hány g és mennyibe kerül?
gyanitom hogy hasonló sulyu alut kapnál érte.
Valószínû igen.
De a minõségükre és a tartósságukra vagyok kíváncsi.
Van-e róla valakinek tapasztalata, aki már látott, használt olyat?
Vagy inkább nagy ívben kerülni kell?
hány g és mennyibe kerül?
gyanitom hogy hasonló sulyu alut kapnál érte.
sztem 6-7 cm-es stucninál már elég könnyen befordulhat a kormány..Mire gondolsz kela? :chin:
BBB carbon kormányokról van valakinek tapasztalata?
6 -7cm -es stucni azért már tud vicceskedni..Hali
(lehet ez ide off topik, de jobb nem jutott eszembe)
Adott egy 19" speci váz meg egy 176-177 (pontosan nem tudom) illetõ. Ez a váz kissé nagy egy ekkora testhez, de ugye stucnival kompenzálható valamelyest a dolog. A kérdés, hogy mekkora kormányszár/kormány (és nyeregcsõ) ajánlott szerintetek?
(Én 60 vagy 70mm-es kormánystucnira gondoltam, ez mennyire jó gondolat?nyeregcsõ passz.)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nekem 18"-os vázhoz (176 cm, Caprine Revenge) hosszú volt a 100 mm-es kormányszár. Elindulhatsz 80-tól lefelé, aztán hajráf. Nyeregcsõ: úgyis addig húzod ki amedig kell, 350-es tuti elég. Viszont olyat vegyél ami nem hajlik hátra, talán ez segít.
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
A sebesség mindent megold.
Friss infó, hogy még a héten elindul a szállítmány és a jövõ héten ide is ér. A Taipei Show kicsit lelassította a rizsevõket.Lehet mégsem lesz kcnc kormányom, nincs a nagykerben (elfogyott), azt mondták kb 2 hét múlva jön (a hazai viszonyokat ismerve inkább több).
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
van xmission 3000-értLehet mégsem lesz kcnc kormányom, nincs a nagykerben (elfogyott), azt mondták kb 2 hét múlva jön (a hazai viszonyokat ismerve inkább több). Lehet egy deus xc-t veszek helyette ezüst színben, nehezebb, kicsit olcsóbb és sokkal szebb. Ezt a 2 kormányt találtam csak itthon 600as széleséggel és 25,4es befogóval.
A sebesség mindent megold.
Hali!
Truvativ XR 3D stucni és XR egyenes kormányról tudtok érdemi véleményt mondani (használt valaki ilyet?) CC-re AM-re használnám (gyártó lap ajánlásaiba benne van).
Tudom, hogy ezekrõl nem nagyon lehet jót-rosszat mondani, de hátha-nátha
Köszi
fsa orbit xl 2-t használok jó néhány éve már.Normál kormánycsapágyból milyet érdemes venni, CC használatra? FSA Orbit XL -t néztem. Vagy ilyen, esetleg kevesebb árban valami jó alternatíva?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Az hittem postán rendelted, melyik bolt, berguson?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"