Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
Írta 2007. július 26. - 09:48

Helyben vagyunk: itt menõ és elismerendõ aki csal, aki becsületes az lúzer és nyavalyog.
10 hozzászólásból kilenc szerint minden rendben van így ahogy van a kerékpársportban és úgy általában a versenysoprtban.
Én már 34 vagyok, full amatõr, évente 5-8.000 km-t nyomok a saját szórakozásomra, a saját szórakozásomra nézek versenyeket is. A szokásos bükki 120-as körömön amióta bringázom körülbelül 10 percet tudtam javítani, most 32-es átlagom van, adott éveben plusz minusz 30 másodpercen belül van az összes idõm ... és jól van ez így, DE
gondoljatok bele abba, hogy van egy 15-17 éves gyerek, aki azt látja és ez baromira frusztrálja hogy Õ beledöglik és csak 30-as átlagot megy, a másik meg 35-öst ... és nem azért mert kevesebbet edz ... vagy a másik fényéveket fejlõdk egy év alatt és tönkrever mindenkit az összes versenyen ... ez itten a nem mindegy, hogy ezek az emberek és eredményeik Példák a fiatalok számára.
Ennyi erõvel rendezhetnének Tour de France avec Dopage-t és utánna meg a Tour de France sans Dopage-t.
Írta 2007. július 26. - 09:21

szerintem a szervezõk rászóltak a Rabobankra 4 szemközt hogy legyenek szívesek Rasmussent kivenni a mezõnybõl..ha már õk ezt elmulasztották...
(az elmult napok híreiben a fõszervezõ 100szor említette hogy õk hibáztak amikor elindulni engedték Rasmussent..)igy gondolom viszont megígérték nekik hogy a többi Rabobankos maradhat és yövõre is indulhat a csapat..
Remélem Evans-nek végre összeyön..
az öreg nagyálkapcsos még ugyanabban a stiluisban nyomya mint évekkel ezelött MTB-ban..
kiszáll a nyeregbõl és percekig ugy nyomya.nem tudom hogy lehet basszus ez a sayátossága... a derekem nekem biztos nem bírná.
Dopping:
hát tul van lihegeve itthon is vana az országutiisoknál és a MTB-nál is..kár tullihegni...
az OB-n meg idén sem volt dopping ellenõrzés.
Írta 2007. július 26. - 09:09

Írta 2007. július 26. - 08:53

Írta 2007. július 26. - 08:51

Armstong EPO témában azóta se semmi hír vagy netalán õ termelt annyi pénzt a sportnak, hogy õt nem kellett (lehetett) megbuktatni?! Valószínûleg ez sem derül ki...
Armstrong ügyében nem lehetett mit tenni formai és jogi okok miatt. A párizsi labor eleve csak név nélküli mintákat kaphatott volna kutatási célra és arra sem volt lehetöség, hogy utólag eltiltsák vagy töröljék az eredményét.
Írta 2007. július 26. - 08:43

Csak értsük már meg! Kerékpár élsport NINCS dopping nélkül, csak vki a jól bevált módszert alkalmazza( amit már ismernek a dokik) és vki a mostanáig ismeretlen szerekkel próbálkozik..
Írta 2007. július 26. - 08:42

Nem hinném, hogy innen a fórumról bárki is végig tudna nyomni 1 szakaszt is. Még a legedzettebbek sem. Pont a Vizdivel beszélgettük, hogy a hegyi szakaszon hogy lenézik a kommentárok a leszakadókat. Õszerinte, amikor élete legjobb formájában volt, akkor kb az uccsó leszakadókkal tudott volna egy olyan 200-as hegyi szakaszos napot teljesíteni, és utánna 1 hét pihi....asszem no comment...Ezt a terhelést nem lehet máshogy bírni, szerintem aki itt rinyál és ócsáról, annak megkéne próbálnia végig nyomnia a versenyt, megnézném mit szólna hozzá, hogy állna a szája. A második nap után sírva menne haza.
Írta 2007. július 26. - 08:22

És mindenki vegye észre ez versenysport itt a pénzrõl is szól a dolog, nem pusza adják a szponzorok a pénz, eredményeket akarnak, hogy az õ általuk szpozorált csapatot emberét mutassa a TV. Reklám. És ezt a versenyzõk is tudják, ez benne van. Hagyni kéne õket, és arra ügyelni, hogy olyanok legyenek a módszerek amik az emberre nem veszélyesek, amik nem feltétlenül teszik tönkre a belsõ szerveket. Szerintem ezek a doppingoló emberek, sokkal nagyobb orvosi odafigyelésben részesülnek, mint mondjuk 20-30 évvel ezelött, jobban odafigyelnek rájuk, akkor mindent kipróbáltak. Meglehet nézni a német nehézatlétákat, akiket kiskorban kinéztek alkat alapján és tudatossan nevelték õket olimpiai bajnokokká.
Ja amúgy a sakkozók is doppingolnak, csak nem erõre hanem az agyi frisseségük szinten tartásában. Több órás folyamatos koncentráció muhaha.
Írta 2007. július 26. - 07:56

