tam, mér oltod a kezdõket?!
ja:-)
nemtom.
kellett a kirohanás azóta csend van.
vihar elötti csend.
és milyen jó!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2005. január 17. - 23:41
Írta 2005. január 17. - 23:37
Írta 2005. január 17. - 23:28
a kormány az nem ahead. a stucni az ahead. Nem fog kiesni, mert a kormánycsapágy azért valamennyire tartja. Kiveszed a kormány a stucniból, kilazítod a csavarokat hátul, leveszed a kupakot a tetejérõl és már le is huzhatod a stucnit a villaszárról. Az újat értelemszerüen fordítot sorrendben visszarakod.
hogy milyet válassz: pássz. attól függ milyen bringád van, mit müvelsz vele, meg egy csomó minden. ha cécézel, akkor könnyüt, ha déházol akkor erõset. Ha gazdag vagy akkor könnyüt és erõset. Ha nyújtózkodni szeretsz a bringán, akkor 10-13 centi hosszút 0-5° emeléssel, ha felegyenesedve szeretsz inkább ülni, akkor 5-9 centi hosszut 15-25° emeléssel.
ehh. alapos vagyok, de lassú
(ja és most miért nincs itt senki, aki le szokott szólni minket, hogy leoltjuk a kezdõket? grrr)
hogy milyet válassz: pássz. attól függ milyen bringád van, mit müvelsz vele, meg egy csomó minden. ha cécézel, akkor könnyüt, ha déházol akkor erõset. Ha gazdag vagy akkor könnyüt és erõset. Ha nyújtózkodni szeretsz a bringán, akkor 10-13 centi hosszút 0-5° emeléssel, ha felegyenesedve szeretsz inkább ülni, akkor 5-9 centi hosszut 15-25° emeléssel.
ehh. alapos vagyok, de lassú
(ja és most miért nincs itt senki, aki le szokott szólni minket, hogy leoltjuk a kezdõket? grrr)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 17. - 23:26
Írta 2005. január 17. - 23:25
kilazítod a tetején a csavart, leveszed. az elölapot is lveszed, kormány kijön...
a villa nem fog kiesni, de hamar lehet cserélni, szal addig is a talpán van a kerékpár, így nem tud kiesni.
stucni: cc-re hosszabb a jobb, ökörködésre meg minél rövidebb, és alacsonyabb.
én b+ kis kockát használok spec.
és tök jó:-)
a villa nem fog kiesni, de hamar lehet cserélni, szal addig is a talpán van a kerékpár, így nem tud kiesni.
stucni: cc-re hosszabb a jobb, ökörködésre meg minél rövidebb, és alacsonyabb.
én b+ kis kockát használok spec.
és tök jó:-)
Írta 2005. január 17. - 23:19
Helló!
Van 2 nagyon gagyi kérdésem:
Mi alapján dönti el az ember, hogy milyen stucnit vegyen?
Annyi van mint a szemét és alig látok köztük különbséget...
Ha esetleg csinálnék egy cserét otthon akkor mire figyeljek?
AHEAD kormányom van 4csavaros stucnivel.
Kilazítom a csavarokat, felrakom az újat és kész?
Amikor leveszem a régit nem esik szét az egész? Pl. villa nem esik ki?
(Bocs de ehhez full nemértek!
)
Kössz!
Van 2 nagyon gagyi kérdésem:
Mi alapján dönti el az ember, hogy milyen stucnit vegyen?
Annyi van mint a szemét és alig látok köztük különbséget...
Ha esetleg csinálnék egy cserét otthon akkor mire figyeljek?
AHEAD kormányom van 4csavaros stucnivel.
Kilazítom a csavarokat, felrakom az újat és kész?
Amikor leveszem a régit nem esik szét az egész? Pl. villa nem esik ki?
(Bocs de ehhez full nemértek!
Kössz!
Írta 2005. január 16. - 19:11
Írta 2005. január 16. - 18:34
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mostani keróm (Author stratos) menetes 1 colos rendszerét villa, csapágy és stucni cserével át lehet-e alakítani 1 1/8 as A-head-s re?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mostani keróm (Author stratos) menetes 1 colos rendszerét villa, csapágy és stucni cserével át lehet-e alakítani 1 1/8 as A-head-s re?
