karbon FSAMilyen OS egyenes xc kormányt ajánlanátok egy ritchey wcs helyett?Ugyanazt ?
Specialized
RF deus (ha van OS)
karbon FSAMilyen OS egyenes xc kormányt ajánlanátok egy ritchey wcs helyett?Ugyanazt ?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
májerfaktor 0. amúg korrekt..x-mission cuccokról mi a vélemény?
Leginkább egyéni ízléstõl függ. Nagyjából a vállszélességedhez kell belõni. XC bringán ennél általában a picit keskenyebb az ideális, a lejtõzõk pedig a jóva szélesebbet szeretik.
A legkönyebb úgy belõni, hogy veszel egy egyenes kormányt, majd ha szélesnek érzed, vágsz a 2 végébõl 1-2-3 cm-t.
X.
Üdv mindenkinek!
Lenne 1 kérdésem.A cross kormány szélessége mitõl függ?Optimálisan kb mennyi cm,szarvval együtt?Elõre is köszi!
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
a 31,8 az OS méret, vagyis szabad a vásár, tudsz hozzá szinte bármilyen stucnit választani.
Elõször én még azt próbálnám meg, hogy megfordítom a stucnit. Ha szerencséd van, nyersz vele jópár mm-t.
X.
Akkor maradok a fix megoldásnál.
Plusz gyûrû berakására én is gondoltam, de nem tudom lehet-e. Háttérnek annyit, hogy egy ahead-es országúti bringáról van szó, jelenleg négy fél centi magas gyûrû van a stucni alatt. Nem láttam még szétszedve ezt a rendszert, ezért nem tudom, hogy van-e mód plusz gyûrû(k) berakására, vagyis arra, hogy a villaszár ne töltse ki teljesen a stucnit, mert van a tetején egy kupak csavarral.
Akkor maradok a fix megoldásnál.
Plusz gyûrû berakására én is gondoltam, de nem tudom lehet-e. Háttérnek annyit, hogy egy ahead-es országúti bringáról van szó, jelenleg négy fél centi magas gyûrû van a stucni alatt. Nem láttam még szétszedve ezt a rendszert, ezért nem tudom, hogy van-e mód plusz gyûrû(k) berakására, vagyis arra, hogy a villaszár ne töltse ki teljesen a stucnit, mert van a tetején egy kupak csavarral.
Sziasztok! Egy állítható dõlésszögû stucnival szemezek, mert a kormányt szeretném kb. 2 centivel emelni. Ahogy néztem, egy csavar segítségével lehet szabályozni, de vajon nem ez a gyenge pontja? Mennyire stabil ez a megoldás? Felejtsem el és maradjak a fix kormányszárnál?
Szia ROB!
Ez a kormány engem is érdekelne, mi lett a sorsa? 25.4-es befogóval kellene hajlítot speci kormány, de ma azt az infót kaptam Tõletek, hogy ilyen nem is lesz.
Köszi:Siki
Szia ROB!640-es specialized xc rizer 1" is van elméletileg (egy még nálunk is van) 7910 huf, 221 gramm.
persze ez 10 mm-rel keskenyebb mint amit keresel.
sztem 6-7 cm-es stucninál már elég könnyen befordulhat a kormány..