Szerintem, aki a tour-ig eljutott az már "Rasmussen féle". Ebben a sportban a dopping az esélyegyenlöséget szolgálja. Az én szememben senkinek nem csökkenti a teljesítményét, ha lebukik. Tiszta ezután sem lesz a tour, mert a növekedési hormont, inzulint pl. nem is vizsgálják a mintáknál.
Ez akár zárszónak is jó lenne:D Komolyan csodálom azt az egy két egyént, aki elhiszi, hogy van olyan induló, aki nem szed semmit...de engem ez nem érdekel egyáltalán. Ezért nézhetõ a Tour. Nézzetek meg egy nõi Giro-t...na pont ilyen tempó, meg "akciók" lennének cucc nélkül...és akkor kit érdekelne??
Sajnálom Rasmussent...õ "ugyanúgy" készült, mint az összes többi.
Minden más olimpiai sportágban is tele vannak...akkor meg minek nyavajogni...
Mikor itthon egy szaros magyar MTB mezõnyben vannak akik nyomják a cuccot, akkor mit várunk...és itthon miért is?Egy réz éremért?
És ki a faxom az a Contador? Valami gumimárka...ezeket nézzük?Komolyan?
Írta 2007. július 26. - 07:50

a google kéttized másodperces eredményeEz a hír honnan van? Ettõl miért ne lenne?
http://www.nemzetisp...php?cikk=148182
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. július 26. - 07:08

mert mit látnak: csinálhatsz bármit az emelkedõn, kihajthatod a tüdõd, akkor sem tudod lehagyni a Rasmussen féléket. (Lásd tegnapi, tegnap elõtti és Alpok-beli hegyi szakaszok) Ergo: marad a dopping. És ez a legszörnyûbb.
Szerintem, aki a tour-ig eljutott az már "Rasmussen féle". Ebben a sportban a dopping az esélyegyenlöséget szolgálja. Az én szememben senkinek nem csökkenti a teljesítményét, ha lebukik. Tiszta ezután sem lesz a tour, mert a növekedési hormont, inzulint pl. nem is vizsgálják a mintáknál.
Írta 2007. július 26. - 06:50

Tegnap volt szerencsém végig látni a közvetítést (konkrétan ellógtam a melót ... fújj

Szóval a futam elõtt sajtótájékoztatót tartott a Rabobank, amelyben lényegében teljes mellszélességgel kiálltak Rasmussen mellett. Elmondták, hogy - Rasmussen és a Csapatfõnök is -, hogy hibát követtek el, de megbûnhõdött érte Rasmussen, mert 10.000 Eurós büntest kapott. Majd felálltak és elmentek.
Ezek után estére kiderül, hogy a csapata azt sem tudta, hol készül fel???? Mexiko helyett Olaszország???? Ilyen létezik? Majd a csapata kizárja.
Másik vonatkozás: reménykedjünk benne, hogy Contador, Soler Hernandez most - is - tiszta (Már félve írok le bármit) . Ha Rasmussen maradt volna és nem hívják vissza, nem bukik le, az ilyen fiatal versenyzõk lennének a dopping következõ áldozatai, mert mit látnak: csinálhatsz bármit az emelkedõn, kihajthatod a tüdõd, akkor sem tudod lehagyni a Rasmussen féléket. (Lásd tegnapi, tegnap elõtti és Alpok-beli hegyi szakaszok) Ergo: marad a dopping. És ez a legszörnyûbb.
Írta 2007. július 26. - 06:37

mennyivel jobb volt régen, a hõskorban, amikor még a szõlõcukor volt a minden...
Ilyen hõskor nem létezett, mivel már az antik olimpiákon is doppingoltak.
Írta 2007. július 26. - 02:05

Minden Matyi mondjon le!...mindenki ludas, ördögi kör, rengeteg ok->okozattal. gyalázat...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 26. - 01:55

mennyivel jobb volt régen, a hõskorban, amikor még a szõlõcukor volt a minden...a hátralévõ pár szakasz összefoglalóját még azért megnézem, ha eddig néztem, akkor már kíváncsi vagyok a végére. doppingtól övezve bevonulni a Champs Elysées-re (ugye így írják?), majd pár tiszteletkör után felállni a pódiumra, háttérben a Diadalív...szép lesz, mondhatom. tönkretették a tourt, tönkretették a profi országúti kerékpársportot...mindegy ,hogy ki. a média, az UCI, a csapatok, a versenyzõk...mindenki ludas, ördögi kör, rengeteg ok->okozattal. gyalázat...
Írta 2007. július 26. - 01:28

Inkább maguk a versenyzõk verik szét...Az uci veri szét a profi kerékpársportot, csak abba nem gondoltak bele, hogy ha elfogynak a szponzorok, nekik sem lesz pénzük a sportból.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 26. - 01:17

Írta 2007. július 26. - 00:08

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 25. - 23:46

Írta 2007. július 25. - 23:39

A csapata léptette vissza mert azt hazudta nekik, hogy Mexikóban van, közben Olaszországban volt.Rasmussennek tovább nem kell szurkolni....
nem éll rajthoz holnap, most mondta Sipi... (remélem nem hangzott el délután)
Így már érthetõ, hogy miért nem tudta Mexikóból elérni az ellenõröket...
Már csak az a kérdés, hogy mit keresett az olaszoknál? Talán egy orvost?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]