Írta 2005. január 10. - 11:57
OFF
:-)
sajnálom...
amugy nem haverok voltak.
mostanában egyedül menõs, minden szép helyre kiülõs depizõs kerékpárolásokat szoktam csak tartani, persze utcai ruhában, nehogy sáros legyek.
meg oldsuli gumikkal, amibõl most beraktároztam párat:-)
nah de ON!
:-)
sajnálom...
amugy nem haverok voltak.
mostanában egyedül menõs, minden szép helyre kiülõs depizõs kerékpárolásokat szoktam csak tartani, persze utcai ruhában, nehogy sáros legyek.
meg oldsuli gumikkal, amibõl most beraktároztam párat:-)
nah de ON!
Írta 2005. január 10. - 11:38
OFF
Tegnap meg majdnem lekaszáltak a haverjaid a Farkasréti téren a zebrán. Rossz külkök. Jó, lehet, hogy nem a haverjaid voltak, de utánuk jöttél.
Mondjuk õk tök sárosak voltak, és fekete meg kék anorákban voltak, de meg trendi piros kabátkában, vmi szépnaciban, és persze retró olckúl gumával. 
ON
Tegnap meg majdnem lekaszáltak a haverjaid a Farkasréti téren a zebrán. Rossz külkök. Jó, lehet, hogy nem a haverjaid voltak, de utánuk jöttél.
ON
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 10. - 11:24
én azt annó, még a V fékes idõkben felnin alkalmaztam véletlenül.
hát a hatás meglepett. érintésre összeragadt a fékpofa a felnivel, erõs visító hanghatás kiséretében:-)
ha már másra nem jó az a lötyi (rosszabb hatása van mintha metil alkoholt innánk - persze ettõl finom) akkor legalább kerékpáriparhoz felhasználható, lsd ezeken a módokon:-)
kólás gumicukor ... gumimarkolat nyamm:-)
hát a hatás meglepett. érintésre összeragadt a fékpofa a felnivel, erõs visító hanghatás kiséretében:-)
ha már másra nem jó az a lötyi (rosszabb hatása van mintha metil alkoholt innánk - persze ettõl finom) akkor legalább kerékpáriparhoz felhasználható, lsd ezeken a módokon:-)
kólás gumicukor ... gumimarkolat nyamm:-)
Írta 2005. január 10. - 11:15
Kóla is jó.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 10. - 09:40
Írta 2005. január 09. - 19:33
De mégjobb ha a markolat belsejébe fújsz, mert akkor ne fröcsög mindenre;)
Autist Team:)
Írta 2005. január 09. - 18:59
kormányt PICIT befújod hajlakkal. könnyedén felcsúszik. pár perc vár. hajlakk megszárad. ragad. és kész. örül.
Írta 2005. január 09. - 18:53
Sziasztok!
Cseréltem kormányt. Hogy a fenébe kell feltekerni az új markolatot? Már lejött a bõr a tenyeremrõl.
Cseréltem kormányt. Hogy a fenébe kell feltekerni az új markolatot? Már lejött a bõr a tenyeremrõl.
Írta 2005. január 03. - 22:20
Állítólag járna a vázhoz kétféle betét az egyik amelyikkel félintegrált a másik amilyikkel sima kormánycsapággyal lehet a vázat használni.
Tudna valaki esetleg ezekrõl a betétekrõl képet adni vagy egy web címet?!
Tudna valaki esetleg ezekrõl a betétekrõl képet adni vagy egy web címet?!
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!
vendég_zsiber_*
Írta 2004. december 29. - 21:29
vendég_zsiber_*
Truativ husselfelt stucni+kormány.Szerintem ez jó összeállítás! Bár tudok egy két jó stucnit pölö:NC-17 Black Spire,Race Face Diabolus.
vendég_luongo_*
Írta 2004. december 29. - 15:23
vendég_luongo_*
Úgy tudom nálatok vidéken mindent ilyen mukát a falu kovácsa csinál:) :cry:nálunk a szervizes is igy csinálja...
vendég_luongo_*
Írta 2004. december 29. - 15:20
vendég_luongo_*
Tényleg surmók mert szakszerûen beszerelik;). Szervízben meg amilyen surmók ezért is elkérnek 500at.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére