Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Please log in to reply
6422 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
az jó az

érdemben különbség?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
olcsónjót fsa pig dh vagy pig dh pro. (a sima golyós a pro zárt csapáygas)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kormánycsapágyban valami ötlet? úgy vagyok vele mint pedállal hogy inkább veszek valami olcsónjót és cserélem kétévente..
ja meg ne legyen túl nehéz szal 150g körül..ha van ilyen

másik kicsit más téma,de tévedésbõl rendeltem egy 660as fsa maximust ha kell valakinek privi!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Rendben. Akkor gumikalapács, rongy.
Imbusz nem mûkszik(gyenge az enyim:)).
Satum nincs.

Köszi!

Izomtéridõninja-geológus!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Így van. Fadarab, és kalapács. Vagy talán még fadarab és finoman satu.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kisebb a valoszinusege hogy elszakitasz egy csavart vagy elnyalsz egy imbuszkulcsot ha inkabb a fadarabos/kalapacsos vagy a gumikalapacsos esetleg a szakszerszamos megoldast valasztod. valamint akkor biztos hogy rendesen bele lesz teve. es sok anyazastol kimelheted meg magadat

szerintem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Köszi szépen!:)

Ütögetni nem szeretném. Nem bántom, õ se bántott.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A kormánycsapágyat be tudom húzni a vázba a villanyak segtítségével is, vagy csak speckó mûszerrel?
Kona Blast vázról, és Bike+ alkatrészekrõl van szó.:)

Elõre is köszi!

Be tudod húzni a villanyakkal (én is így szoktam) csak az összehúzócsavar és az imbuszkulcs legyen jó anyagból. Vagy még be lehet ütni egy vágódeszka és egy kalapács segítségével.

A sebesség mindent megold.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
A kormánycsapágyat be tudom húzni a vázba a villanyak segtítségével is, vagy csak speckó mûszerrel?
Kona Blast vázról, és Bike+ alkatrészekrõl van szó.:)

Elõre is köszi!

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Sziasztok!
FSA Conix rendszerû diót lehet használni alu fejcsõvel? Nem annyira vastagfalú a csõ, úgyhogy belemenni belemegy....

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Na megjött a piros nox korámány. :) Nagyon szép színe van. Fekete Truva hussefelt stucni van mellé,meg jött még egy két kis apróság is,hogy dögösebb legyen a gép,de pár dologra még várnom kell januárig. :( (Gumi,nyereg.) Remélhetõleg lejön kb egy kg a géprõl. Múltkor lemértük és 18,5 kg volt full levegõs rugó nélküli villával. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
90-100-110mm ha atlagos testalkatod van, akkor jo lesz. a 120 es hosszabb mar a kormanyozhatosag rovasara mehet, a 90nel rovidebb csak akkor kell, ha tul hosszu a vazad felsocsove. es kicsit "ideges" lehet az iranyitas.

milyen vazad van, es hany centi magas vagy?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
CC-nél az, amivel felfele nem esel hátra, és lefele nem esel orra. :)

G*ciség, de így van.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
cc-túra felhasználásnál én akkor tartom jónak, ha a kormányra ránézve épp takarja az elsõagy tengelyét. (azaz a szemed, a kormány és az elsõagy tengelye egy egyenesen van :D) más felhasználásnál természetesen ez változhat, általában a rövidebb kényelmesebb poziciót eredményez, és több súlyt helyez a derekadra és kevesebbet a csuklódra.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Abban nem tudsz nekem segíteni,hogy mekkora a jó kormányszár hossza egy bringásnak?Találtam vmit errõl már,de az istenért nem találom mégegyszer:(

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Nagyon szépen köszönöm:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Sziasztok!Megtudná mondani nekem vki,hogy a kormányszár hosszát mettõl meddig kell mérni?Mert így gõzöm sincs,hogy mekkora,ami most van bicón:((

Villanyak középvonalától a kormány középvonaláig.

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Sziasztok!Megtudná mondani nekem vki,hogy a kormányszár hosszát mettõl meddig kell mérni?Mert így gõzöm sincs,hogy mekkora,ami most van bicón:((

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ha összeállta cucc,megmutatom igérem de csak úgy jan-febr környékén,mert stucnira még meg kell munkálkodni.
GT-Atee

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ami nyilvan nem ugyanugy vagja haza mint egy normal kormanyszarv... :wtf:

ebben is van egy acel/alu bilincs meg egy csavar nem? innentol nem szamit hogy az a resz amit megfogsz milyen formaju...

RAUH-Welt
B E G R I F F