Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Posted 2007. January 27. - 02:43
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. January 27. - 02:34
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. January 26. - 23:36
kérdezd meg a csávót akitõl vetted,hogy kinek adta el a telót,és vedd fel vele a kapcsolatot!Szevasztok!
Egyszerû kérdésem lenne felétek. Integrált Cane Creek korm.csapihoz kellene nekem teleszkópra kónusz! Sajnos akitõl szereztem elpasszolta telóval eggyütt!(a Láma!) és most patt szitu van! szóval ha valaki tud segíteni vagy van egy jó ötlete szóljon!
Köszke
Man
talán nem dobta ki, amikor rájött hogy az neki nem kell a saját kormánycsapijához...de ez csak ötlet..:icon_roll
Flickr
Posted 2007. January 26. - 21:50
tam: naja, de ezek a szerszámok baromi drágák és nem dolgozik mindenki bringaboltban.
be kell vinni, es megcsinaltatni rendesen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. January 26. - 17:08
tam: naja, de ezek a szerszámok baromi drágák és nem dolgozik mindenki bringaboltban.
ja és Barna: formája, baszki...ahhoz képest, hogy tegnap még azt mondtad pár topiccal arrébb, hogy te mindenhova pontos j-t írsz...hát ehhez képest most egy pontos j-s szót sikerült ly-al leírnod...általánosból hogy engedtek így ki?
Posted 2007. January 26. - 16:49
kell lennie, tuti. amikor az új villát raktam be, akkor is mennyit szentségeltem, mire lejött az a kis szar a régirõl (biztos emlékszik rá néhány ember, amint itt szentségeltem:D)...ha nincs az a kis szar, akkor vagy nem forog el a villa, mert beül a vázba, vagy pedig kiesnek a golyók...barna, nézd csak meg jobban...
Hidd el már láttam és nekem is integrált csapágyam van és semmi nincs a villán az alsó csészének olyan a formálya hogy pontossan ráillik a villára, és ezért hívják integráltnak, és mivel ipari csapágyas ezért nem is eshetnek ki a golyók.
Posted 2007. January 26. - 16:28
cseszeket belepreselni fejcsobe

also felfekvo gyurut illeszteni

majd azt leszedni

persze mindent meg lehet oldani egy kalapaccsal, meg egy elesebb vegu csavarhuzoval is. De kormanycsapaggyal en nem szeretek viccelni. ha nem fordul rendesen, mert tortenetesen nem sikerult egyenesre kalapalni, akkor abbol nagy zako, es nagy serules is lehet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. January 26. - 15:47
Posted 2007. January 26. - 14:59
Posted 2007. January 26. - 14:32
Posted 2007. January 26. - 11:29
Posted 2007. January 26. - 11:05
Posted 2007. January 26. - 00:48
azt a kónuszt, amire õ gondol, azt rá kell jól ütni a villanyakra és ezen forog az alsó csapágy. és végülis ez is egyfajta kónusz, tehát nem mond butaságot manó...
Posted 2007. January 26. - 00:47
Posted 2007. January 26. - 00:47
EMBEREK!!! ha valaki érti mit akar szóljon, mert én még nem láttam "teleszkópra kónuszt" ha csak nem menetes a nyak de... akkor nem lehet integrált... huhh én ezt most nagyon nem... belezavarodtam
en ertem.
az a legalso kis gyuru kel neki, amit ra kell kalapalni a villanyakra.
ezzel csak az a gubanc, hogy [szinte] minden kormanycsapagynak masfele kialakitasu az ilyenje. szoval ez nem patt, inkabb matt, lehet probalkozni bringaboltokban, egy sorert a szerelo atturja neked egy-ket fiok aljat, es talalhattok valamit ami passzol, de altalaban ez nem az az alkatresz amit kulon arulnak.
sztem mondd meg annak akitol vetted, hogy kell a penz vissza, mert igy hianyos, es ezaltal hasznalhatatlan a motyo.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. January 26. - 00:35
Szevasztok!
Egyszerû kérdésem lenne felétek. Integrált Cane Creek korm.csapihoz kellene nekem teleszkópra kónusz! Sajnos akitõl szereztem elpasszolta telóval eggyütt!(a Láma!) és most patt szitu van! szóval ha valaki tud segíteni vagy van egy jó ötlete szóljon!
Köszke
Man
EMBEREK!!! ha valaki érti mit akar szóljon, mert én még nem láttam "teleszkópra kónuszt" ha csak nem menetes a nyak de... akkor nem lehet integrált... huhh én ezt most nagyon nem... belezavarodtam
Posted 2007. January 25. - 23:18
Köszke
Man
Posted 2007. January 25. - 22:03
Posted 2007. January 25. - 21:47
az anyag és a tömeg.
de inkább az anyag.
az van hog yaz aluban nem bízom..
régen is féltem.
amióta titánt használok azóta bátrabb vagyok..csakhát egyens és rövid...
a carbonon még gondolkozom....
Szerintem maradj a titánnál! Új carbon áráért tudsz venni használt titánt.
Csak titán kormányokat használok nem cserélném el semmi másra!
Posted 2007. January 25. - 11:20
de inkább az anyag.
az van hog yaz aluban nem bízom..
régen is féltem.
amióta titánt használok azóta bátrabb vagyok..csakhát egyens és rövid...
a carbonon még gondolkozom....

Sign In
Create Account

Back to top