azt mondják igen
de majd akkor megtapizom élõben elõtte mindenképp.
melyik boltban fogdostad te?
KTM bolt, III.ker., Emõd u. 48.
azt mondják igen
de majd akkor megtapizom élõben elõtte mindenképp.
melyik boltban fogdostad te?
en is neztem, bicon nem probaltam, a kezemben volt, es meg igy is kitort szinte mindket csuklom. sztem, csak ha nagyon vekony vagy, akkor lesz jo, nagyon "kanyarodik" befele.
10fokos hajlítás mennyire gáz egy kormánynál? .)
találtam egy árban és súlyban is szimpatikus syncros-t, de azt írja hogy kifejezetten nõknek tervezték
merthogy nekik keskenyebb a válluk. mivel nem vagyok egy széles gyerek tán jó lehet?
http://www.bikeparts...3500-92836.html
ez lenne az..
Köszönöm a tippeket, akkor asszem vízszintre állítom - bár jelzem, hogy ha a stucnijelöléshez igazítom, mint ahogy Delma javasolja, akkor ugye nem lesz vízszintben.
nálam a team-nél van egy jelölés, és a régi ritchey szetten is volt, (azon még valami számok is voltak) én így állítom be.
Sziasztok - egy kérdés. Egyenes kormány síkját ti hogyan állítanátok be? A stucni szögével (5 fok) megegyezõ síkban, vagy a mindenkori vízszintesben (ha mondjuk a bringát egy sík felületre állítom). Valahogy mindig olyan egyértelmû volt ez nekem, de most elbizonytalanodtam.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
ez az egyetlen, ami nem 31,8-as a gép szerint.
2006-os kormány, majd megkeresem a kirakatban holnap, és beszámolok róla.
ez az egyetlen, ami nem 31,8-as a gép szerint.
2006-os kormány, majd megkeresem a kirakatban holnap, és beszámolok róla.
ez az egyetlen, ami nem 31,8-as a gép szerint.a szelesseg nem lenne gond, a jelenlegi 620-as, es vmivel szelesebbet szeretnek. viszont a speci kormanyok nem 31.8-as befogojuak?
keped nincs rola veletlenul?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.