és örülök ha hazajutok, ahol angol az eurosport. mike smith, david duffield, sean kelly... õk értenek/értettek hozzá.
Még egyet is tudok érteni Veled ... gondolom az általad említett Urak közvetítik a Tour-t már évek óta ... Neked Õk a Tour Hangjai ... itthon pedig a Knézy és a Sípos hangja a Tour ... és pont, minden hülyeségükkel együtt. Biztos tudná más is közvetíteni, ezen is lehet vitatkozni.
Én például ugyanígy vagyok a francia speaker-rel aki a befutónál sorolja a befutók nevét ... észrevenném, ha más lenne helyette ... biztos tudná más is jól csinálni, de Õt szoktam meg.
Posted 2007. July 24. - 15:21

Másrészrõl ha olyanom van, akkor kifejezetten jó ez a "bulis" közvetítés - még ha szakmailag egyértelmûen gyengébb is -, mert szórakoztat...volt már ilyen is...

Posted 2007. July 24. - 15:05

Posted 2007. July 24. - 15:00

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. July 24. - 14:47

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. July 24. - 14:37

aki érti az angol kommentárokat (azaz nincs rákényszerülve a magyarra), az mind azt mondja hogy amit itt a magyarok mûvelnek az szép szóval is sz*r.Bár nem tisztem de szeretném azért megvédeni Jenõt és Sipit. Amióta van magyar kommentár a Tour alatt a Eurosporton nézem/hallgatom õket (bár elõtte is néztem) én semmi problémát nem látok abban, hogy néha becsúszik egy kis ökörködés és néha egy-egy hiba. Ez egy háromhetes verseny ... napi x óra élõ közvetítéssel ... valljuk be vannak igen monoton szakaszok.
Az meg hogy nem értenek a kerékpársporthoz ... hát szerintem enyhén szólva nem állja meg a helyét.
Peace
utálom, hogy itt pesten csak magyar kommentár van, és örülök ha hazajutok, ahol angol az eurosport. mike smith, david duffield, sean kelly... õk értenek/értettek hozzá.
vendég_Charon_*
Posted 2007. July 24. - 10:02

Posted 2007. July 24. - 07:42

Az meg hogy nem értenek a kerékpársporthoz ... hát szerintem enyhén szólva nem állja meg a helyét.
Peace
Posted 2007. July 23. - 23:15